FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zbog svega, vicinog namjestanja, korumpiranog saveza, orgijanja protiv vlastite himne i drzave, najbolje bi bilo sve sabrati, poslati Uefi i fasovati kaznu godinu dvije svi komplet suspenzija iz Evrope. Pa nek ide sve u pm !!!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Vehabovic je dobio treci zuti protiv Igmana u petak, svakako ne igra.
Kad vidim ovu seljadiju sto cupa stolice, neopisivo mi je drago sto je zrinjski uzeo
- FKSDoGroba
- Kontakt:
OČAJNA igra Veleža. Moramo iskoristiti umor + lošu igru za 3 boda i onda komotno pustit Husrefu posljednje kolo
Mogli su imati jos 3 minute bar da pokusaju nesto uraditi da nisu flase i stolice ulijetale, fakat glupani teski..
Sve mi znamo.
Ovako smo i mi trebali prosle godine, ali nam je igrao invalid hebibovic
Mamu ja njima yebem ustashku!
Volio sam da je Velez uzeo vec ista.
Volio sam da je Velez uzeo vec ista.
Neki dan ja govorim vakat je vise da ih dobijemo poslije 9 utakmica, sad je pravi trenutak da iskoristimo i potvrdimo Europu kolo prije krajaFKSDoGroba je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:03OČAJNA igra Veleža. Moramo iskoristiti umor + lošu igru za 3 boda i onda komotno pustit Husrefu posljednje kolo
90!
Završiti stvari u Vrapčićima i djecu poslati na teren protiv Igmana + dati Anicicu priliku od prve minute. Oni ce gotovo sigurno osigurati opstanak sad za vikend.
-
- Kontakt:
Fuj čupajte kod vas u Areni vašoj 

-
- Kontakt:
Velez mora sada protiv nas ici na sve ili nista.
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, Google [Bot], keli, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, ZmajOdBosne33 i 65 gostiju.