FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nek pobjedi Velez ba. Ko ce za ove idiote navijati. A i ako osvoji Velez 90% ce lakse biti s njima igrati u nedjelju. Nikakvog imperativa ni rezultatskog znacaja nece imati utakmica za njih.
To bi u tom slucaju moralo biti najlakse gostovanje moguce jer sve ostale ekipe se za nesto bore.
Zeljo svakako nece dobiti obje utakmice ubjedjen sam..
To bi u tom slucaju moralo biti najlakse gostovanje moguce jer sve ostale ekipe se za nesto bore.
Zeljo svakako nece dobiti obje utakmice ubjedjen sam..
Otkud ikome ideja da ce nas velez nesto pustati ili izvoditi drugu postavu protiv nas? Ne kontam sto bi to radili, imaju 3 dana da odmore i da igraju utakmicu u nedjelju rastereceni, gdje ce ko i uvijek zapet protiv nas ko da je finale lige prvaka.
Okanite se suplje, nek uzme zrinjski da se ne sekiramo, yebe mi se i za jedne i za druge, zanima me samo sarajevo.
Okanite se suplje, nek uzme zrinjski da se ne sekiramo, yebe mi se i za jedne i za druge, zanima me samo sarajevo.
I ja gledam to, ljudi navijaju radi gurbeta, boli me oma stvar za njih necu da strepim u Vrapcicima, da ti bar x odgovara, ali ni x ne odgovara u Vrapcicimaspezial je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:01Otkud ikome ideja da ce nas velez nesto pustati ili izvoditi drugu postavu protiv nas? Ne kontam sto bi to radili, imaju 3 dana da odmore i da igraju utakmicu u nedjelju rastereceni, gdje ce ko i uvijek zapet protiv nas ko da je finale lige prvaka.
Zna li ovaj Mirvic igdje otići bez ove glupace ili mu je ona desna ruka za sve u Bosni?
Ma nece zapeti, ne sto nas aman vole nego sto ti logika tako kaze **** ja.
Osvojis kup, umoran si i fizicki i emotivno i svakako i onda igras utakmicu bez ikakvog znacaja za tebe u slavljenickoj atmosferi. Ok, sve je s nama moguce ali u takvoj situaciji a takvim protivnikom moras uzeti nema sta.
Pri tome oni Zelju nikako ne mogu od ovih zadnjih duela.
Osvojis kup, umoran si i fizicki i emotivno i svakako i onda igras utakmicu bez ikakvog znacaja za tebe u slavljenickoj atmosferi. Ok, sve je s nama moguce ali u takvoj situaciji a takvim protivnikom moras uzeti nema sta.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Evo meni logika bas govori suprotno. Osvojis kup, proslavis iduci dan, dva, odmoris, rasteretis se jer vise ne ganjas nista i igras mirno. Pusti suplju. Al evo nece nam trebat te kalkulacijenokee je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:11Ma nece zapeti, ne sto nas aman vole nego sto ti logika tako kaze **** ja.

Pa nece te niko pustat ali ti nece ni izaci u najjacem sastavu kao protiv Zrinjskog 3 dana nakon kupa i bacat se na glavu zivotom jer im trebaju 3 boda za Europu. Sto bi to radili i rizikovali povrede kad im je i ovako osakacena i rovita ekipa pa treba jos nekog da izgube.spezial je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:01Otkud ikome ideja da ce nas velez nesto pustati ili izvoditi drugu postavu protiv nas? Ne kontam sto bi to radili, imaju 3 dana da odmore i da igraju utakmicu u nedjelju rastereceni, gdje ce ko i uvijek zapet protiv nas ko da je finale lige prvaka.
Mi moramo kako znamo i umijemo iskoristiti njihov umor i atmosferu ja uzeli kup ja izgubili, nema izgovora.
Evo ga 1:0

90!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mi ćemo njih uzet bez obzira na ishod finala. Pocrkat će ko kerovi do kraja
Neuporediv je motiv kad ti trebaju bodovi kao sto ce im izgleda trebati i kad ti je revijalna utakmica.spezial je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:14Evo meni logika bas govori suprotno. Osvojis kup, proslavis iduci dan, dva, odmoris, rasteretis se jer vise ne ganjas nista i igras mirno. Pusti suplju. Al evo nece nam trebat te kalkulacijenokee je napisao/la: ↑17 maj 2023, 19:11Ma nece zapeti, ne sto nas aman vole nego sto ti logika tako kaze **** ja.
Pri tome oni Zelju nikako ne mogu od ovih zadnjih duela.![]()
Ne kazem ja da nam nesta vise odgovara, nego vise bi volio da osvoji Velez jer zeljana otpada vjerovatno u toj kombinaciji a i ovi skutori sa himnom i okretanjem..
-
- Kontakt:
prekucavanje, odličan klip pogotovo ovaj uvood

Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
- belosevic23
- Kontakt:
Ovaj velez prava ho ruk ekipa, jedino haskic ovdje igrac i ovaj golman, ovo sve ostalo zali boze para bacenih na plate.
Feđa, yebem ti tetku, šta nam uradi
-
- Kontakt:

Ps: Zna li ko sto ima praznih mjesta, jel zbog "rizika"
Statistika po jedan udarac u gol, jao utakmice
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Vanja8 i 89 gostiju.