To ti je dokaz koliko smo kiksali protiv ovih odozdo… haos, kad bi poceo vracat slike unazad svih tih tekmi, odma bromazepam hladno..Virtu4l je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:03Ko bi rekao da smo najbolji u ovim međusobnim, samo nas Sarajevo može prestići ako pobijedi u Mostaru. Onda ova tabela svakako ne bi bila važna.
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-v ... uje/450670
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma svi su brate kiksali, pitari izgubili od Sloge, Leotara, Tuzle (2x), Slobode, Igmana. Široki i Velež masu kikseva, nema tu pravila.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam da li je neko pisao ali pobjeda slobode i ovaj gol u nadoknadi nam moze donijeti u jednoj kombinaçiji europu. Ako zrinjski osvoji kup, mi i siroki dobijemo u nedjelju, siroki zadnje kolo sad mora pobijedit leotara. Da je ostalo nerijeseno danas, uz nas poraz u tuzli protiv slobode, sirokom bi bod bio dovoljan zbog međusobnog omjera. Ovako njima igra samo pobjeda u trebinju, uz ove stvari prije da se dese, koje nisu nerealne.
Zanimljivo da 70% postova na temi sadrži "ako Zrinjski osvoji kup" 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Puno mi nešto kombinujemo za ekipu koja bi mogla kiksat protiv Posušja 

Ma sumnjam, krenuo je opasan hajc pred tekmu. Bice minimalno 8000 ljudi na stadionu, ako slageri ne budu znali zabit, nosicemo ih mi do pobjede… to ce bit ko protiv Sloge.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:40Puno mi nešto kombinujemo za ekipu koja bi mogla kiksat protiv Posušja![]()
-
- Kontakt:
Ili kad je Veca debitovo protiv Sirokog u kupu, nikad mi u zivotu hladnije nije biloMrkiMedo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:24Kad god pokisnem sjetim se te utakmiceavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:19Jašta..nas 400 na okretaljci na Dobrinji, ma lije, sekunde do kraja utakmice nije prestala..
Ma dosta je njih kiksalo, a nisu igrali na svom stadionu. Vecinom su se osjecali kao na neutralnom terenu i to je dosta uticalo na rezultate. Al da nama nose s Grbavice bodove, to je za Bromazepama…

-
- Kontakt:
Najgore je to što su svi upisali zrinji kup.
Ako ga kojim slučajem partizani uzmu, nama je Evropa nedostižna.
Željezničar za život cijeli!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Velez kao Siroki ove sezone kroz srecu se provlaci. Nas u kupu dobise a mi bolji bili od njih i ta sreca ih prati citavu sezonu. Nekad mora biti kraj i njihovoj sreci.SudoHusika je napisao/la: ↑16 maj 2023, 08:32Najgore je to što su svi upisali zrinji kup.
Ako ga kojim slučajem partizani uzmu, nama je Evropa nedostižna.
Da se odmah zna,u igri smo samo ako Zrinja uzme kup,ako ne tesko da mozemo nesto jer ce onda topla braca toploj braci dati 3 boda u Vrapcicima
Najbolji scenarij za nas:
Zrinja uzima kup,mi dobijemo Posusje,pitarska braca x,Siroki x
Tad se zadnje kolo mozemo pobiti i za trece mjesto
Najbolji scenarij za nas:
Zrinja uzima kup,mi dobijemo Posusje,pitarska braca x,Siroki x
Tad se zadnje kolo mozemo pobiti i za trece mjesto
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sta se desava s onim malim Arapom ? Jel ostaje ?
-
- Kontakt:
Koji je iz Akademije proslavio gol Krpica, da ga pocastim

- NerminFatic
- Kontakt:
Dajte momka s Hadisona, odmah zovnuti u klub. To je pravi djecak za nas s mudima.Zna li neko kako se zove? Vodim ga na cevape.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Molim da mi ako neko ima ovdje da poznaje momka koji je dobio ispisnicu iz Akademije FKS da mi pošalje u pp ili ime i prezime dječaka, ili kontakt da li njegov, da li roditelja. Odlučio sam stipendirati godinu dana dječaka.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bravo Kole legendo!kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:57Molim da mi ako neko ima ovdje da poznaje momka koji je dobio ispisnicu iz Akademije FKS da mi pošalje u pp ili ime i prezime dječaka, ili kontakt da li njegov, da li roditelja. Odlučio sam stipendirati godinu dana dječaka.

- dubioza144
- Kontakt:
Jel Osim slavio go znal se
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Na prvu sam mislio da je carapica taj djecak a onda sam skontao da je on za vrijeme tekme pisao po forumuNerminFatic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 11:50Dajte momka s Hadisona, odmah zovnuti u klub. To je pravi djecak za nas s mudima.Zna li neko kako se zove? Vodim ga na cevape.![]()
-
- Kontakt:
Hadzibegicu je sigurno pozlilo
Imat ce puno posla kad udje s investitorom