Ne daj dusmanima da te unisteSarmica je napisao/la: ↑15 maj 2023, 22:52Danke na razumijevanju
Ali brate imaš ovdje ovih nekih goveda i junaca koje ni pod razno ne možeš dovesti u red i upristojiti da se nauče kulturno ponašati i civilizirano razgovarati. Ljudi psuju, vrijeđaju, spinuju...samo zato što sam kritičan prema Musi i što ga ne doživljavam na način na koji ga oni doživljavaju.
Neki likovi su ovdje za izučavanja, a neki su i za kakve terapije ili ustanove.
Ljudi konstantno vrijeđaju. Sramotno, ali sve se piše, tamo negdje...
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samozdravlje je napisao/la: ↑15 maj 2023, 23:38to je toProfesor je napisao/la: ↑15 maj 2023, 21:11Manite se sarmice, lik daje balans ovoj temi
Ma sarmica je kontras (psiho ), rijetki su takvi u raji, ali ih ima,imam jednog u komsiluku![]()
Možda sarmica više voli Dzanana od svih nas, ali uživa u nerviranju forumasa. Što bolje igre i veća dostignuća Dzanana on više kontrira. Poslije lošijih partija tuguje, ali se na forumu prazni .
Mislim da nikad nije igrao basket u raji , ali ovdje se "relaksira" i ipak tužan teško zaspe. Nayebo je ko ovakve ima u raji.
@sarmica![]()
![]()
Mislim da će večeras imati najviše loptu u svojim rukama i da će imati najveću ulogu od početka sezone. Mora se dobro uvesti u tekmu i ne smije srljati. Kvalitetna rješenja, smirenost u napadu i povedi ih majstore u finale. Vamos Musa!!!!
Mnogo ce veceras zavisiti od njega.Barcelona ce vjerovatno lakse od ostalih neutralisati Tavaresa jer njihova cijela centarska linija je napravljena tak da parira Tavaresu.Bez Yabua i Decka sve ce pasti na Musu i Hezonju jer tesko da 37godisnjaci imaju u sebi jos jednu onakvu kao protiv Partizana.
Ma bice i Musi lakse danas igrat, nema one seljadurije na tribinama ko u Beogradu. U onakvoj atmosferi bi i Doncic pao, valja slusat onolike uvrede.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njima večeras treba što više poena iz tranzicije gdje je Musa tata, a to dolazi poslije dobre i kvalitetne odbrane. Tako da je večeras ključ u jakoj odbrani i imitiranju Barce u šutu za 3.MElloo je napisao/la: ↑19 maj 2023, 12:05Mnogo ce veceras zavisiti od njega.Barcelona ce vjerovatno lakse od ostalih neutralisati Tavaresa jer njihova cijela centarska linija je napravljena tak da parira Tavaresu.Bez Yabua i Decka sve ce pasti na Musu i Hezonju jer tesko da 37godisnjaci imaju u sebi jos jednu onakvu kao protiv Partizana.
Sretno našem Musi noćas. Zaslužuje titulu I onda povratak u NBA da bude 6 man of the year na contenderu
Ko zapeta puška. Probaj ovdje https://****/event/b%D0%B0r ... 135364049/
-
19vendetta87
- Kontakt:
Slabo otvorio utakmicu Musa, 0/3 sut
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
lijepi strah
E moj Musa
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Najgori na terenu
decko je isprepadan
Ma uzasan je pod pritiskom. I to se ne popravlja citavu sezonu. Sta ocekivati ovdje, jedino da naniza 2-3 suta i povrati donekle samopouzdanje.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa nije forsirao, oba prolaza na polaganje su bila cista, i cudi me da je ono fulaomarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 maj 2023, 20:19Uvijek misli da se svaki dogadjaj vrti oko njega i da je sve dio njegove price, a da su ostali igraci sporedne uloge. Zasto ovoliko forsiranje na pocetku fuj
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš je loš, totalno je pogubljen.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.