Sir Vladex vjerujemo u tebe u nedjelju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma da, ti sve znas, koliko su nam dugovi, kome smo platili utakmicu, ko je otjerao investitora, ko je pokrao pare...nekad se stvarno zapitam jel ovo Amar Osim pise postove
Treba napomenuti da je utakmica između Širokog i Sloge jedina utakmica u kolu bez TV prijenosa.braco je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:43U Veležu su sinoć crvene kartone poslije utakmice dobili Lauš, Pršeš i Vehabović tako da oni propuštaju meč sa pitarima plus im od ranije nema povrijeđenih igrača poput Hasanovića, Domića itd.
Iskreno mislim da će pitari neporaženi napustiti Vrapčiće, a Široki je jedna od najgorih ekipa ovo proljeće i nije nemoguće da Sloga sa odličnim napadom kojeg ima, uzme bod. Možda i dodatno da premiramo Slogu, što da ne.![]()
Od cega da premiramo?braco je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:43U Veležu su sinoć crvene kartone poslije utakmice dobili Lauš, Pršeš i Vehabović tako da oni propuštaju meč sa pitarima plus im od ranije nema povrijeđenih igrača poput Hasanovića, Domića itd.
Iskreno mislim da će pitari neporaženi napustiti Vrapčiće, a Široki je jedna od najgorih ekipa ovo proljeće i nije nemoguće da Sloga sa odličnim napadom kojeg ima, uzme bod. Možda i dodatno da premiramo Slogu, što da ne.![]()
lakilone je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:38Treba napomenuti da je utakmica između Širokog i Sloge jedina utakmica u kolu bez TV prijenosa.braco je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:43U Veležu su sinoć crvene kartone poslije utakmice dobili Lauš, Pršeš i Vehabović tako da oni propuštaju meč sa pitarima plus im od ranije nema povrijeđenih igrača poput Hasanovića, Domića itd.
![]()
Ima se para, priča o kokuzluku je da samo zavaramo konkurente.TigerWoods je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:53Od cega da premiramo?braco je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:43U Veležu su sinoć crvene kartone poslije utakmice dobili Lauš, Pršeš i Vehabović tako da oni propuštaju meč sa pitarima plus im od ranije nema povrijeđenih igrača poput Hasanovića, Domića itd.
![]()
zašto ne bi bio?
Adis nam je zainteresiran za utakmicu,samo ne znamo koja tribinAdmir74 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 17:56Do nas je!
U ove dvije utakmice do kraja sezone, u situaciji kada imamo sve u našim rukama i sami odlučujemo o svojoj sudbini, ekipi našeg Željezničara nije potrebno ništa drugo osim navijača i njihove podrške. Ni pomoć drugih, ni zakulisne radnje, ni svakakve igre, ni nadljudske sile, ni materijalno, ni nematerijalno. Potrebni su samo navijači, u što većem broju i koji će biti onakvi kakvi samo oni znaju i mogu biti. I ništa više, niti išta manje od toga. To će biti i više nego dovoljno.
ZA ŽELJEZNIČAR!![]()
Cim se Siroki ne buni znaci u njihocu korist. Daleko je sloga od ispadanja plus zadnju igraju protiv borca tako da pisi propalo. Uzdat se u sebe i ici na noz u preostale dvije utakmnice.lakilone je napisao/la: ↑18 maj 2023, 15:38Treba napomenuti da je utakmica između Širokog i Sloge jedina utakmica u kolu bez TV prijenosa.braco je napisao/la: ↑18 maj 2023, 13:43U Veležu su sinoć crvene kartone poslije utakmice dobili Lauš, Pršeš i Vehabović tako da oni propuštaju meč sa pitarima plus im od ranije nema povrijeđenih igrača poput Hasanovića, Domića itd.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.