Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
sto nam izbrisase temu o bogi i darwinu 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
ako se ne odjavis nakon 24 sata vazda ce ti uzimat po 2 km kad god budes imaoharry_90 je napisao/la:Jes ovo dobro u bht,ako imas 2 km kredita,napises u poruci AKTIVACIJA,i imas 24 sata 100 free poruka i 100 minuta djaba razgovora..
PS Nema nikakve veze sto smo 5-ta liga http://img132.imageshack.us/img132/7982/1234bt.png
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Jes ovo dobro u bht,ako imas 2 km kredita,napises u poruci AKTIVACIJA,i imas 24 sata 100 free poruka i 100 minuta djaba razgovora..
đesi hary šta ima ,samo ti vjeruj telekomu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jesi zapeo za alfu, sumnjiv si legendolegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jes ovo dobro u bht,ako imas 2 km kredita,napises u poruci AKTIVACIJA,i imas 24 sata 100 free poruka i 100 minuta djaba razgovora..
đesi hary šta ima ,samo ti vjeruj telekomu![]()
![]()
ima li gdje alfeeeeeeeeeeeee
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- legenda reala
- Kontakt:
pa ne mogu da vjerujem da ga nema pet dana ,da mu se šta nije desilo (možda se povrijedio nakon 38p,8ast.,8 sko.)muXmania je napisao/la:jesi zapeo za alfu, sumnjiv si legendolegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jes ovo dobro u bht,ako imas 2 km kredita,napises u poruci AKTIVACIJA,i imas 24 sata 100 free poruka i 100 minuta djaba razgovora..
đesi hary šta ima ,samo ti vjeruj telekomu![]()
![]()
ima li gdje alfeeeeeeeeeeeee
šta ima kod tebe profesore ,igraš li haxa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dje ste menageri, kakva su to trosenja para, ja sa Wolfsburgom, sad hocu trecu sezonu doveo free Emanuelsona, Kaloua, Vlaara, Aissatija, posudio Velu, Khediru, sve to bez potrosenog feninga, dvije titule uzastopno, idem po trecu 
aaaaaaaalllllllffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaalllllllffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
jjjjeeeeeeeeebooooooooooooooo vaaaaaaaaaaaaaaaaas aaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaa viiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam zašto ne stave da se postovi ne računaju na ovim bezveznim pdfovima.
Privlači previše spamera za nabijanje postova.
- legenda reala
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:jjjjeeeeeeeeebooooooooooooooo vaaaaaaaaaaaaaaaaas aaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaa viiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!
jeboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Donnie Darko
- Kontakt:
to sam ja davno predlozio, al nista nece da poduzmuOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam zašto ne stave da se postovi ne računaju na ovim bezveznim pdfovima.
- legenda reala
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:to sam ja davno predlozio, al nista nece da poduzmuOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam zašto ne stave da se postovi ne računaju na ovim bezveznim pdfovima.
pa rekli su da to nije moguće ,kad si im ti predlago
pa zar njima nije u cilju da imaju što više korisnika ,nisu ludi da sad nešta poduzimaju
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Cuj pume sto se folira :p Bjezi druze ja se borim na fm 08 sa Crawleyem da udjem u cetvrtu ligu na startu su mi oduzeli 6 bodova tako da sam iz minusa krenuo hebemu FA glupi :p Nego imal neko noviji update za ovaj fm zadnji koji je izasao u oktobru/novembru prosle godine 
ne znam što uopšte pričate o br. postova....ko da je to neka bitna stvar...legenda reala je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:to sam ja davno predlozio, al nista nece da poduzmuOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam zašto ne stave da se postovi ne računaju na ovim bezveznim pdfovima.
pa rekli su da to nije moguće ,kad si im ti predlago![]()
pa zar njima nije u cilju da imaju što više korisnika ,nisu ludi da sad nešta poduzimaju
FORZA MARŠAL !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nema to veze sa brojem korisnika, mislim da je ova tema predviđena da se upoznamo sa novom rajom, da razmjenimo različita mišljenja.legenda reala je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:to sam ja davno predlozio, al nista nece da poduzmuOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam zašto ne stave da se postovi ne računaju na ovim bezveznim pdfovima.
pa rekli su da to nije moguće ,kad si im ti predlago![]()
Bilo bi lijepo kada bi se svi vratili na prvu stranicu i pročitali prvi post. Prvenstveno treba da se odmorimo od sporta, a ne da se umaram čitajući spamove.
@hodža
Naravno da broj postova nije bitan ali je bezveze da dolazim na ovu temu da vidim ima li šta zanimljivo da se pročita a ugledam samo
- legenda reala
- Kontakt:
ma znam ,ali ti ovdje nemaš više ništa pročitati ,kad je sve zamrlo ,samo kad se pojavi kakvo(lažno) žensko chat živneOTNYS_YNWA je napisao/la:
Nema to veze sa brojem korisnika, mislim da je ova tema predviđena da se upoznamo sa novom rajom, da razmjenimo različita mišljenja.
Bilo bi lijepo kada bi se svi vratili na prvu stranicu i pročitali prvi post. Prvenstveno treba da se odmorimo od sporta, a ne da se umaram čitajući spamove.
@hodža
Naravno da broj postova nije bitan ali je bezveze da dolazim na ovu temu da vidim ima li šta zanimljivo da se pročita a ugledam samo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek: :ugeek:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tih smajlija je sve manje i manje ,to alfa kad se tek prijavio sad je i on umanjio , a ja dođem na chat da koju s kim progovorim ,ali ovdje nema žive duše ,prije bilo i ono sportsko znanje pa se zaigraj po 3-4 sata ne prestaj , sad nema nikog
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Danas je fino napredovala ova tema. Dobili smo odličnih prijedloga za filmove, naučili kako da provjerimo brzinu
neta ... Ma sve perfektno, bolje nego sa tim smajlijima.
neta ... Ma sve perfektno, bolje nego sa tim smajlijima.
[youtube][/youtube]
zivota mi, cura razvaljuje
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
znas i ti sta valja...Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Inna <3<3<3<3<3<3
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
mala je napredna na svim poljima
bez zaje*ancije, najveca svjetska zvijezda uskoro, ako to vec nije
bez zaje*ancije, najveca svjetska zvijezda uskoro, ako to vec nije
Call the coroner!
- legenda reala
- Kontakt:
interiste hoćemo li haxa ,da isprobamo flat 
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, BaiMai, kraljttbvb, napoleon72 i 15 gostiju.