Hvala za ovo gospodo

Hvala za ovo gospodo
Zanimljiva opaskakolezeljovac je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:36Jedno pitanje za sve? U zadnjem kolu kao i u predzadnjem igraju se sve utakmice u istom terminu.
Kako će se to ostvariti kad u zadnjem kolu Tuzla City dočekuje Zrinjski, a Sloboda nas? Gdje će TC ugostiti šampiona?
Igrate sa Slobodom na Grbavici.kolezeljovac je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:36Jedno pitanje za sve? U zadnjem kolu kao i u predzadnjem igraju se sve utakmice u istom terminu.
Kako će se to ostvariti kad u zadnjem kolu Tuzla City dočekuje Zrinjski, a Sloboda nas? Gdje će TC ugostiti šampiona?
Ili će na Tušnju igrati svi, na jednoj polovici Sloboda i želješčar a na drugoj Tuzla i Zrinjsko.
Ponovi to još 10 puta, možda uspiješ zaspat večeras
Ja ovdje vidim samo jednu sliku naseg drustva koja oslikava i ne tako dobar zivot naseg naroda gdje pored svojih proizvoda (na slici lijevo) gospodja pokusava sa simbolima Veleza (dva nova dresa, a sve je ostalo stara garnitura, cak i od 2010 god) zaraditi koju msrku sebi. Znajuci da cemo doci u velikom broju, neki i sa strane, pa ce uspjeti prodati koji sal ili dres te tako dati doprinos dogadjaju.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:30
Hajdee bolaaa narode, navalteee, jos malo pa nestaloo
Direktorcic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:14Ja ovdje vidim samo jednu sliku naseg drustva koja oslikava i ne tako dobar zivot naseg naroda gdje pored svojih proizvoda (na slici lijevo) gospodja pokusava sa simbolima Veleza (dva nova dresa, a sve je ostalo stara garnitura, cak i od 2010 god) zaraditi koju msrku sebi. Znajuci da cemo doci u velikom broju, neki i sa strane, pa ce uspjeti prodati koji sal ili dres te tako dati doprinos dogadjaju.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:30
Hajdee bolaaa narode, navalteee, jos malo pa nestaloo
Malo neke realnosti bracuka, nije sve u podje.bavanju tom, evo **** nas i jeste u pitanju virtuelni svijet, ali evo radi ove gospodje i slicnuh njoj, nije uredu.
Budemo vidjeli, izgubismo bitku al rat jos nismo. Ako ne mozemo mi onda nadam se Siroki da ide umjesto vas!Mamba21 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:15Nemoj te nas puno nakeritinekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 09:33Bespotrebno se nadas, svakako necete biti 4 na tabeli, eto zapamti. Uzecemo kup danas, a onda cemo vas nakeriti sa 4 pozicije!!!![]()
![]()
Ma nije do trenera sve, nemaju oni kvalitetne igrače, jedan dva da su ok, ostalo lošeVanja8 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:25Fakat Velez los...
Ne znam hoce li Jusufbegovic ostati na mjestu sefa struke ako Velez ne uspije izboriti Evropu,ali mislim da klub mora traziti novo rijesenje bez obzira na to...
Fino ga je bilo slusati kad daje strucne komentare, zna one zone i fazone, ali brat bratu da je trener za Velez i nije.
Ne znam, ali nesto kontam ovo se pod njegovom palicom tesko moze prodobriti samo se moze strmeknuti vise,
Vama ni šest bodova ne garantuje Evropu. Igman će vas koštati.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:23
Budemo vidjeli, izgubismo bitku al rat jos nismo. Ako ne mozemo mi onda nadam se Siroki da ide umjesto vas!
Ma buraz ni kod Fedje nisu igrali Halland i Messi, pa su bili ko osice...Fedja dodje kod nas pa nam Mirza sezonu spasavaBolivia je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:26Ma nije do trenera sve, nemaju oni kvalitetne igrače, jedan dva da su ok, ostalo lošeVanja8 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:25Fakat Velez los...
Ne znam hoce li Jusufbegovic ostati na mjestu sefa struke ako Velez ne uspije izboriti Evropu,ali mislim da klub mora traziti novo rijesenje bez obzira na to...
Fino ga je bilo slusati kad daje strucne komentare, zna one zone i fazone, ali brat bratu da je trener za Velez i nije.
Ne znam, ali nesto kontam ovo se pod njegovom palicom tesko moze prodobriti samo se moze strmeknuti vise,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.