Prezabavno je gledati sendvičare kako pjene i kako ih niko ne doživljava
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Oprosti mu, valja rovariti po šupku Hansa 8 sati dnevno.harden je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:02Ti si decko debil nevidjeni. Kisa pada haman mjesec dana, nema vise voda gdje ici, ne moze je zemlja upiti toliko. Pocela se skupljati i gdje nema rijeke u blizini, ne mozes se pripremiti za ovo.numanumaye22 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:58Skoro 10 godina od poplava i opet ista stvar se desi. Nista nauceno nista ucinjeno. Izucavat ce nas u knjigama za 100 godina.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:07Profesor matematike direktor Autocestau isto vrijeme i predsjednik UO Zrinjskog.
![]()
- bavariapivo
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma haos jbt. Nisam fakat mogao ni zamislit da ovako trava moze brzo rast. Kontam ono u 2-3 mjeseca je jednom pokosis i dobar si. Ovim tempom ako bude rasla, fkt ce covjek morat mjesecno makar 2x kosit.kraljttbvb je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:12I jest se vrijeme ubilo za travu.
Jos sad kad kisa prestane, pa naglo ugrije, rast ce dnevno po 10-ak cm![]()
- bavariapivo
- Kontakt:
puno ih vise znam sto preziru turke, nego da im se dive...JohnCleese je napisao/la: ↑17 maj 2023, 15:25Ja nisam vidio regije u Bosni da više voli Turke i Tursku od Krajisnika.Kajzer10 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 12:54Bezveze tu laprdate. Sljivo je rekao dobro, zastita od poplava se radi sistemski i godinama. Sad se moze ukljuciti FUCZ, eventualno i druge kantonalne CZ, al i to da trpaju pijesak u vrece. Kakva crna vlada, ova ona, sta oni sad mogu.
Ja ne volim ove zalopoljke, Krajina - Sarajevo al dosta toga stoji. Da je 1% entuzijazma kojim se letilo pomoci Turcima, koja kuca vise u Krajini bi se spasila.
Al haj
Svaka druga krajiska porodica vuče usmena predanja kako je njihov predak iz Anadolije. Ne znam zašto je to tako?
Ovo je mala digresija a inače sve stoji što si napisao
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemoguće je ovdje nešto uradit a da se spriječi. Ogromna količina je pala u jako kratkom periodu a i kiša dugo pada pa je konstantno tlo držalo zasićeno vodom pa ova nova količina nije imala gdje da ode. I u Italiji su poplave, F1 utrka se odgodila zbog toga. A po prognozama nema neke stabilizacije na vidiku, i juni će biti sličan maju. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je poslozena drzava i to treba razjebat pa makar se raspala drzava. Vlast u rukama imaju Banja Luka, Zapadna Hercegovina i Sarajevo i samo je njima dobro. U tim nekim domovima, vladama uvijek prevagne to nacionalno pa svako trpa sebi gdje je najjaci.
Platila je i Tuzla najvise na registracije i akcize pa vozamo se putevima za zaprezna vozila.
Bosnjaci u BiH drze par kantona i nekoliko irelevantnih ministarstava. Sto je SDA imala samo Trojka naslijedila. Tih par kantona krade Sarajevo u raspodjelama, a ostatak bitnih stvari drzi SNSD i HDZ. Drze saobracaj i komunikacije, kada ides Z.Hercegovinom samo jos sto nisu zlatne bankine.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa dobro meni u principu nije nistanumanumaye22 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:56Pa trebalo bi da mozes, ali to zavisi zbog cega si na bolovanju. Recimo neko slomi ruku i ne moze da radi mjesec dana, ima pravo otici u drugu drzavu i izlaziti normalno samo ne moze obavljati svoj posao, niko mu to ne moze zabraniti. Bar je tako vani, a ne vidim sto ne bi isto bilo i u BIH. Znam covjeka koji je i po preporuci isao na rehabilitaciju u drugu drzavu. Za alergiju i sinuse pozeljno na more pa i preporucljivo od doktora.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:49Je li neko imao iskustva s prelaskom granice dok se vodi da je na bolovanju, jel kod nas taj sistem uvezan kako fercera to![]()
![]()
Nece ti to niko gledati.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 maj 2023, 17:23pa dobro meni u principu nije nistanumanumaye22 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:56Pa trebalo bi da mozes, ali to zavisi zbog cega si na bolovanju. Recimo neko slomi ruku i ne moze da radi mjesec dana, ima pravo otici u drugu drzavu i izlaziti normalno samo ne moze obavljati svoj posao, niko mu to ne moze zabraniti. Bar je tako vani, a ne vidim sto ne bi isto bilo i u BIH. Znam covjeka koji je i po preporuci isao na rehabilitaciju u drugu drzavu. Za alergiju i sinuse pozeljno na more pa i preporucljivo od doktora.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:49Je li neko imao iskustva s prelaskom granice dok se vodi da je na bolovanju, jel kod nas taj sistem uvezan kako fercera to![]()
![]()
nego me interesuje ako bi otvorio bolovanje da li se u sistemu vidi da si izlazio iz drzave u tom periodu, da li mi mogu praviti problem pri zatvaranju bolovanja zbog pravdanja na poslu.. npr. napravit cemo da me ledja bole
![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Niko ne prenosi da su nam gazde išli skupa na večeru. Nadam se da će se smilovati I za nas nešto da su dobro isplanirali.
- VensanKasel
- Kontakt:
Obavezno kad tamo stigneš , objavi na društvenim mrežamaharden je napisao/la: ↑17 maj 2023, 17:25Nece ti to niko gledati.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 maj 2023, 17:23pa dobro meni u principu nije nistanumanumaye22 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:56
Pa trebalo bi da mozes, ali to zavisi zbog cega si na bolovanju. Recimo neko slomi ruku i ne moze da radi mjesec dana, ima pravo otici u drugu drzavu i izlaziti normalno samo ne moze obavljati svoj posao, niko mu to ne moze zabraniti. Bar je tako vani, a ne vidim sto ne bi isto bilo i u BIH. Znam covjeka koji je i po preporuci isao na rehabilitaciju u drugu drzavu. Za alergiju i sinuse pozeljno na more pa i preporucljivo od doktora.![]()
nego me interesuje ako bi otvorio bolovanje da li se u sistemu vidi da si izlazio iz drzave u tom periodu, da li mi mogu praviti problem pri zatvaranju bolovanja zbog pravdanja na poslu.. npr. napravit cemo da me ledja bole
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pogan s klixa satra politikom dok je pola Krajine pod vodom. Kamo srece da njih u konpletu kakva poplava odnese.
- ASD
- Kontakt:
Trebali smo pitati sultana kako reagovati na elementarne nepogode. On je to sjajno radio.
- VensanKasel
- Kontakt:
Fali tvoj gazda na slici , šta se dešava ?
Ti si zbunjen, ovo su jedina dva čovjeka koja se nešto pitaju u BiH
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisam ja zbunjen buraz , znam ja da su ova dva čovjeka koja se nešto pitaju u Bosni i Hercegovini .
Nego te pitam , šta je sa tvojim gazdom ? On je bio stalno sa ovom dvojicom , šta mu je ? Da nije možda on slikao ?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zahvaljujemharden je napisao/la: ↑17 maj 2023, 17:25Nece ti to niko gledati.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 maj 2023, 17:23pa dobro meni u principu nije nistanumanumaye22 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 13:56
Pa trebalo bi da mozes, ali to zavisi zbog cega si na bolovanju. Recimo neko slomi ruku i ne moze da radi mjesec dana, ima pravo otici u drugu drzavu i izlaziti normalno samo ne moze obavljati svoj posao, niko mu to ne moze zabraniti. Bar je tako vani, a ne vidim sto ne bi isto bilo i u BIH. Znam covjeka koji je i po preporuci isao na rehabilitaciju u drugu drzavu. Za alergiju i sinuse pozeljno na more pa i preporucljivo od doktora.![]()
![]()