FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo dijete što su ga pitari otjerali mi je od danas omiljeni igrač Želje 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Mali zivio, vidis da ti nije bilo mjesto tamo kod zlotvora s lavora, gurbeta bordo kuje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Malog dovest protiv Posusja da prvi sutne loptu sa centra.Za 4 godine će ga konama zabiberit.
Kakvi su to bogalji, otjerati dijete bez razloga. Bože ti mene sacuvaj
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ma mi mozemo kalkulisati tek sutra poslije zadnjeg zvizduka sudije ako zrinja digne kup. Nakon toga opet valja dobiti posusja i slobodu. Valjda ce i nas prosrati jednom nakon toliko godina i nesrece u zadnjim kolima.
A realno nama europa isto tako finansijski znaci maksimalno, igracki da ne govorim jer nam pola kluba ode ako nema europe.
Ne treba pisati nista do kraja kupa da ne izmalerisemo, eventualno ostaviti hulahopku da se svadja sa sobom do sutra
A realno nama europa isto tako finansijski znaci maksimalno, igracki da ne govorim jer nam pola kluba ode ako nema europe.
Ne treba pisati nista do kraja kupa da ne izmalerisemo, eventualno ostaviti hulahopku da se svadja sa sobom do sutra
Osvajac kupa ide direktno u drugo pretkolo kvalifikacija za konferencijsku ligu,ako bi zrinjski uzeo kup to se prenosi na drugoplasiranu ekipu u ligi odnosno Borac.Nema veze sa klupskim koeficijentom.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sviđa mi se to što se od derbija, pa evo do danas, na Instagram profilu svakodnevno objavljuje barem po jedan snimak najave za utakmicu sezone. Sve ispod 10 hiljada je malo. Svi na Grbavicu!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Hvala na pojašnjenju

RUKE SU SE NAŠE DIGLE, VIDIO SAM LICE ĐILDE, PJEVAO JE MAJKO SA NAMA.
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
TAD PODIŽE DESNU RUKU ON, I ZAPJEVA ŽELJO ŠAMPION!!!
Evo Edin sa 38 godina u finalu lige sampiona,kakva karijera,jos ako uzme usati pehar
i onda jos jedna sezona u Zelji,vec sad je uradio dosta za klub a sa time bi dostigao status bozanstva nesto kao Argenitnci sto rade kao Tevez...
Raja sta vi mislite jel realno ocekivati da se vrati jednu godinu,pare mu nisu problem a realno sad su i tereni dobri pa nebi igrao po oranicama a bio bi idol iako je to vec sad
GRANDE EDIN

Raja sta vi mislite jel realno ocekivati da se vrati jednu godinu,pare mu nisu problem a realno sad su i tereni dobri pa nebi igrao po oranicama a bio bi idol iako je to vec sad
GRANDE EDIN
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sezona u Hajduku, pa nakon toga Grbavica i kraj karijere... I da dođe sa 41 godinom opet će biti najbolji, a i pored toga strašan marketinški potez bi bio...1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:03Evo Edin sa 38 godina u finalu lige sampiona,kakva karijera,jos ako uzme usati pehari onda jos jedna sezona u Zelji,vec sad je uradio dosta za klub a sa time bi dostigao status bozanstva nesto kao Argenitnci sto rade kao Tevez...
GRANDE EDIN![]()
Evo ja hoću da tebe stipendiram, imaš potencijala fakatdrzgemboadislic je napisao/la: ↑16 maj 2023, 19:16Kakav si ti bogalj, covjek napise da bi stipendirao dijete ti ga prozivas majmune glupi
Sta ce u Hajduku?kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:14Sezona u Hajduku, pa nakon toga Grbavica i kraj karijere... I da dođe sa 41 godinom opet će biti najbolji, a i pored toga strašan marketinški potez bi bio...1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:03Evo Edin sa 38 godina u finalu lige sampiona,kakva karijera,jos ako uzme usati pehari onda jos jedna sezona u Zelji,vec sad je uradio dosta za klub a sa time bi dostigao status bozanstva nesto kao Argenitnci sto rade kao Tevez...
GRANDE EDIN![]()
Svakako, ni sekunde realna prica da se vrati ovdje.
Može on igrati do 40-42 sigurno na nivou u ligama petica, takvi igrači fizičke klase ala on, Ronaldo, Ibrahimović, Modrić su besmrtni. Nadam se da će do kraja karijere ostati u Europi, nekako su mi draži igrači koji to urade, a ne odu igrati za tamo neke Hilale, Kineze i slično. Neka odigra još tamo 3-4 sezone pa neka nama dođekolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:14Sezona u Hajduku, pa nakon toga Grbavica i kraj karijere... I da dođe sa 41 godinom opet će biti najbolji, a i pored toga strašan marketinški potez bi bio...1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:03Evo Edin sa 38 godina u finalu lige sampiona,kakva karijera,jos ako uzme usati pehari onda jos jedna sezona u Zelji,vec sad je uradio dosta za klub a sa time bi dostigao status bozanstva nesto kao Argenitnci sto rade kao Tevez...
GRANDE EDIN![]()
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako se ne varam Edin je sam izjavio prije par godina da prije nego završi karijeru u Želji će odigrati jednu sezonu u Hajduku...Zvornicka je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:57Sta ce u Hajduku?kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:14Sezona u Hajduku, pa nakon toga Grbavica i kraj karijere... I da dođe sa 41 godinom opet će biti najbolji, a i pored toga strašan marketinški potez bi bio...1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:03Evo Edin sa 38 godina u finalu lige sampiona,kakva karijera,jos ako uzme usati pehari onda jos jedna sezona u Zelji,vec sad je uradio dosta za klub a sa time bi dostigao status bozanstva nesto kao Argenitnci sto rade kao Tevez...
GRANDE EDIN![]()
Cesto on objavi story vezano za Zelju kad igra ,cak i lajka i komentarise objave na instagramu,msm da ga vuce jedna sezona na Grbavici da osjeti atmosferu a ako ne e onda neku oprostajnu utakmicu,nek dovede neki svoj bivsi klub da se napravi dobar marketing...Zvornicka je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:57Sta ce u Hajduku?kolezeljovac je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:14Sezona u Hajduku, pa nakon toga Grbavica i kraj karijere... I da dođe sa 41 godinom opet će biti najbolji, a i pored toga strašan marketinški potez bi bio...1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2023, 23:03Evo Edin sa 38 godina u finalu lige sampiona,kakva karijera,jos ako uzme usati pehari onda jos jedna sezona u Zelji,vec sad je uradio dosta za klub a sa time bi dostigao status bozanstva nesto kao Argenitnci sto rade kao Tevez...
GRANDE EDIN![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.