FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
21.05. u 17:00h očekujem aBd 10.000 GRBAVICU!
SVI ALI SVI MORAMO DOĆI I PODRŽATI IH!
Zadnja nam je to utakmica u ovoj sezoni i to se treba ispoštovati, momci su to zaslužili.
Ako budemo imali sreće pa utakmica između Veleza i Sarajeva bude završena nerjeseno, a da mi pobjedimo tu je sve završeno onda!
SVI NA GRBAVICU!
VOLIM TE ŽELJO!
SVI ALI SVI MORAMO DOĆI I PODRŽATI IH!
Zadnja nam je to utakmica u ovoj sezoni i to se treba ispoštovati, momci su to zaslužili.
Ako budemo imali sreće pa utakmica između Veleza i Sarajeva bude završena nerjeseno, a da mi pobjedimo tu je sve završeno onda!
SVI NA GRBAVICU!
VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Joj stari koja je ovo godina da na kraju sezone ovako pišemo

Ali mislim da će momci ovo odraditi kako treba do kraja

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ulazi u posljednju godinu ugovora i tu treba traziti sansu. Da ce bas dvije godine presjediti na tribini zarad solidne plate u Vrapcicima, ne vidim ni tu logiku. Momka bi trebalo dovesti, ali pod uslovom da sklopi ugovor duzi od godinu i ne ode za dzabaluka kao Santos. E sad, hocemo li to moci platiti, to je druga prica. Evropa otvara puno opcija, znamo to svi.
Da su ga pustili iz Veleža, došao bi već na zimu. A momak ima baš dobru platu za naše uslove 12 hiljada mjesečno, nije malo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
i ja isto mislim.. red je da jednom i dobijemo utakmicu koja nam je bas bitna

Mi smo Željini, Željo je naš !
Nudili su mu da ga puste i da potpiše sporazumni raskid ugovora, , ali je tražio više para da mu daju na ruke nego što mu je nuđeno.
Zbog toga je to propalo, a mislim da su pogriješili i jedni i drugi.
Iskreno, ja sam mislio da mu sada ističe ugovor. Vidim tek naredne godine. Upropaštava si karijeru, mora naći neki sporazum s njima da dodje do raskida. Ne znam sta mu je u glavi.
Od naredne sezone, samo jedan U21 igrač mora biti na terenu i jedan mora biti konstantno u igri. U zapisniku moraju biti trojica U21. Finale kupa će biti ponovo sa dvije utakmice.
30.07 - 16.12 - I polusezona.
12.02 - 30.05 - II polusezona.
30.07 - 16.12 - I polusezona.
12.02 - 30.05 - II polusezona.
mosa lošmi stićko tit-ula!
A kad se igraju evropske utakmice druze?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zvanično je li?
Odlično, U21 jedan igrač se može istrpiti bez problema. 4 stranca ostaju?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Da, zvanično je usvojeno na jučerašnjoj sjednici IO NFSBiH. Ostaje kao i do sada, 5 stranaca.kolezeljovac je napisao/la: ↑18 maj 2023, 11:00Zvanično je li?
Odlično, U21 jedan igrač se može istrpiti bez problema. 4 stranca ostaju?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Pa evo ja 16. put pitam niko da odgovori.. znam da je prosle godine Tuzla igrala 7. jula…
Pricao je Bekric sa njim na zimu i on ima veliku zelju da dodje, tako mi kaze njegov otac, i dosao bi na zimu da je raskinuo ugovor, jer je veliki Zeljovac
- kolezeljovac
- Kontakt:
U nedjelju se Tuce oprašta od nas, sramota prema legendi kluba će biti ako ne isprati bar 10.000 navijača.
Napunimo Grbavicu i nosimo Plave do pobjede i evrope!
Napunimo Grbavicu i nosimo Plave do pobjede i evrope!

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Polako s evropom i tim konferencijama! Nismo se jednom opekli! Stalno blizu izvora, a nikako da se napijemo! Nadam se da je doslo vrijeme da se i to promijeni i da i nas jednom Bog pogleda. Nama je bitno da u nedjelju pobijedimo, akobogda, pa cemo onda vidjeti na cemu smo. Dok zvanicno ne izborimo konferenciju, ne treba govoriti uopste o plasmanu u EU. Svi bas svi! Grbavica, nedjelja u 17 sati! Idemooooooooooo!
Zadnja izmjena: tm87alem, dana/u 18 maj 2023, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kadeti Željezničara bili su ubjedljivi protiv Borca savladavši ih rezultatom 5:0 i dva kola prije kraja potvrdili titulu najboljeg u svojoj konkurenciji.