FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

TuzlaC2023
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la TuzlaC2023 » 16 maj 2023, 12:56

Ljudi ostajemo u ligi no sikiriki😉

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 16 maj 2023, 13:16

TuzlaC2023 je napisao/la:
16 maj 2023, 12:56
Drug moj, veoma je bitno da ostanemo, ali ja kao neko ko je tu blizu kluba, blizu tima, blizu svega moram na zalost reci da ovo ne valja krasnom kyrcu..Ovakav nacin, ovakvo funkcionisanje ne vodi nigdje . Evo i da ostanemo necemo ovako daleko, ako hocemo da prepisemo kako ne treba raditi, onda nastavimo ovako i imacemo vazda turbulentne sezone, borbe za prezivljavanje...Ovo je veoma lose, kako se radilo , kako smo se pojacavali, odabir igraca , sve, bas sve.... Do utakmice sa Slobodom garantovao sam da ostajemo, posle te utakmice nista vise nije isto, u neku ruku mi je drago sto nije ( imam svoje stavove i razloga, koje necu javno iznositi) Ja nisam sretan i zadovoljan sa ovakvim razvojem situacija, ovakvim funkcionisanjem kluba, yebes ovo. Ne moze i ne postoj opravdanje za ovakav zid izmedju kluba i navijaca-simpatizera. Samo jos da zabrane komentarisanje i to bi bilo to.. Ako ja kao neko ko je blizak klubu, ne mogu sa sigurnoscu reci "gdje smo" ne samo ja, trenutno niko ne zna osim Azmira Husica kakva nam je situacija i sudbina. Niko ne zna sta je tacno naumio, jer desavaju se stvari koje se nisu desavale u "normalnim situacijama" Ja sam garantovao i tvrdio za nas opstanak, do utakmice sa Slobodom. Sta se desilo, pa se na poluvremenu utakmice sa Slobodom trazilo da se ne zapinje, to ne treba da se precuti. Do danas nisam htio to iznositi, nisam htio zbog trenutne situacije, ali neki znaju da sam rekao da necu u ovome da ucestvujem, da na ovakav nacin "farbam" nekoga ko voli ovaj klub, ide na utakmice i gubi svoje vrijeme. Vise ne zavisimo sami od sebe, niko u klubu nije siguran sta ce se desiti i desava, ali smatram da navijaci moraju znati realnu i stvarnu situaciju. Nije lijepo iznositi teske stvari ovako javno, ali eto procjenio sam zbog nas sviju, zbog kluba, da treba pred odlucujucu utakmicu da se iznese...
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 16 maj 2023, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 maj 2023, 13:16

Neznam odkud ti taj info brate. Ja znam iz povjernog izvora da su sanse prema null. Samo dragi allah moze nas jos nekako spasiti.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 maj 2023, 14:04

TuzlaCityfighter je napisao/la:
16 maj 2023, 13:16
Drug moj, veoma je bitno da ostanemo, ali ja kao neko ko je tu blizu kluba, blizu tima, blizu svega moram na zalost reci da ovo ne valja krasnom kyrcu..Ovakav nacin, ovakvo funkcionisanje ne vodi nigdje . Evo i da ostanemo necemo ovako daleko, ako hocemo da prepisemo kako ne treba raditi, onda nastavimo ovako i imacemo vazda turbulentne sezone, borbe za prezivljavanje...Ovo je veoma lose, kako se radilo , kako smo se pojacavali, odabir igraca , sve, bas sve.... Do utakmice sa Slobodom garantovao sam da ostajemo, posle te utakmice nista vise nije isto, u neku ruku mi je drago sto nije ( imam svoje stavove i razloga, koje necu javno iznositi) Ja nisam sretan i zadovoljan sa ovakvim razvojem situacija, ovakvim funkcionisanjem kluba, yebes ovo. Ne moze i ne postoj opravdanje za ovakav zid izmedju kluba i navijaca-simpatizera. Samo jos da zabrane komentarisanje i to bi bilo to.. Ako ja kao neko ko je blizak klubu, ne mogu sa sigurnoscu reci "gdje smo" ne samo ja, trenutno niko ne zna osim Azmira Husica kakva nam je situacija i sudbina. Niko ne zna sta je tacno naumio, jer desavaju se stvari koje se nisu desavale u "normalnim situacijama" Ja sam garantovao i tvrdio za nas opstanak, do utakmice sa Slobodom. Sta se desilo, pa se na poluvremenu utakmice sa Slobodom trazilo da se ne zapinje, to ne treba da se precuti. Do danas nisam htio to iznositi, nisam htio zbog trenutne situacije, ali neki znaju da sam rekao da necu u ovome da ucestvujem, da na ovakav nacin "farbam" nekoga ko voli ovaj klub, ide na utakmice i gubi svoje vrijeme. Vise ne zavisimo sami od sebe, niko u klubu nije siguran sta ce se desiti i desava, ali smatram da navijaci moraju znati realnu i stvarnu situaciju. Nije lijepo iznositi teske stvari ovako javno, ali eto procjenio sam zbog nas sviju, zbog kluba, da treba pred odlucujucu utakmicu da se iznese...
Hvala na svemu drug.... :clap:

TuzlaC2023
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaC2023 » 16 maj 2023, 14:43

Hazre je napisao/la:
Neznam odkud ti taj info brate. Ja znam iz povjernog izvora da su sanse prema null. Samo dragi allah moze nas jos nekako spasiti.
Poslije utakmice sa Igmanom sve ce vam biti jasno 😉

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 maj 2023, 14:45

16 maj 2023, 14:43
Hazre je napisao/la:
Jeste da ako ne pobjedimo idemo u federalnu. Vec je Balja brat objasnio da ne vidi razlog da se mozemo izvuci.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 16 maj 2023, 15:02

Hazre je napisao/la:
16 maj 2023, 14:45
16 maj 2023, 14:43
Hazre je napisao/la:

Jeste da ako ne pobjedimo idemo u federalnu. Vec je Balja brat objasnio da ne vidi razlog da se mozemo izvuci.
Ja sam rekao da vise nisam siguran, jer ovakav nacin, desavanja , atmosfera, nisu dobri nikako...Hocemo li dobiti Igman, to nisam pominjao, ali se nadam, jednostavno moramo...Mada smo morali i Leotar.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 maj 2023, 15:46

Galijani nam zapao u melanholiju.Čudi se da je pušteno Gorkom. :urnebes: U poluvremenu,naravno,kad se završe one dvije utakmice što su počele u 16:30,FK Sloga D.-FK Leotar 1 : 1 i HŠK Posušje -HŠK Zrinjski 0 : 2 .Rezultati povoljni za nas i može se pustiti.Da smo pobijedili komunisti bi jedva dočekali i za sva vremena bi bilo "Azmir istjera Gorkog" iz lige.Ja smatram da je uvijek samo Azmir Husić znao šta i kako će biti.Govorio sam ti ,ne moj izigravati glasnogovornika tipa ja čuo od Azmira.Azmir je svjetski čovjek dijete i taman će tebi ili bilo kome kazivati svoje planove i načine izvršenja.Onda, sad čujem da i "ako ostanemo ovo ovako ne valja".Kako li to ne valja a do jučer sve valjalo.Kako bi ti navijao za klub koji se 20 godina gotovo svake sezone bori za opstanak do zadnjeg kola.Hajdemo u Konjic po bodove.Trebali smo pobijediti i u Trebinju ali ljudi su doveli sudiju i ostalo je poznato.Iako ispadaju iz lige, Leotar se opet bori.Mi imamo svoju sudbinu u svojim rukama i jasno trasiran plan koji nije teorija.Pusti ti tu brigi moj Galijani Husiću i odahni malo smorilo te.
p.s
Većina vas gore" u klubu i oko kluba" kukate ko srpske narikače.Čim se sezona završi brezovača će imati posla.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 maj 2023, 16:07

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 16 maj 2023, 16:42

E moja nesretnice, usta godine sabra, zali boze tvoje pameti i sjede kose.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 maj 2023, 17:59

Napadač Tuzla Cityja nakon duela u Trebinju: “Ugasit sve treba!”
NOGOMET Autor: N1 BiH 13. maj 202323:45
Podijeli :
Printscreen
Fudbaleri Tuzla Cityja poraženi su 3:2 u Trebinju od Leotara, iako su dva puta vodili.
slika

Televizijskog prijenosa ove utakmice nije bilo, a gledatelji nisu mogli pratiti borbu za opstanak u društvu najboljih Premijer loge BiH.

Šef stručnog štaba Milenko Bošnjaković, nije se pojavio na press konferenciji. Koji je razlog toga, trebamo tek saznati.

Da li je strateg Tuzlaka bio ljut na suđenje glavnog arbitra Matea Muse, ili pak nezadovoljan igrom svojih igrača, tek ćemo saznati.

Napadač Tuzlaka Irfan Hadžić nakon meča objavio je story na Instagramu sljedećeg sadržaja:

“Sram vas i stid bilo! Ne vraća se vama, već najmilijima! Ugasit sve treba!”

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Umjesto da Galijani skrene pažnju na ovu utakmicu strave i užasa on jadan opleo po Azmiru Husiću.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 maj 2023, 18:59

Balja reko ti da ispadate jos prije mjesec dva....Tako je to drug moj sve se zna. :silent:

Zajebanciju ba na stranu, ali jedino bi volio da ispadnete zbog ovog debila i majkojebca tuzlac....yebem mu **** sto ga napravio yebo mu svi komunisti mater.
Cijeli G O R K I mu orgije pravio na zenskoj fameliji.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 16 maj 2023, 19:21

FKBilder je napisao/la:
16 maj 2023, 18:59
Balja reko ti da ispadate jos prije mjesec dva....Tako je to drug moj sve se zna. :silent:

Zajebanciju ba na stranu, ali jedino bi volio da ispadnete zbog ovog debila i majkojebca tuzlac....yebem mu **** sto ga napravio yebo mu svi komunisti mater.
Ma nebih ga komentarisao, zbog njega teska srca dodjem na stranicu napisati nesto.Sto se tice ispadanja, ipak sacekajmo kraj, nista dok ne bude zvanicno 😉. Nije problem ni ispasti, problem je nacin !
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 maj 2023, 19:25

16 maj 2023, 19:21
FKBilder je napisao/la:

Ma nebih ga komentarisao, zbog njega teska srca dodjem na stranicu napisati nesto.Sto se tice ispadanja, ipak sacekajmo kraj, nista dok ne bude zvanicno 😉. Nije problem ni ispasti, problem je nacin !
Sve to stoji brate, ali ovo vredjanje je preslo sve granice. Jel tebi ok sta ovaj Bilder pise? Ne branim tuzlaca, ali gdje ces ovo pisati insanu.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 maj 2023, 19:29

Hazre je napisao/la:
16 maj 2023, 19:25
16 maj 2023, 19:21
FKBilder je napisao/la:

Sve to stoji brate, ali ovo vredjanje je preslo sve granice. Jel tebi ok sta ovaj Bilder pise? Ne branim tuzlaca, ali gdje ces ovo pisati insanu.
Nije on Insan.
Vidis ti si insan, Balja je insan,citycity, ima tu par momaka ali ovo je hajvan. Treba ga sve paradajzom gadjat na po Sonog trga.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 16 maj 2023, 19:43

Jel to zaista neka provjerena informacuja il tvoja zelja i pretpostavka.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 maj 2023, 19:46

husrefbeg je napisao/la:
16 maj 2023, 19:43
Jel to zaista neka provjerena informacuja il tvoja zelja i pretpostavka.
Ma zelja drug. Kakva informacija

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 maj 2023, 20:05

Ja sam uvjeren da je Husić sve ušerijatio kad je u pitanju ostatak prvenstva.Dakle ,naš opstanak u pl.
Ovo što je Galijanija spucala sujeta to su privatni problemi.Nije dobro sada ,pred kraj prvenstva, zvrndati kojekakve nesuvisle priče.Sačekaj kraj prvenstva i serbez napiši sve što smatraš relevantnim kad je klub u pitanju.Vidiš recimo ovog psihopatu iz Gorkog, neće nikad priznati da su za jučerašnju pobjedu platili baška gutu Širokom a baška sudijama 20 000 km.Neće priznati da im je Husić pustio utakmicu.Laž je njihova istina.Prave istine se boje, jer im ne odgovara.Ali drkos zna da mi ispadamo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 maj 2023, 02:15

FKBilder je napisao/la:

:bih: :bih:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 maj 2023, 07:59

Nama danas odgovara pobjeda Zrinjskog-Sarajevo i Željo idu u Europu.Željo će namiriti Gorkog a Srajevo Igmana.U tom slučaju idemo u Konjic po bodove akoBogda.Zadnje kolo, zna se.Latini (Zrinjski) drže do riječi.Ako i Velež pobijedi ne mijenja se bitno situacija u vezi nas jer Sarajevo je 3. a Željo bi onda morao tražiti priliku u Tuzli.U takvoj utakici su u igri sva tri znaka.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.