Kup BiH 2022/2023

Miki993
Kontakt:

Re: Kup BiH 2022/2023

Post Postao/la Miki993 » 18 maj 2023, 05:40

Ali zamislite toliko godina gledanja u leđa Zrinjskom, praćenje kako se iz godine u godinu uzimaju trofeji, dok njihov smrdljivi poluklub koji je preuzeo ime nekadašnjeg Veleža životari i skuplja mrvice.

Mostar je Zrinjski

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 18 maj 2023, 06:59

Jbg, na nama je da ga volimo taman da nikad nikog ne pobjedili. Boli vas kur.ac vi cim zagusti promjenite klub za koji navijate i u koji ste se kleli do groba, a u rezervi uvijek imate Hajduk i Dinamo. Ne moze da fali.

Dzaba sve pobjede, trofeji, opet kad se sretnemo morat cete Beusa stisnuti da ogranici na sto manji broj karata. I ovako pola karata vam ostalo, dijelili masovno ali opet bruka.

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 18 maj 2023, 07:23

rodjak je napisao/la:
18 maj 2023, 04:15
Evo i ja da se javim nakon sto mi je glava dosla malo sebi. :problem:

Prvo da odmah kazem da su medjugorci zasluzeno dosli i do trofeja kupa i do duple krune .Igrali su ove godine citavo prvenstvo perfektno,dobro su bili i vodjeni ,a tako isto i veceras zasluzeno su dobili .Nije to veceras bila igra kao do sada ali bili su bolji a mi danas vrlo losi,izuzev par pojedinaca, neki igraci su bili neprepoznatljivi.Uglavnom Medjugorci svaka cast za ovu godinu :salut: (nije mi tesko priznati kad to uradite posteno i bez sudijskih lakrdija,mi moramo jos raditi na jacanju kluba da bi dosli do tog nekog viseg nivoa,otom potom)

Sto se tice okrecanja ledja BiH himni ,ja sam znao da ce se nesto slicno desiti i to sam na neki nacin najavljivo u ranijim postovima.Oni su tacno odradili po uputama vrhovnog vodje ,jer on isplanira svaki bitni detalj.Zato i jeste zrinjski politicki projekat HDZ-a(uostalom ko sto je i Borac dodikov politicki projekat pa preko njih bistre politiku) pa oni ovim potezom daju neku politicku poruku,kao eto hrvati ne vole BiH (iz nekih razloga a znamo svi kojih) a ovamo se javno Covic ubi dokazujuci da je to i njegova drzava i da se istinski bori za BiH,dje si sta mai Covke :crazy: .Dok god budu 2 skole pod jednim krovom,dok god se rusilo partizansko groblje bez ikakvih posljedica ,i dok god se ovako okrecalo ledja BiH himni ,nek on tu njegovu borbu za BiH okaci macku o rep ,niko ga nece ozbiljno shvatati niti ce mu iko vjerovati.Pokazi mi dijelima da ti to cinis a ne rijecima,moj Covke kad zines znam sta mislis :nene:
U svakoj pravnoj drzavi da se ovo desi da se ovako ponasaju neki domaci navijaci prema domacoj himni momentalno bi bili izbaceni sa stadiona i nikad im se ne bi dozvolio da prisustvuju jednoj ovakvoj utakmici :puke: (zamisli da recimo u Hrvatskoj dodju neciji domaci navijacii u recimo Poljud i ovo naprave prema domacoj himni sta bi se desilo :stop:

O utakmici necu mnogo pricati,medjugorci pokazali vise i zelje i znanja ,pokazali su da su kvalitetniji jos jednom i zasluzeno dobili

Sto se tice zavrsetka tekme kada je doslo do varnica,mogu malo i o tome da progovorim.
Dakle desio se taj jedan duel pred kaznenim prostorom gdje je Andjusic pao u okrsaju sa jednim igracem medjugoraca i u najmanju ruku dvojbena situacija ,i moglo se svirati a i eto Bilbija nije svirao i vec je tu pocela da publika postaje naelektrisana a koja je vec frustrirana losim rezultatom ,zatim pola minute kasnije ovaj jedan igrac medjugoraca rusi Walace tu kraj aut linije i sudija nista ne pokazuje i onda dolazi do zapaljenja situacije ,a u ovako jednom derbiju koji je visokog rizika (znamo svi zbog cega) i koji nije obicna utakmica dolazi do do toga da lete stolice i boce u teren ,nije da se nije moglo to ocekivati u jednoj takvoj situaciji.Ko da bogami niste nikad gledali neke evropske naelektrisane derbije ili juznoamercke pa se cudite kako eto pobogu u nas lete stolice :roll: ,sto,mi (svi zajedno) eto kulturan narod a i vladaju zakoni u drzavi pa nam ovo neobicno da se desava :roll: .Moze se naci u svim (vecim) klubovima ovakve stvari da su se desile nekad ranije ,mrsko mi sad traziti po netu ,nigdje nisu cvijecke,nemojmo biti licemjerni

Ovo naravno ni jedan normalan navijac ne moze podrzati i opravdati,ovo divljastvo i nerede ,a to sve radi manji dio ljudi na tribini i desi se nekad slican incident jbga balkan je to, svagdje ima ludjaka i niko nije imun na njih .Samo me cudi ovliko blacenje Velezovih navijaca a i Veleza kao kluba od ostalih navijaca :crazy: (isto ko da smo svi mirali stadion pa tako pisete ) i ko da se to nigdje ranije nije desavalo .Pisete bogami ko da svi drugi navijaci idu samo u kazaliste (sto je Baka jednom prilikom rekao), pa vam je ovo kao nesto golemo,nevidjeno.(sjecate li se kad je Velez pobjedio u cetvrtini finala medjugorce u Mostaru pod BB sta se desilo kad su upali u teren i gonjali Velezove igrace po terenu,ovo je mala maca za taj slucaj,a i sad bi bilo mozda isto ovako ko sto su neki Velezovi navijaci uradili ako ne i gore da su medjugorci izgubili ) .Evo recimo i jedan broj navijaca Zelje je nama nedavno skandirao nesto sto ne treba i klicao ratnom zlocincu ali nikad nismo rekli da su svi navijaci Zelje to radili ,niti smo Zelju kao klub radi toga omalovazavali

Ja licno bi prvi volio i sretan bio kad bi se sto prije ovakve stvari odstranile sa nasih stadiona na neki nacin,ali bogami bez zakona o sportu vrlo tesko,a taj zakon o sportu bas stopaju politicari koji su prisustvovali ovoj danasnjoj utakmici , oni su najodgovorniji za ove stvari,oni to mogu sprijeciti da hoce donosenjem zakona o sportu.To je vrzino kolo koje je tesko promjeniti jer su svi uvezani i neke stvari ne zele popravljati iz nekog razloga ,a ja znam kojeg :crazy:

Vidimo se iduce godine u finalu kupa ,sljedece godine ocekujem Zeljkana ,da sa njima izadjemo na dvoboj i da ponovimo 81' :opaopa: :thumbup: :bih:
Sve podpisujem što si rekao a dvije stvari bi još dodao.1 je da nije lako gurati na dva fronta:GRADITI DOBRU EKIPU ULAGATI U IGRAČE i GRADITI INFRASTRUKTURU STADIONA TOLIKE GODINE i pod 2.TRKAT SE SA NEKIM KO UZIMA ČISTU LOVU A DUGOVI ALUMINIJUMA RASTU A TAJ NEKO KOME JE DRŽAVA OMOGUĆILA NA ČELU SA HDZ DA IZVLAČI MILIONE I UZIMA PROFIT ZA SVOJU STRANKU.Doći će vrijeme završetka Stadiona i ulaganja samo u ekipu i tada će doći do izražaja kvalitet igrača u cjelom timu a ne u 3,4 igrača od kojih zavisiš kad ti se neko povrijedi da neznaš koga da ubaciš u igru.Ovo sada je samo da popuniš klupu i to je sve.

Miki993
Kontakt:

Post Postao/la Miki993 » 18 maj 2023, 07:37

Rodjeni81 je napisao/la:
18 maj 2023, 06:59
Jbg, na nama je da ga volimo taman da nikad nikog ne pobjedili. Boli vas kur.ac vi cim zagusti promjenite klub za koji navijate i u koji ste se kleli do groba, a u rezervi uvijek imate Hajduk i Dinamo. Ne moze da fali.
Kao vi nacionalnu pripadnost?

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 18 maj 2023, 07:49

Miki993 l je napisao/la:
Hebo ti taj sa slike komplet familiju zatucanu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 maj 2023, 07:56

Jesu li ultrasi zalegli kad je ezan za aksam ucio iza njih? :urnebes: :urnebes:

Pretjerujete sa kritikovanjem RA. Par stolica, glupost, ali reci da su gospoda ovi koji ti ne priznaju drzavu, SMIJESNO. Doduse u univerzumu plavih iz Sarajeva, sve je moguce, pa da im je i fasista drazi od patriote.
Celik!3,2,2.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 18 maj 2023, 07:56

@opalaopala, jesi li mi živ?
Tko se ono namjerno pojačao samo da Velež ne bude šampion? :D :D
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 maj 2023, 07:59

Osmerostruki šampion, dvostruki osvajač kupa :cool:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 18 maj 2023, 08:12

Čestitke Zrinjskom na osvojenom kupu.

Potpuno zasluzeno, Dominantni sinoć kako što su izdominirali i prvenstvom. U ovom trenutku su dimenzija više za sve klubove.
Šteta za one nemile scene na kraju.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 18 maj 2023, 08:14

CampobelloDiMazara je napisao/la:
18 maj 2023, 00:56
Zenicani umjesto da sizofreno vristite radi 20 stolica koje se vrate za pola sata bolje vam je skupite se i ocistite ih. Isto peksine kao i prosle godine :thumbdown: tacno se vidi da niko ne sjedi na njima nekoliko godina osim nas kada nas finale kupa dovede
Muu seljačino komunistička.

Bravo Zrinja!
SAMO ČELIK !

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 18 maj 2023, 08:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
18 maj 2023, 07:56

Pretjerujete sa kritikovanjem RA. Par stolica, glupost, ali reci da su gospoda ovi koji ti ne priznaju drzavu, SMIJESNO. Doduse u univerzumu plavih iz Sarajeva, sve je moguce, pa da im je i fasista drazi od patriote.
Semetovčani (aka mostarci iz gacka) su majstori spinovanja. Formalno pravno i oni nisu poštivali himnu jer su tijekom intoniranja himne pjevali pjesmu Dine Merlina, no to se ne spominje
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 18 maj 2023, 08:20

GoskGabela je napisao/la:
18 maj 2023, 08:14

Semetovčani (aka mostarci iz gacka) su majstori spinovanja. Formalno pravno i oni nisu poštivali himnu jer su tijekom intoniranja himne pjevali pjesmu Dine Merlina, no to se ne spominje
Zamisli dolaziš iz **** Gabele i pokušavaš nekoga ismijati zbog mjesta prebivališta. Putine požuri
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 maj 2023, 08:46

rodjak je napisao/la:

Prvo da odmah kazem da su medjugorci zasluzeno dosli i do trofeja kupa i do duple krune .Igrali su ove godine citavo prvenstvo perfektno,dobro su bili i vodjeni ,a tako isto i veceras zasluzeno su dobili .Nije to veceras bila igra kao do sada ali bili su bolji a mi danas vrlo losi,izuzev par pojedinaca, neki igraci su bili neprepoznatljivi.Uglavnom Medjugorci svaka cast za ovu godinu :salut: (nije mi tesko priznati kad to uradite posteno i bez sudijskih lakrdija,mi moramo jos raditi na jacanju kluba da bi dosli do tog nekog viseg nivoa,otom potom)

Sto se tice okrecanja ledja BiH himni ,ja sam znao da ce se nesto slicno desiti i to sam na neki nacin najavljivo u ranijim postovima.Oni su tacno odradili po uputama vrhovnog vodje ,jer on isplanira svaki bitni detalj.Zato i jeste zrinjski politicki projekat HDZ-a(uostalom ko sto je i Borac dodikov politicki projekat pa preko njih bistre politiku) pa oni ovim potezom daju neku politicku poruku,kao eto hrvati ne vole BiH (iz nekih razloga a znamo svi kojih) a ovamo se javno Covic ubi dokazujuci da je to i njegova drzava i da se istinski bori za BiH,dje si sta mai Covke :crazy: .Dok god budu 2 skole pod jednim krovom,dok god se rusilo partizansko groblje bez ikakvih posljedica ,i dok god se ovako okrecalo ledja BiH himni ,nek on tu njegovu borbu za BiH okaci macku o rep ,niko ga nece ozbiljno shvatati niti ce mu iko vjerovati.Pokazi mi dijelima da ti to cinis a ne rijecima,moj Covke kad zines znam sta mislis :nene:
U svakoj pravnoj drzavi da se ovo desi da se ovako ponasaju neki domaci navijaci prema domacoj himni momentalno bi bili izbaceni sa stadiona i nikad im se ne bi dozvolio da prisustvuju jednoj ovakvoj utakmici :puke: (zamisli da recimo u Hrvatskoj dodju neciji domaci navijacii u recimo Poljud i ovo naprave prema domacoj himni sta bi se desilo :stop:

O utakmici necu mnogo pricati,medjugorci pokazali vise i zelje i znanja ,pokazali su da su kvalitetniji jos jednom i zasluzeno dobili

Sto se tice zavrsetka tekme kada je doslo do varnica,mogu malo i o tome da progovorim.
Dakle desio se taj jedan duel pred kaznenim prostorom gdje je Andjusic pao u okrsaju sa jednim igracem medjugoraca i u najmanju ruku dvojbena situacija ,i moglo se svirati a i eto Bilbija nije svirao i vec je tu pocela da publika postaje naelektrisana a koja je vec frustrirana losim rezultatom ,zatim pola minute kasnije ovaj jedan igrac medjugoraca rusi Walace tu kraj aut linije i sudija nista ne pokazuje i onda dolazi do zapaljenja situacije ,a u ovako jednom derbiju koji je visokog rizika (znamo svi zbog cega) i koji nije obicna utakmica dolazi do do toga da lete stolice i boce u teren ,nije da se nije moglo to ocekivati u jednoj takvoj situaciji.Ko da bogami niste nikad gledali neke evropske naelektrisane derbije ili juznoamercke pa se cudite kako eto pobogu u nas lete stolice :roll: ,sto,mi (svi zajedno) eto kulturan narod a i vladaju zakoni u drzavi pa nam ovo neobicno da se desava :roll: .Moze se naci u svim (vecim) klubovima ovakve stvari da su se desile nekad ranije ,mrsko mi sad traziti po netu ,nigdje nisu cvijecke,nemojmo biti licemjerni

Ovo naravno ni jedan normalan navijac ne moze podrzati i opravdati,ovo divljastvo i nerede ,a to sve radi manji dio ljudi na tribini i desi se nekad slican incident jbga balkan je to, svagdje ima ludjaka i niko nije imun na njih .Samo me cudi ovliko blacenje Velezovih navijaca a i Veleza kao kluba od ostalih navijaca :crazy: (isto ko da smo svi mirali stadion pa tako pisete ) i ko da se to nigdje ranije nije desavalo .Pisete bogami ko da svi drugi navijaci idu samo u kazaliste (sto je Baka jednom prilikom rekao), pa vam je ovo kao nesto golemo,nevidjeno.(sjecate li se kad je Velez pobjedio u cetvrtini finala medjugorce u Mostaru pod BB sta se desilo kad su upali u teren i gonjali Velezove igrace po terenu,ovo je mala maca za taj slucaj,a i sad bi bilo mozda isto ovako ko sto su neki Velezovi navijaci uradili ako ne i gore da su medjugorci izgubili ) .Evo recimo i jedan broj navijaca Zelje je nama nedavno skandirao nesto sto ne treba i klicao ratnom zlocincu ali nikad nismo rekli da su svi navijaci Zelje to radili ,niti smo Zelju kao klub radi toga omalovazavali

Ja licno bi prvi volio i sretan bio kad bi se sto prije ovakve stvari odstranile sa nasih stadiona na neki nacin,ali bogami bez zakona o sportu vrlo tesko,a taj zakon o sportu bas stopaju politicari koji su prisustvovali ovoj danasnjoj utakmici , oni su najodgovorniji za ove stvari,oni to mogu sprijeciti da hoce donosenjem zakona o sportu.To je vrzino kolo koje je tesko promjeniti jer su svi uvezani i neke stvari ne zele popravljati iz nekog razloga ,a ja znam kojeg :crazy:

Vidimo se iduce godine u finalu kupa ,sljedece godine ocekujem Zeljkana ,da sa njima izadjemo na dvoboj i da ponovimo 81' :opaopa: :thumbup: :bih:
Sve si ti to fino al pises nijedan normalan navijač ne opravdava i onda dalje opravdavas. Sam sebe pobijaš.

Druga stvar, vidis kako ti, a i ostali kad vaši sranje naprave onda su to izolirani slucajevi i ima budala, a kad se slicno dogodi na Pecari ili pod BB svi su fašisti, nacisti, divljaci, ubice. Onda generalizirate.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 18 maj 2023, 08:57

Al Arena koja je snimala dodjelu medalja pehara iza ledja i sa coska :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Realno, kad savez ne zna i ne moze organizovati ovakvu utakmicu da dodje 10+ hiljada, onda i ne treba da bude jedna utakmica. Dodjela pehara tamo pred lozom, da okrenu guzicu kamerama i navijacima je jos veca smijurija.
Pravda za flash-a!!!

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 18 maj 2023, 09:13

rodjak je napisao/la:

Bola bolje da se ne javljate više ni ti ni ovi vaši ostali kreteni tipa Balorda Opalllala i slični ......🤣🤣
Samo HŠKZ 🔴⚪️

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 18 maj 2023, 09:32

slika
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 maj 2023, 09:37

cestitke zrinjskom ,zasluzeno najaca ekipa u BiH
incidenti nepotrebni ,cupanje stolica odraz "navijackog mentaliteta" skoro svi navijacki skupina sa balkana
zrinjskom zelje da doguraju u grupnu fazu ,a velezu da kroz prvenstvo izbori Evropu ili Europu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 18 maj 2023, 09:39

Truba1905burazeru je napisao/la:
18 maj 2023, 09:32
slika
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 18 maj 2023, 09:43

GoskGabela je napisao/la:
18 maj 2023, 08:14

Joj seljacino jedna, do jucer nisi imao internet u svom selu i pametujes!Tekst himne je uvijek bio i uvijek ce biti, isto kao i zastava sa sest ljiljana koja je od UN priznata i koja se viorila!Samo zbog vas par seljacina koji kazete da ste “ugrozeni” u vlastitoj drzavi a vecina vas u drzavnoj firmi i hladite muda!Smecari jedni!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 maj 2023, 09:44

Rođeni ko vam dovede "vedetu" Emira Halilovica taj vam je najveći neprijatelj.

Taj "profesionalac" više ni rekreaciju ne igra jer ne može.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, CAZIN, delko, Lavcina, Proximic, ronaldo99, THEC, TylerBurey, VolimBiH96, Zlatu075 i 118 gostiju.