Dovesti iskusnog golmana koji se ne boji dodati zadnjem veznom, a ne da svaku zaždije na tribine, također ista situacija sa Besimom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A kakva je procedura kod povrede. Ako se taj jedan jedini igrac na terenu povrijedi je li ga onda mijenja drugi u21 ili bilo koji igracmiky_hz je napisao/la: ↑18 maj 2023, 11:36Et sad se otvara prostor i za iskusnog golmana u rosteru.Kako saznajemo od nove sezone će ovo pravilo biti promijenjeno. Dakle, od nove sezone klubovi će morati u prvih 11 morati imati jednog U-21 igrača i jedan mora biti konstatno u igri.
Također, pored toga svaki klub će morati imati minimalno trojicu U-21 igrača u zapisniku za jednu utakmicu.
90!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Poceo je neko hraniti ego, lupajuci o pojacanjima
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pravilo je jasno napisano, ne znam sta nije jasno.
Jednog u21 moras imati uvijek na terenu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Shvatio sam naknadno, ja sam pogresno protumacio kad sam procitao prvi putJavierBosnia je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:14Pravilo je jasno napisano, ne znam sta nije jasno.
Jednog u21 moras imati uvijek na terenu

90!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li nam to brat Pjanke kod Mirsada Kukića u posjeti? Fale njegovi upisi na ovom sivilu od vremena.
-
- Kontakt:
Savez se retardirani pravdao sa ovim u21 pravilom,mora vise domacih igraca igrat,razvoj itd sad isto ukidaju. Naravno,broj stranaca ostaje isti,sve gluplji do gluoljeg poteza,dodaj jos i dvije tekme kupa.
-
- Kontakt:
Sto se tice pojacanja ograniceni smo kao balkon. Opet ostaje isti broj stranih igraca,nikad ovdje napretka nece biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:06Znači, da sumiramo za sad šta se za ljeta planira.
Delač i Duraković su sigurno u kontaktu i tu se samo moramo nadati dobrom ishodu.
Pored navedenih, dalje možemo pretpostavljati prema Ajlinom instagramu![]()
Adnan Kovačević praktički jučer zapraćen, on bi top pojačanje bio.
Vedad Radonja - solidan mladić, bio bi U21 i poslužio bi sigurno.
Lion Semić - igrao juniorsku ligu prvaka za Borussiju Dortmund, i on bi bio U21 igrač, a sigurno da može u dobrog igrača izrasti.
Rami Al Hajj - mlad, ima već dosta nastupa u jednoj od najjačih liga svijeta( Eredevisie ).
Oscar Santis - gledao sam highlights i mogao bi biti pun pogodak, ali isto tako sa takvim igračima je povelik rizik i možeš lako i fulati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posljednje ovosezonsko gostovanje Fudbalskog kluba Sarajevo na programu je nedjelju u 17h. Naše Sarajevo ide na megdan Veležu s ciljem osiguravanja "karte za Evropu". Obzirom da je to faktički posljednja utakmica na kojoj će naša grupa biti prisutna ove sezone obaveza svih nas je da put Hercegovine krenemo u velikom broju i pomognemo našim igračima da još jednom donesu tri boda sa strane. Cijena puta je 25 KM, a uplate će se vršiti u prostorijama HZ Shopa u Privrednom gradu Skenderija, i to:
- petak od 15 do 19:45 sati;
- subota od 15 do 19:45 sati.
Broj mjesta/ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice je 5 KM. Sve ostale informacije vezano za ovo putovanje ćete dobiti na licu mjesta.
NAPOMENA: Ulaznice za gostujuću tribinu će biti dostupne samo uz uplatu putovanja autobusom.
SVI U MOSTAR!

- petak od 15 do 19:45 sati;
- subota od 15 do 19:45 sati.
Broj mjesta/ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice je 5 KM. Sve ostale informacije vezano za ovo putovanje ćete dobiti na licu mjesta.
NAPOMENA: Ulaznice za gostujuću tribinu će biti dostupne samo uz uplatu putovanja autobusom.
SVI U MOSTAR!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dragan Petrovic
Senad Ibrišimbegović
Damir Lazic
Senad Ibrišimbegović
Damir Lazic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ma sta god da se vama napise ovdje, jedan od vas deset vlasnika foruma i „starosjedioca“ ce reci ja volim Ajlu i Mirzu. Pa dosadilo mi da se raspravljam sa ogranicenim. Citam vako, nastavite i dalje pisat glupostiMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:43Je li nam to brat Pjanke kod Mirsada Kukića u posjeti? Fale njegovi upisi na ovom sivilu od vremena.

Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 18 maj 2023, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
U svim tim utakmicama imali smo ps izuzev nedosudjenog penala protiv citiya kad smo prosuli titulu.
Kad sam vidio Topuzovica da je delegiran zazalio sam sto zivim u ovoj drzavi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
100% se slazem. I to se mora priznati jer je cinjenica. Ali da imamo kvalitetnijeg trenera mozda bismo sve utakmice pobijedili. Jel moze neko biti siguran u to? Ne moze.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2023, 12:29Hajmo pošteno, da se Zalizani zove Milutin, ne bi se tražila dlaka u jajetu. Slavio bi se kao Gvardiola.
Da se sinčić preziva Velkovski bio bi Modric.
Yebo Mirzu, ali djetetu ne treba zamjerati sto je zabijao Listici,Lažnim, Zelji i sto je prvi strijelac tima i igrač preokreta.
Tako smo tjerali i Mujakica i propadosmo kao zeton. Kako hoćete, ja samo napisah ono što sam mislio da neću priznati.
Rezultati su super i ispunjen je cilj za vrlo kratno vremena. I to je cinjenica.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo nam nekakvi drotovi marširaju na stadionu.
@Pjanke, samo nastavi neograničeno da uvesaljavaš ograničene.
Zadnji put kad smo dobili Velez u Vrapcicima sudio nam je Petrovic.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Zar ima toliko? Jbt ko da gostujemo dinamuBegovicRamiz je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:09sad ako ih ne dobijemo ne znam kad cemo
9 tekmi bez pobjede
10 bi vec bilo previse
Protiv Veleza 9boki86 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:19Zar ima toliko? Jbt ko da gostujemo dinamuBegovicRamiz je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:09sad ako ih ne dobijemo ne znam kad cemo
9 tekmi bez pobjede
10 bi vec bilo previse
Protiv Zelje 5
Sve ostale ekipe smo pobijedili ove sezone
90!
-
- Kontakt:
Volim i ja tebe. Jel to ne umijes reply pritisnut?MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2023, 14:53Evo nam nekakvi drotovi marširaju na stadionu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, ledesma, Pantelija, pierce i 85 gostiju.