Kakvo je vrijeme..haman da ce igrat i cijelu utakmicu protiv drine...jer cisto sumnjam da cemo danas odigrat...nevrijeme opet...neutralan__ je napisao/la:napokon jedna dobra i ohrabrujuca vijestHodza_manLju je napisao/la:Zrnanovic na povratku u Banovice,mozda bude spreman za jedno poluvrijeme sutra u Zvorniku. Ohrabrujuca vijest...za Velez ako Bog da 100% spreman
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sudije rekle prema saznanjima da se teren treba MARKIRATI, utakmica ce se odigrati. A Dilaver Zrnanovic ostaje u Banovićima. Provjerena informacija 
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
al smo trebali i ovdje da ispadnemo, te godine smo izbacili BorcaB o X je napisao/la:ja mislim da ste ispali tek sledeću sezonu, bar ja tako mislimLjumani_Banovici je napisao/la:2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.drinamen je napisao/la:Oni nemaju na šta da se žale. Utakmica je se mogla odgoditi za 24 sata. Ali ne ljudi hoće bodove za zelenim stolom. E kad je tako sutra će biti žestoko izviždani. Pri tome i oni se u početku slažu da se utakmica odgodi. A onda se uzjogune i neće. Trebalo je 3:0 za Drinu. Ali ovako je bolje pobijediti na terenu,čisto.
1947!
to mi je poznatoLjumani_Banovici je napisao/la:al smo trebali i ovdje da ispadnemo, te godine smo izbacili BorcaB o X je napisao/la:ja mislim da ste ispali tek sledeću sezonu, bar ja tako mislimLjumani_Banovici je napisao/la: 2005. Široki Brijeg, isti slučaj. Mislim dovoljno cu ti rec da smo tada ispali iz lige.. Mi pobijedili Rudar Ugljevik tamo 1:2 moj stari zovnuo trenera da ubaci nekog igrača ali neznam o kome se radi, lik udje i dade gol i pobjedismo. Borac ide u nizi rang . Ciao Amore
![]()
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
znaci nemoram dalje pisat sta se radilo
Željezničar(braća), mi, Žepče, Rudar
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
to protiv Borca je bilo za srcani mi smo dali go iz slobodnog u 80. minuti Mehmedovic(legenda) 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
hahahahhLjumani_Banovici je napisao/la:znaci nemoram dalje pisat sta se radilo![]()
- Милош Обилић
- Kontakt:
Mora da je to taj srpski interes koji valja zaštititi kroz odbijanje novog Statuta.Ljumani_Banovici je napisao/la: al smo trebali i ovdje da ispadnemo, te godine smo izbacili Borca. Mi pobijedili Rudar Ugljevik tamo 1:2 moj stari zovnuo trenera da ubaci nekog igrača ali neznam o kome se radi, lik udje i dade gol i pobjedismo. Borac ide u nizi rang . Ciao Amore
![]()
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Lagano Vi i Zrinja ispadate ulazi jedan hrvatski klub i vjerovatno Kozara Gradiska i luda kuca 
Melburnski Lesinar
- Giallorossi
- Kontakt:
tesko da ce te izscupat koji bod 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
da vam nije TATE DODIKA bili bi u **** ******** ... svasta bi ti jos rekao ali dobit cu ban? ? je napisao/la:" " - " '. Не " ' ".
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
vidjecemo tek je 16. koloNije Bitno je napisao/la:Lagano Vi i Zrinja ispadate ulazi jedan hrvatski klub i vjerovatno Kozara Gradiska i luda kuca
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Dje si vidio,procitao da ispadamoNije Bitno je napisao/la:Lagano Vi i Zrinja ispadate ulazi jedan hrvatski klub i vjerovatno Kozara Gradiska i luda kuca
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
wahahaha imas smisla za humor? ? je napisao/la:" " - " '. Не " ' ".
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
evo odma da prebacim na kompLjumani_Banovici je napisao/la:miko postavi sliku od maloprije sa stadiona
komsije kako ide, slabo ovo nesto danas izgleda ovi vukovi se bolje snalaze po snijegu 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- neutralan__
- Kontakt:
izgleda slabo skroz moramo popravit igru za Velez samo se bojim da nece bit vremenafukara87 je napisao/la:komsije kako ide, slabo ovo nesto danas izgleda ovi vukovi se bolje snalaze po snijegu
ma tesko je bilo sta reci jer valja igrat po snijegu skoro pa i led , nema nikakvih uslova za igru tu se moze igrat fudbal nikako, samo dugim loptama se moze nesto postic , i mi smo jedva Slaviju pobijedili po onom blatu , treba samo lijepog vremena 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.