Pokusao sam se ukljucit sinoc al kae Šemsa "čekajući mog dragana.." i ode u helać.
Paaaa....ma daj bolan , razumijem da nas ljudi mrze.
Tankaš prvi put od 96 kad si dobio fucking Duncana.
Prvi put da si odlučio tankat ono pravo,trejdao Murraya i dobio si prvi pik.
Nisi dobio samo bilo koji prvi pik vec argubly najboljeg prospekta u zadnjih 20 godina.
Znam,znam....povrede,visok,oden,pizda materina...ne zanima me uopste.
Wembi je projekat koji mijenja sve.Mijenja fransizu.Mijenja kosarku.
Jos cekamo Wembia sa par ekstra mladih igraca.Sa hrpom pikova od drugih.Sa svim svojim pikovima.
Sa cap spacom kojim mozemo potpisat nekog veterana da nam olaksa tranziciju prvobitnu.
Imamo toliko puteva da gradimo novu ekipu,samo bez zurbe i bez pritiska.
Dogodine idemo probat dobit sto vise tekmi a sad dal je to dovoljno za 7 pik na draftu il 12 pik il playoff...koga briga.Bitno je samo razvijati ekipu i vremenom ce se dodati svi ostali djelovi.
Al ne zelim uopste ici toliko daleko,uzivati u vanzemaljcu.
Hey hey mi dosadni Spursi ce sad biti nazor gurani na TNT i ESPN jer imamo njega.
Proces kad gledas mladog superstara kako se razvija bit ce divan.Jer ono kako cemo svi kolektivno onanisat kad ubaci prvi put 20 poena a poslije ce nam to biti losa tekma

još on ima sve ono da bude pravi superstar na oba djela terena a takvih nema toliko.Da mijenja defanzivno i ofanzivno izgled čitave ekipe.
Još djeluje sretan što je tu....imat ćemo Parkera,Diawa u kampovima.Imat ćemo Duncana i Admirala da nastavimo ovu trilogiju legendarnih visokih.Imat će svu moguću podršku i privilegiju da ga barem neko vrijeme trenira Popovich.Jer kontam da i Pop želi sad malo produžit svoju karijeru još neku godinu.Da izvede momka na pravi put.
Ne može se vala u jednom postu ispisat svo uzbuđenje i sve šta ovo znači za ekipu.
Da jedva čekaš svaku narednu tekmu.Jer svaka naredna tekma može biti bolja od prethodne.
Pa stvarno nema smisla ljudi.Ne možemo kukati na bilo šta.Imaš strašnu ekipu sa Admiralom već 6,7 godina i u godini kad se povrijedi ti odluči tankat i dobiješ **** Duncana.Nakon 20 + godina ekselencije,odlučio si ponovo tankat i dobio si vanzemaljca.Fakat nije pošteno koliko su nas razmazili.Jel ovo realno bolan?
Wembi sa Sohanom,Vassellom kad se uhvati terena
Sa milion pikova i načina da stvorimo narednu veliku dinastiju.
Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa we have Wembiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
we have the alien

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.