FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad se igra prvo kolo lige konferencija ??
- skullcrusher
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20. juna je izvlačenje a utakmice se igraju 13. i 20. jula
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je u ovu ekipu vratiti Dudica.
Dzaba lik mi je ostao drag Bgm...smatram da fkt ima slifa al dok je bio kod nas sve je islo nizbrdo.Od povreda ,odlaska igraca....do **** nenormalnih promasaja....
Dzaba lik mi je ostao drag Bgm...smatram da fkt ima slifa al dok je bio kod nas sve je islo nizbrdo.Od povreda ,odlaska igraca....do **** nenormalnih promasaja....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
+ koseva
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da mi riješimo ovo do kraja na najbolji mogući način, pa ćemo da vidimo šta Ismir planira za sljedeću sezonu. Sudeći po zadnjem prelaznom roku, sigurno će biti veselo.
Jos kad znam sta je fkt lik novca oprostio sto nase legende poput Husrefa ili ti "mirze legende" ne ni sigurno.Nista ne mislim lose o Husrefu naprotiv samo govorim cinjenice.
Fkt mi je krivo zbog Dudica,slazem se da je trebao otici jer su rezultati uzasni al sto se njemu i nama u to vrijeme desavalo ravno je nadnaravnom.
FK SARAJEVO.
Et sad se otvara prostor i za iskusnog golmana u rosteru.Kako saznajemo od nove sezone će ovo pravilo biti promijenjeno. Dakle, od nove sezone klubovi će morati u prvih 11 morati imati jednog U-21 igrača i jedan mora biti konstatno u igri.
Također, pored toga svaki klub će morati imati minimalno trojicu U-21 igrača u zapisniku za jednu utakmicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ispao u kupu od čelika koji je treci rang takmicenja, zaostajao 9 bodova do europe zauzimao 6 poziciju, negativna gol razlika par utakmica gdje smo primili 4-5 komada, prva dva tri kola ok sve ostalo očajno.
- f0rest1946
- Kontakt:
Covjek nas toliko unistio da moramo strepiti do zadnjeg kola hocemo li u evropu et ti..
Dobio sve igrace koje je htio ne pamtim da je i jedan trener dobio sta je on htio, lazni pep guardiola umisljen previse.
A dobro ljudi napisao sam da je trebao otici jbt.
Samo sam napisao svoje neko misljenje...Ne kazem da niste upravu nego nekako se bas ruznih stvari poklopilo od nenormalnih promasaja,povreda,promjene stadiona itd itd...
Samo sam napisao svoje neko misljenje...Ne kazem da niste upravu nego nekako se bas ruznih stvari poklopilo od nenormalnih promasaja,povreda,promjene stadiona itd itd...
FK SARAJEVO.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači, da sumiramo za sad šta se za ljeta planira.
Delač i Duraković su sigurno u kontaktu i tu se samo moramo nadati dobrom ishodu.
Pored navedenih, dalje možemo pretpostavljati prema Ajlinom instagramu
Adnan Kovačević praktički jučer zapraćen, on bi top pojačanje bio.
Vedad Radonja - solidan mladić, bio bi U21 i poslužio bi sigurno.
Lion Semić - igrao juniorsku ligu prvaka za Borussiju Dortmund, i on bi bio U21 igrač, a sigurno da može u dobrog igrača izrasti.
Rami Al Hajj - mlad, ima već dosta nastupa u jednoj od najjačih liga svijeta( Eredevisie ).
Oscar Santis - gledao sam highlights i mogao bi biti pun pogodak, ali isto tako sa takvim igračima je povelik rizik i možeš lako i fulati.
Delač i Duraković su sigurno u kontaktu i tu se samo moramo nadati dobrom ishodu.
Pored navedenih, dalje možemo pretpostavljati prema Ajlinom instagramu

Adnan Kovačević praktički jučer zapraćen, on bi top pojačanje bio.
Vedad Radonja - solidan mladić, bio bi U21 i poslužio bi sigurno.
Lion Semić - igrao juniorsku ligu prvaka za Borussiju Dortmund, i on bi bio U21 igrač, a sigurno da može u dobrog igrača izrasti.
Rami Al Hajj - mlad, ima već dosta nastupa u jednoj od najjačih liga svijeta( Eredevisie ).
Oscar Santis - gledao sam highlights i mogao bi biti pun pogodak, ali isto tako sa takvim igračima je povelik rizik i možeš lako i fulati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kakva je ovo hajka za Šahinovića na insta komentarima
Oni svake sedmice nekog novog uzmu prije bio Musa...

Oni svake sedmice nekog novog uzmu prije bio Musa...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Fasciniraju me ljudi koji gledaju koga Ajla prati i nadaju se tim pojacanjima. Realnost, Ajla prati stotine igraca koji nemaju veze sa nama, nego koristi svoju poziciju da i oni nju zaprate jer joj prija da ima takve pratioce
Ima tu i onih sa kojima bude kontakta, ali mozda 5% od onih zapracenih
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajmo pošteno, da se Zalizani zove Milutin, ne bi se tražila dlaka u jajetu. Slavio bi se kao Gvardiola.
Da se sinčić preziva Velkovski bio bi Modric.
Yebo Mirzu, ali djetetu ne treba zamjerati sto je zabijao Listici,Lažnim, Zelji i sto je prvi strijelac tima i igrač preokreta.
Tako smo tjerali i Mujakica i propadosmo kao zeton. Kako hoćete, ja samo napisah ono što sam mislio da neću priznati.
Da se sinčić preziva Velkovski bio bi Modric.
Yebo Mirzu, ali djetetu ne treba zamjerati sto je zabijao Listici,Lažnim, Zelji i sto je prvi strijelac tima i igrač preokreta.
Tako smo tjerali i Mujakica i propadosmo kao zeton. Kako hoćete, ja samo napisah ono što sam mislio da neću priznati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma malo da se piše o pojačanjima. Mislim da je bolje da na to temu okrenemo, nego da li je bojkot ispravna stvar ili nije, pa jel?JavierBosnia je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:21Fasciniraju me ljudi koji gledaju koga Ajla prati i nadaju se tim pojacanjima. Realnost, Ajla prati stotine igraca koji nemaju veze sa nama, nego koristi svoju poziciju da i oni nju zaprate jer joj prija da ima takve pratioce
Od nabrojanih, vjerujem da će “krenuti” po Adnana Kovačevića, jer nam obavezno na toj poziciji stoper treba.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da hoce povecati broj stranaca. Prodati Dizdarevica. Sahinovica maksimalno gurati, dovesti nekog jeftinijeg golmana za rezervu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jbg drug.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:21Fasciniraju me ljudi koji gledaju koga Ajla prati i nadaju se tim pojacanjima. Realnost, Ajla prati stotine igraca koji nemaju veze sa nama, nego koristi svoju poziciju da i oni nju zaprate jer joj prija da ima takve pratioce
Spali smo da moramo tražiti igrace i pretpostavljati preko aylinlinog ig.
Nismo mi Poljska ,Grcka, Hrvatska gdje se promovise sport non stop.
Čak Fabrizio Romano nekad zna (vecinom) napisati koliko os clanaka o tim ligama.
Prvo kod nas se treba promovirati i gurati sport.Daleko smo od nekih stvari.
Ako klubovi da uzmi igrace moraju slat po koliko puta u taj grad/zemlju.
Jbt ljudi gledaju sofu i statistiku kako igra ..
Mi na sofi jedino utakmice i tabela ostalo nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.