FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka čast za ove najave na društvenim mrežama. 

Zar nije Velež kupio kup i pobjedu, šta se desilo, pitam za jarana?
mosa lošmi stićko tit-ula!
U Tuzli nek Beganovic povuče za bradu Jusica ovaj će poludit i eto nam igrac vise.Taktika ko koga zajebe.
SVI!!!!!!!!!!!!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nek pored njega par puta kaže Hu, Hu, Hu, Hu.....

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Bolje Bukvića, veci je hendikep ostati bez prvog golmana

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bukvicu je naučio kako se sklanja s gola..
Ako se prebacuju svi crveni kartoni na ligu, Velež nece imat 7 igraca na terenu 

-
- Kontakt:
Ne treba otpisivati Velez protiv Sarajeva. Sav taj roster je u par deka.. oni ce prodisati bez Vehabovica, igrat ce onaj Leai. U sustini nama to nista nije vazno.
Zelja je nek na Pecari i u Vrapcicima bude nerijeseno. Mi da dobijemo pred 10000 navijaca, da proslavimo u ovoj situaciji veliki uspjeh.
Svi na Grbavicu!!
Zelja je nek na Pecari i u Vrapcicima bude nerijeseno. Mi da dobijemo pred 10000 navijaca, da proslavimo u ovoj situaciji veliki uspjeh.
Svi na Grbavicu!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Izgleda fkt Velež desetkovan u nedjelju, ostaje pratiti utakmice iz Lištice ovu nedjelju i Trebinja iduću, a možda i ne iduću 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
u lištici x2 u vrapčićima x2 i KEC NA GRBAVICI !
ne mogu ni zamisliti kakva bi fešta u nedjelju bila da nam se sve ovo poklopi.. a zaslužili smo malo i sreće je*o mu ja mater
SVI NA GRBAVICU BRAĆO !
ne mogu ni zamisliti kakva bi fešta u nedjelju bila da nam se sve ovo poklopi.. a zaslužili smo malo i sreće je*o mu ja mater

SVI NA GRBAVICU BRAĆO !

Mi smo Željini, Željo je naš !
- NerminFatic
- Kontakt:
Odmah poslije Posusja, ako se sve poklopi za Evropu, zaganjati Ovcinu i jos 1-2 igraca cije ekipe ispadaju iz lige. Vjerujem da Basic vec ima nesto na umu.
Zašto dovoditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao 19.11.2022 ?NerminFatic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Odmah poslije Posusja, ako se sve poklopi za Evropu, zaganjati Ovcinu i jos 1-2 igraca cije ekipe ispadaju iz lige. Vjerujem da Basic vec ima nesto na umu.
-
- Kontakt:
Ne moze nikako biti gori od Galića i Sehica, pa taman da godinu dana nije fudbal igraoMehmedaga je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:43Zašto dovoditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao 19.11.2022 ?NerminFatic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Odmah poslije Posusja, ako se sve poklopi za Evropu, zaganjati Ovcinu i jos 1-2 igraca cije ekipe ispadaju iz lige. Vjerujem da Basic vec ima nesto na umu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Baš, a mi navikli dovoditi ove što su u top formi, u tskmičarskom ritmu.Mehmedaga je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:43Zašto dovoditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao 19.11.2022 ?NerminFatic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Odmah poslije Posusja, ako se sve poklopi za Evropu, zaganjati Ovcinu i jos 1-2 igraca cije ekipe ispadaju iz lige. Vjerujem da Basic vec ima nesto na umu.
Kad već prizivate momka na koju foru da ga dovedemo? Momak ima ugovor sa Veležom, brutalnu platu koje se logično ne želi odreci.KapitenK je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:49Baš, a mi navikli dovoditi ove što su u top formi, u tskmičarskom ritmu.Mehmedaga je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:43Zašto dovoditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao 19.11.2022 ?NerminFatic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Odmah poslije Posusja, ako se sve poklopi za Evropu, zaganjati Ovcinu i jos 1-2 igraca cije ekipe ispadaju iz lige. Vjerujem da Basic vec ima nesto na umu.
Tako se i za Hodzica govorilo...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:47Ne moze nikako biti gori od Galića i Sehica, pa taman da godinu dana nije fudbal igraoMehmedaga je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:43Zašto dovoditi igrača koji je zadnju utakmicu odigrao 19.11.2022 ?NerminFatic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Odmah poslije Posusja, ako se sve poklopi za Evropu, zaganjati Ovcinu i jos 1-2 igraca cije ekipe ispadaju iz lige. Vjerujem da Basic vec ima nesto na umu.
Ovčina je zimus dogovorio sve usmeno sa nama , pod uslovom da raskine ugovor sa Veležom i da im oprosti sve dugove , međutim oni ne žele da ga puste , a sumnjam da će i sad ..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Da kone izgube ili odigraju nerijeseno protiv ovako unakazenog Veleza je science fiction. Ovi prvi imaju motiv, nemaju igru al imaju igrace - ovi drugi samo to prvo
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, grbavicka1921, MarcosSenna, TutanNodi i 52 gosta.