Imam samo jednu zamjerku.
Kad ti se seljačin počna unosit u facu, trebaš momentalno pokazat crveni tom istom ljakanu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imam samo jednu zamjerku.
seljadija mrtva nije ni čudo sto im ovi ulijecu svako malo u istocni dio grada da ih vaspitaju<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:02Rodjeni, mamicu vam hebem, stoko nekulturna, pecinari, da Bog da vam za lijeka trebalo, ugasili se da Bog da. Cestitke Zrinjskom.
Pa cist faul im ne svira u opasnoj zoni i to je bio na vidljivom mjestu, ono je za uletit u terenVirtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:01Odlično suđenje.RollingPaper je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:00I ja bih bacao stolice poslije ove smijurije od sudjenja iskreno
O cemu pricas care sudjenje svjetsko. Likovi nisu uputili sut na gol i nesto se bune. Rutiniro ih zrinjski s 30 posto snageRollingPaper je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:00I ja bih bacao stolice poslije ove smijurije od sudjenja iskreno
Jel te to boli sto jos postojimo?ledesma je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:03Bas vi jos egzistirate?<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:02Rodjeni, mamicu vam hebem, stoko nekulturna, pecinari, da Bog da vam za lijeka trebalo, ugasili se da Bog da. Cestitke Zrinjskom.
Cuj ovog brđana, yebo ti praljak svu familiju
Napusi nam se zenicke kur*ine cigane jedan sarajevski, trebati ce vama Bilino za evropske utakmice, pic*o jedna!ledesma je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:03Bas vi jos egzistirate?<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:02Rodjeni, mamicu vam hebem, stoko nekulturna, pecinari, da Bog da vam za lijeka trebalo, ugasili se da Bog da. Cestitke Zrinjskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.