Pa što bi se zayebavali kao s ovim danas, ovako puknu zabranu gostovanja i mirni, boli ih k, debili
Kup BiH 2022/2023
Re: Kup BiH 2022/2023
Dobri su ovi Ultrasi. Jel ovo slave kraj srednje skole pa su ovako obuceni?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvršni odbor danas usvojio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lijepo je vidjeti i Konakovića sa šalom najvećeg kluba koji se natječe u prvenstvu protektorata. Zrinjskog.
Zadnja izmjena: Miki993, dana/u 17 maj 2023, 18:48, ukupno mijenjano 2 puta.
U konkurenciji za najlošiju utakmicu sezone..pa šta je ovo majko draga...užas svih užasa,ovdje se ne zna ko gdje goni..
Zrinjski bolji, ništa posebno ni oni al bar se vidi veca želja da zabiju gol. Velež tanko skroz, tranzicija nula bodova, sporo to sve izgleda.
Odnos snaga kao da igraju Real i Podgrmeč, u drugom dijelu očekujem barem tri komada u mreži govana iz mostarskog predgrađa.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Velez ocajan, sa ovakvom igrom Evropu vidjeti nece ove godine. Zrinjski sem sanse Bilbija isto nista specijalno. Jedno od najlosijih poluvremena ove godine. Jedino kako Velez moze ovo uzeti bunkerom i na penale.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sta mislite hoce li Nedim ubacit Bogdanovica umjesto Hadzikica ako dodje do penala?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Utakmica smor zivi 
Opet nadam se nekoj frljoci Haskica laznim kroatima.

Opet nadam se nekoj frljoci Haskica laznim kroatima.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vratite stadion i onda palamudi

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Poruka navijača Zrinjskog! Bravo momci!
-
- Kontakt:
Uzima ovo Velež
Šta će ovaj wanna be hrvat vratiti? Vidiš da je stoka tu došla samo da provocira, boli njega **** za Zrinjski. Težak je život kad se svako jutro budiš u zemlji koju mrziš.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Kretenska odluka.
Jedina utakmica koja ima neku posebnu draz i notu, koja se iscekuje i karnevalski dozivljava.
Debili iz saveza.
- FKS -
Mrs onda u Kurvatsku

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je