Mnogo je tako čudnih transfera u Sitiju, zadnji primjer je Alvarez.
Sve ovo podsjeća na transfer Nejmara iz Santosa u Barselonu.
Očigledno je da Siti zaobilazi FFP tako što šeik uplaćuje privatne pare na privatne račune vlasnika pojedinih klubova.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mnogo je tako čudnih transfera u Sitiju, zadnji primjer je Alvarez.
A isto tako mogu plačati igrače i trenere. Isto tako radi PSG na papiru istu platu za Mbapea nudio i Real ali Bog zna koliko je Katarski Emir tušnuo njegovoj mami u džep kada je dolazila na pregovore oko novog ugovora.
Ma Enrique je sigurno najveće ime al i najmanje mu odgovara igrački kadar. Ne čini mi se da bi se zadržao 3 godine koliko bi mu trebalo da napravi momčad po svom ukusu. Slot mi se najviše čini kao netko tko igra fin nogomet, a i tko se može zadržat par godina. Svakako je bolje dovest ofenzivnog trenera jer, i ako bude fail, poslije ćeš imat ekipu koja će odgovarat većini trenera, a sad ovo što si dovodio Conteu ne odgovara skoro nikome jer mu je sistem dosta poseban i nemaš trenera koji bi mogao samo nastavit njegov posao.
Hoće li ići Kane, kakve su šanse?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑20 maj 2023, 13:41Ma Enrique je sigurno najveće ime al i najmanje mu odgovara igrački kadar. Ne čini mi se da bi se zadržao 3 godine koliko bi mu trebalo da napravi momčad po svom ukusu. Slot mi se najviše čini kao netko tko igra fin nogomet, a i tko se može zadržat par godina. Svakako je bolje dovest ofenzivnog trenera jer, i ako bude fail, poslije ćeš imat ekipu koja će odgovarat većini trenera, a sad ovo što si dovodio Conteu ne odgovara skoro nikome jer mu je sistem dosta poseban i nemaš trenera koji bi mogao samo nastavit njegov posao.
Slot i dvije godine bez rezultatskog pritiska![]()
Svakako su mi Nagelsmann, Poch i De Zerbi bile draže opcije od ta tri, ne znam zašto se više nisu spominjali.
Kane![]()
Pa poznajem jedno 40.000 igrača i klubove u kojima igraju/igrali. Ali ko je god igrao FM-a bar 10 godina posjeduje isto znanje, ako ne i jače, tako da ništa posebno.harden je napisao/la: ↑20 maj 2023, 12:39Pa poenta je da su se pare mogle pametnije potrositi, a ne da je trebao dovesti Alvareza
Pa ti znas vise igraca Citya nego Emir... bravo.denimen99 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:20Roque Santa Cruz, Craig Bellamy, Kun Aguero, Edin Dzeko, Wilfried Bony, Jovetić, Robinho, Negredo, Adebayor, Ballotelli, Jesus, Tevez, i ostali NAPADAČI koji su prošli kroz City u zadnjih 10 godina, čine ovaj gol Alvareza samo statističkom greškom i ništa više. I ćorava koka zrno ubode, što bi naše nane rekle.
Ruben Sobrino, Pablo Moreno, Enes Unal i Nahuel Bastos nisu vrijedni ni spomena jer su došli samo po platu u City. Tako da, Alvarez je zabio, svaka mu čast, nema dalje, pravo poslovanje City-a kao i obično
Ma poznajes qrac, haj nabroj pola, ne moras 40kdenimen99 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:24Pa poznajem jedno 40.000 igrača i klubove u kojima igraju/igrali. Ali ko je god igrao FM-a bar 10 godina posjeduje isto znanje, ako ne i jače, tako da ništa posebno.harden je napisao/la: ↑20 maj 2023, 12:39Pa poenta je da su se pare mogle pametnije potrositi, a ne da je trebao dovesti Alvareza
Pa ti znas vise igraca Citya nego Emir... bravo.denimen99 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 11:20Roque Santa Cruz, Craig Bellamy, Kun Aguero, Edin Dzeko, Wilfried Bony, Jovetić, Robinho, Negredo, Adebayor, Ballotelli, Jesus, Tevez, i ostali NAPADAČI koji su prošli kroz City u zadnjih 10 godina, čine ovaj gol Alvareza samo statističkom greškom i ništa više. I ćorava koka zrno ubode, što bi naše nane rekle.
Ruben Sobrino, Pablo Moreno, Enes Unal i Nahuel Bastos nisu vrijedni ni spomena jer su došli samo po platu u City. Tako da, Alvarez je zabio, svaka mu čast, nema dalje, pravo poslovanje City-a kao i obično
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:35Danas Bournemouth kuci sigurica protiv Unitedovih chokera
Ma znaš i ti brt, ako imaš 30+ godina i pratiš fucu, to je neki standard.
A fino sam te savjetovao da uzmes drugi klub… ovako ces zavrsiti ko forumas Lillard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.