Pa igrao je i Velež tu ligu pa opet daleko od šampiona biotersnakvadrat je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:15
I Vrbanjusa je znala bajramski turnir uzeti, hocemo i nju u sampione ?![]()
![]()
Što se mene tiče, mogli su je i izviždat, ne bi to bilo nikakvo iznenađenje.
Ma to si upravu definitivno, al ne bi trebalo da to radimo mi, na njih nmzm iticati i sami nek se sobom zabavljaju, trebamo u nasoj avliji da budemo korektni. Svakako cemo sve ovo platiti, a ostavili smo dojam zbog pojedinaca da smo svi isti, a nismo.JimmyPage je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:36Za osudu jeste ali ni prvi ni posljednji koji lome. Da je bio rezultat kontra gledali bi iste scene samo sa druge strane.nekoIzMostara je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:26Cestitke Zrinjskom na zasluzenoj pobjedi, sto je red priznati red je. Sto se tice stolica i svega ostalog ubacivanog na teren nemam sta reci, svaka rijec suvisna, sve je za osude, sramota je iskreno onako lomiti a ljudi nas primili ko da igramo na svom terenu.
Koliko puta do sad polomljene stolice na Koševu, Grbavici... uvijek ista priča.
Sad priča na sva zvona kao da je to nešto novo na našim terenima.
Da je mogućnosti identifikovati lica i doživotnu zabranu uvesti na stadione, kopirati engleze
Ipak treba Dzeko negdje igrati, nema nista od tvojih mokrih snova. Gdje su te patriote iz Mostara sto se dice zlodjelima, gdje su ti mirni navijaci, ponos drzave od prosle godine, svugdje docekani aplauzima, a oni dodju pa pokazu sta su, primitivci do srzi. Naprijed Velez, svi vas volimo, dodjite nam opet, opet cemo vas docekati ruzama i pruziti vam dobrodoslicu, pa nam se opet poserite na sve to.tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:01S obzirom da se tu vise nece igrati ozbiljan fudbal, treba stadion svakako poravnati... mozda da parking napravite.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:53Sta je jado, nije te stid, drago ti da razvaljujes tudje, a hoces kao svoje nazad. E pa nema druze, bolje niste ni zasluzili. Prosle godine su vas svi gotivili, ove godine ste guzicom zatvorili sva moguca vrata.tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:47
Sta trebam ukucati da nadjem Celik ? Izbaci mi samo onaj iz Niksica.
Šta kukaš više kako ti ne dosadi. Sanirat će se odšteta, neće tebi iz džepa. Idiota ima u svakom taboru, svi bi volili da ih nema al šta ćeš kad je tako. Čupanje stolica i primitivizam možeš naći širom Evrope i svijeta gdje su sistemi uređeniji sto puta.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:33Ipak treba Dzeko negdje igrati, nema nista od tvojih mokrih snova. Gdje su te patriote iz Mostara sto se dice zlodjelima, gdje su ti mirni navijaci, ponos drzave od prosle godine, svugdje docekani aplauzima, a oni dodju pa pokazu sta su, primitivci do srzi. Naprijed Velez, svi vas volimo, dodjite nam opet, opet cemo vas docekati ruzama i pruziti vam dobrodoslicu, pa nam se opet poserite na sve to.tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:01S obzirom da se tu vise nece igrati ozbiljan fudbal, treba stadion svakako poravnati... mozda da parking napravite.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:53
Sta je jado, nije te stid, drago ti da razvaljujes tudje, a hoces kao svoje nazad. E pa nema druze, bolje niste ni zasluzili. Prosle godine su vas svi gotivili, ove godine ste guzicom zatvorili sva moguca vrata.
Eto ja ko biva htio reci da je normalno gadjat ljude stolicama u glavu ili sta vec, a bas se onako volimo mi i navijaci Veleza pa "ne pije mi to vodu", nisam ih odbranio jbg.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 20:30Kidanje stolica nije normalna stvar, ja se ne sjecam kad je posljednji put bilo, tako da ti to ne pije vodu. Zatvorili su vrata Bilinog Polja, na Grbavicu sigurno nece za 100 godina, ostaje im jos Kosevo, posto vidim da ih neki podrzavaju, neka idu tamo.
Valjda u Vrapcice ode neki trofej za pobjedu na tribinama, pa da im to bude cak cetvrti trofej u historiji dugoj 101 godinu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:15Kaze pijaca, poraz na terenu ali pobjeda na tribinama![]()
![]()
Naravno, pokloniti se velikanu kako i dolikuje.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:33Ipak treba Dzeko negdje igrati, nema nista od tvojih mokrih snova. Gdje su te patriote iz Mostara sto se dice zlodjelima, gdje su ti mirni navijaci, ponos drzave od prosle godine, svugdje docekani aplauzima, a oni dodju pa pokazu sta su, primitivci do srzi. Naprijed Velez, svi vas volimo, dodjite nam opet, opet cemo vas docekati ruzama i pruziti vam dobrodoslicu, pa nam se opet poserite na sve to.tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:01S obzirom da se tu vise nece igrati ozbiljan fudbal, treba stadion svakako poravnati... mozda da parking napravite.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 21:53
Sta je jado, nije te stid, drago ti da razvaljujes tudje, a hoces kao svoje nazad. E pa nema druze, bolje niste ni zasluzili. Prosle godine su vas svi gotivili, ove godine ste guzicom zatvorili sva moguca vrata.
https://www.nfsbih.ba/savez/istorija/chily-rz je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:19Pa igrao je i Velež tu ligu pa opet daleko od šampiona biotersnakvadrat je napisao/la: ↑17 maj 2023, 22:15
I Vrbanjusa je znala bajramski turnir uzeti, hocemo i nju u sampione ?![]()
![]()
![]()
Ne važi titula jer nije igrao Zrinjski i Široki? Onda poništiti sve titule u Jugoslaviji jer nabrojani nisu igrali ni tu ligu.![]()
E Bgm nije, nakon primljenig gola dw, do tada se culi nisu od nas, oa ti misli sta hoces