Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 19:54Prodavali bi i vase rekvizite da imate navijaceAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 19:45
Citam malo komentare od jucer pa kaze jedan gospodin ,stigli u Zenicu maloprije i vec stand otvorili pijaćari.
Komentar godine majke mi moje![]()
![]()
![]()
![]()
Kup BiH 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2022/2023
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Gotovo, meni se čini da si i ti gotov. Šlag.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ima li netko od vaših kontakt od @opalaopala?
Da se čovjeku pomogne, ako mu treba pomoć.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Prešao opala na budizam zvanično.
Ubuduće od njega možete očekivati samo poruke o miru toleranciji, zdravom životu i tako to.
I pustio brkove da bude muževan.
Pajdo imaš ti ovih svojih dovoljno koji vape za pomoći, psihijatrijskom ponajprije, pa onda svakom ostalom
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nema ništa ni od Opale ni od Balorde.
Duboko su razočarani.
Duboko su razočarani.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Miki ti si i dalje u nekom svom filmu i to je ok, sve dok imaš stručnu pomoć.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zadnjih četiri-pet dana je konstantno, gotovo u svakom postu ovdje, spominjao urin.
Ako sam dobro shvatio, kod vas nane to preporučuju konzumirati, ali oprezno i u malim dozama.
Pomislih, kako ga nema već više od 24 sata, da kojim slučajem nije možda malo pretjerao?
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nene, nismo u Bosni.DTzmu30 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 21:52Zadnjih četiri-pet dana je konstantno, gotovo u svakom postu ovdje, spominjao urin.
Ako sam dobro shvatio, kod vas nane to preporučuju konzumirati, ali oprezno i u malim dozama.
Pomislih, kako ga nema već više od 24 sata, da kojim slučajem nije možda malo pretjerao?
Inače, nisam upoznat' s tom praksom konzumiranja, biće da su vas bake lagale da i mi to koristimo i da možete slobodno konzumirati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fotomontaza ..vidi se iz aviona.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
A u Bosni kažeš. Vrlo moguće. Vidiš, ipak ste vi upoznati s tom praksom.Balorda je napisao/la: ↑18 maj 2023, 21:57Nene, nismo u Bosni.DTzmu30 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 21:52Zadnjih četiri-pet dana je konstantno, gotovo u svakom postu ovdje, spominjao urin.
Inače, nisam upoznat' s tom praksom konzumiranja, biće da su vas bake lagale da i mi to koristimo i da možete slobodno konzumirati.
Ma kako je dotični još uvijek na Vi sa gramatikom, pravopisom, a posebno korištenjem interpunkcijskih znakova, ja sam očito krivo dešifrirao njegove postove. Ali je urin sigurno spominjao. U to sam uvjeren!
Ah, kad bih ti ja napisao što su nama naše bake govorile za vas i vaše običaje, to bi ovdje velika većina krivo protumačila.
Recimo, jedan Ado bi promptno reagirao, tako što bi pisao adminu da mi da kartu u jednom smjeru za Banoviće!
A meni se, iskren da ti budem, ne ide u Banoviće.
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ti nisi za Banovića ima mnogo gorih Ultrasa i kvazi Ultrasa od tebe.DTzmu30 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 22:23A u Bosni kažeš. Vrlo moguće. Vidiš, ipak ste vi upoznati s tom praksom.Balorda je napisao/la: ↑18 maj 2023, 21:57Nene, nismo u Bosni.DTzmu30 je napisao/la: ↑18 maj 2023, 21:52
Zadnjih četiri-pet dana je konstantno, gotovo u svakom postu ovdje, spominjao urin.
Ma kako je dotični još uvijek na Vi sa gramatikom, pravopisom, a posebno korištenjem interpunkcijskih znakova, ja sam očito krivo dešifrirao njegove postove. Ali je urin sigurno spominjao. U to sam uvjeren!
Ah, kad bih ti ja napisao što su nama naše bake govorile za vas i vaše običaje, to bi ovdje velika većina krivo protumačila.
Recimo, jedan Ado bi promptno reagirao, tako što bi pisao adminu da mi da kartu u jednom smjeru za Banoviće!![]()
![]()
A meni se, iskren da ti budem, ne ide u Banoviće.
Neko je gore postavio one slike štandova oko stadiona koji usput rečeno nemaju veze sa našim klubom. Lokalci prodavali robu da zarade.
Možda bi bilo i vaše robe da ste se slobodno kretali po Zenici nego su vas sproveli da vam ne bi pala dlaka s glave. -Pa nisu imali kome prodati vaše krpe.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.