Ti sebi ne možeš pomoći kamoli liku koji se iz ponora vratio u vrh Evropske košarke i koji je MVP španske lige i prva petorka EL. Ali navikli smo na tvoje nebuloze, tako da ništa neočekivano. Nadam se da ćeš u istom ritmu pisati i kad opet bude pišao po svima vama.Sarmica je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:19Nema se tu šta pružati podrška, kao da on čita forum i sikira se šta mi pišemo. Znači, ovo je za njega, ovo što pišemo, isto ko neka lokalna vijest iz nekog gradića u Australiji. Znači nebitno. Ako mu treba neki kouč za psihu, nek se javiSabe3344 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:05Joj al' mračite. Pa momku je prvi F4 Bog te stvorio dragi. Jeste vi svjesni šta je na leđima nositi Real Madrid. Većina nas u normalnom životu ne može izdržati neki pritisak, kamoli da vam neko sa 23 godine da ključeve Real Madrida i da očekuje od vas da isporučite 20+. Moglo se desiti da isporuči, ali je više bilo očekivati da odigra ovako. On mora proći ovakve utakmice da bi narastao u top igrača. Ne može biti najbolji igrač Evrope bez ovakvih tekmi. Nadam se da je večeras trema otišla i da će u nedjelju biti pravi. Haj malo nemojte mračiti i pružimo podršku svi momku.babino je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:00lijepo da su prosli i da ce se boriti za titulu, manje lijepo da je pokazao da nije dorastao ovakvim utakmicama.
Ovo je bilo ispod svih ocekivanja, izgubio je povjerenje saigraca i trenera, ponasanje i odluke na nivou amaterske kosarke, bas me razocarao.
Pokusali su da ga odmore, nebil se dozvao, nije islo i navijaj opet sa klupe u finisu tekme dok starci deru jarca.
nista, hajmo se nadati da ce proraditi u finalu:-)da malo popravi samopuzdanje.
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Bravo za komentar. To je suština.guzobran je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:26ja evo priznajem da je musa igrao ispod ocekivanja, dobro je krenuo u pocetku i onda tuta, ali nisam htio da odmah kritikujem dok se igra tekma, jer kad se igra tekma, onda sutis i pustis da proces traje. poslije tekme smijes onda kritikovati ili pohvaliti
a realno ne mozes zazmiriti na njegov doprinos kroz cijelu sezonu, tako da mislim da ste dosta nerealni i ne cijenite dovoljno cinjenicu da imamo igraca u euroligi u vjerovatno najboljem mogucem klubu
eto sad sam i padobranac:-)
ponovicu, uzasna tekma u kojoj je pokazao da nije dorastao ulozi koja mu je bila namijenjena.
Sreca pa nema decka i guzonje, upitno bi bilo koliko i kako bi odigrao veceras.
Nije igrao zadnje 2, odmarali su ga, pokusali vratiti jer je u banani zadnje meceve, nije islo i tjt, nikakvo mracenje, momak je podbacio, nadati se pravom musi u finalu.
ponovicu, uzasna tekma u kojoj je pokazao da nije dorastao ulozi koja mu je bila namijenjena.
Nije igrao zadnje 2, odmarali su ga, pokusali vratiti jer je u banani zadnje meceve, nije islo i tjt, nikakvo mracenje, momak je podbacio, nadati se pravom musi u finalu.
I šta ćeš reći ako u nedjelju zabije 20babino je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:30eto sad sam i padobranac:-)
Dečki nemojte biti smiješni..Musa odigrao E.B protiv NBA igraca a da nije dorastao Final 4......Ako je loš ,onda je loš ,nema to ništa sa playoff ili final 4......uzemete samo primjer Mirotica i sve vam je jasno...
Tebi je Hezonja sivonja a Momak je odigrao za 10....možda narednu odigra slabije ..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bez Muse Real ne bi ni dosao u ovu poziciju, ako cemo realno, tako da ima velike zasluge za sve. Podbacio je veceras, ali generalno tekma je bila totalno sranje, samo se stopio. Neke se stvari sticu uspjehom, lagano ljudi. Imao je on ekstra utakmica, od EP-a je u vecini bio ako ne najbolji, medju tri sigurno. Njemu se vaga svaka greska, svaki promasaj, vecina nas vidi da moze jos bolje, i bice dok se rijesi nekih djecijih gluposti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- VensanKasel
- Kontakt:
Bez Ćaća i pogotovo Ljulja Real ne bi ni došao u ovu poziciju, ako ćemo realno .<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:40Bez Muse Real ne bi ni dosao u ovu poziciju, ako cemo realno, tako da ima velike zasluge za sve. Podbacio je veceras, ali generalno tekma je bila totalno sranje, samo se stopio. Neke se stvari sticu uspjehom, lagano ljudi. Imao je on ekstra utakmica, od EP-a je u vecini bio ako ne najbolji, medju tri sigurno. Njemu se vaga svaka greska, svaki promasaj, vecina nas vidi da moze jos bolje, i bice dok se rijesi nekih djecijih gluposti.
Džanan mora bolje , kako god da se završi ljeto je pred njim 10-15 dana na more i onda žestoki treninzi .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Svaka cast dobra procjenaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:17Pa pitanje je da li će žrtvovati Hezonjin potencijalni napadački učinak, jer ako se bude trošio puno u odbrani na Mirotiću nema ga u napadu nigdje, a ja ne vidim ko može još napadački povući u tom intenzitetu pored Muse i Tavaresa. Ne mora Real ubaciti toliko trica, bitnije je da Barcu ne ide šut. Njih ako stane šut, Real će ih dobiti sigurno. Real ne živi od šuta za 3 poena u tom intenzitetu kao Barcelona.lumani je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:50Hezonja čuva Mirotica bez problemaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:36Bravo Musa!!! Idemo po finale i po F4 MVP nagradu. Dovedi Real do titule i utišaj sve hejtere! Bit će teško protiv Barce najviše zbog činjenice da nemaju nikoga na 4 ko bi mogao pružiti kvalitetnu partiju protiv Mirotića. Jedini način da oni dobiju Barcu je zonska odbrana uz uslov da ovi ne mogu pogoditi more sa broda, a nije da im se to nije dešavalo ove sezone dosta puta. Svakako, bit će super tekma, mislim da će Musa i Tavares povući muški.to ipak ne znači mnogo , Barcelona je favorit .
Real može jedino dobiti ako ubace 15-20 trica...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislis obrnuto, lose je krenuo u pocetku, a izvukao se tek u 3/4. Da je ubacio ona polaganja u 1/4, vjerovatno bi dobio na samopouzdanju i utakmica bi krenula u drugom toku, a ovako je usao u grč jos od samog pocetkaguzobran je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:26ja evo priznajem da je musa igrao ispod ocekivanja, dobro je krenuo u pocetku i onda tuta, ali nisam htio da odmah kritikujem dok se igra tekma, jer kad se igra tekma, onda sutis i pustis da proces traje. poslije tekme smijes onda kritikovati ili pohvaliti
a realno ne mozes zazmiriti na njegov doprinos kroz cijelu sezonu, tako da mislim da ste dosta nerealni i ne cijenite dovoljno cinjenicu da imamo igraca u euroligi u vjerovatno najboljem mogucem klubu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ne znam, meni su bile dobre one tranzicije, samo je preciznost izostala i onda se tu malo razocarao ili sta vec, a slazem sa za trecu cetvrtinu, tu su ja msm poveli i malo poveclai prednost19vendetta87 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 23:10Mislis obrnuto, lose je krenuo u pocetku, a izvukao se tek u 3/4. Da je ubacio ona polaganja u 1/4, vjerovatno bi dobio na samopouzdanju i utakmica bi krenula u drugom toku, a ovako je usao u grč jos od samog pocetkaguzobran je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:26ja evo priznajem da je musa igrao ispod ocekivanja, dobro je krenuo u pocetku i onda tuta, ali nisam htio da odmah kritikujem dok se igra tekma, jer kad se igra tekma, onda sutis i pustis da proces traje. poslije tekme smijes onda kritikovati ili pohvaliti
ja sam najveci papak
+1, bas tako je ispalo, mogao si se cak okusati u okladi, bila je dobra kvotazgembo89 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 23:05Svaka cast dobra procjenaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:17Pa pitanje je da li će žrtvovati Hezonjin potencijalni napadački učinak, jer ako se bude trošio puno u odbrani na Mirotiću nema ga u napadu nigdje, a ja ne vidim ko može još napadački povući u tom intenzitetu pored Muse i Tavaresa. Ne mora Real ubaciti toliko trica, bitnije je da Barcu ne ide šut. Njih ako stane šut, Real će ih dobiti sigurno. Real ne živi od šuta za 3 poena u tom intenzitetu kao Barcelona.
ja sam najveci papak
prva stvar, decko puca pod pritiskom, to smo vidjeli u nba i to smo vidjeli u playoff-u + polufinalnoj tekmi final four-a i vidjecemo dal ce to moci savladati vremenom, jer bi iz sezone u sezonu trebao bivati zreliji i iskusniji, medjutim, ako je to problem psiholoske prirode, onda se plasim da ce ga to pratiti kroz citavu karijeru, jer glava je zajebana stvar (pogledajte npr nurkica, frajer citavu karijeru pravi pizdarije)
druga stvar, skupo ga kosta nedostatak atleticizma (za jednog bijelca), to smo takodjer vidjeli u nba, kao i u playoff-u i polufinalnoj tekmi final four-a, a sam sebi otezava jer uvijek ide lijevo (to svaka protivnicka ekipa zna) i desava mu se da zapne u prodoru ili ne moze zavrsiti na obrucu
brzi sigurno nece postati, a pitanje je koliko snazniji moze postati (plasim se da u ova dva segmenta nece doci do znacajnijih promjena), ali, svakako da moze unaprijedti napadacki arsenal (obavezno dodati floater, jer kad ne mozes do obruca, mozes baciti floater, jer nema problem da sebi izgradi poziciju za isti), dodati mid range sut, dodati igru na niskom postu
evo, vidjeli smo, kad ne ide sut za tri poena, kad ne moze do obruca, kad nema poena iz tranzicije, kad nema slobodnih bacanja i kad je los odbrambeni igrac, to rezultira losom tekmom, a kad mu se otvori sve ovo, onda razbije protivnika
smatram da je lose odigrao protiv partizana i barcelone, daleko ispod ocekivanja i apsolutno ne ocekujem da ce bolje odigrati u finalu protiv olympiacosa, iako bih volio da grijesim, idealno bi bilo da razbije olympiacos i postane heroj (iako ce tavares biti mvp ako osvoje euroligu)
kako god, najbitnije je da osvoji euroligu (kad na to dodas da je u idealnoj petorci eurolige i da je najbolji strijelac real madrida u istoj, kao i u ligi acb), to ima tezinu, a za playoff (sto eurolige, sto lige acb) i final four ima vremena da se popravi, krenuvsi od nedjelje pa nadalje
druga stvar, skupo ga kosta nedostatak atleticizma (za jednog bijelca), to smo takodjer vidjeli u nba, kao i u playoff-u i polufinalnoj tekmi final four-a, a sam sebi otezava jer uvijek ide lijevo (to svaka protivnicka ekipa zna) i desava mu se da zapne u prodoru ili ne moze zavrsiti na obrucu
brzi sigurno nece postati, a pitanje je koliko snazniji moze postati (plasim se da u ova dva segmenta nece doci do znacajnijih promjena), ali, svakako da moze unaprijedti napadacki arsenal (obavezno dodati floater, jer kad ne mozes do obruca, mozes baciti floater, jer nema problem da sebi izgradi poziciju za isti), dodati mid range sut, dodati igru na niskom postu
evo, vidjeli smo, kad ne ide sut za tri poena, kad ne moze do obruca, kad nema poena iz tranzicije, kad nema slobodnih bacanja i kad je los odbrambeni igrac, to rezultira losom tekmom, a kad mu se otvori sve ovo, onda razbije protivnika
smatram da je lose odigrao protiv partizana i barcelone, daleko ispod ocekivanja i apsolutno ne ocekujem da ce bolje odigrati u finalu protiv olympiacosa, iako bih volio da grijesim, idealno bi bilo da razbije olympiacos i postane heroj (iako ce tavares biti mvp ako osvoje euroligu)
kako god, najbitnije je da osvoji euroligu (kad na to dodas da je u idealnoj petorci eurolige i da je najbolji strijelac real madrida u istoj, kao i u ligi acb), to ima tezinu, a za playoff (sto eurolige, sto lige acb) i final four ima vremena da se popravi, krenuvsi od nedjelje pa nadalje
ovo je istina pa nek se ljuti ko god hoce. sa iskustvom ce biti sigurniji u svoje spsoobnosti, ali suter nikad nece biti. a i zabrinjava nemoc kad ga usmjere udesno. uglavnom nema nikakav nacin da probije, pa obicno odigra loptu na centra. sreca pa to tavares zavrsi ili izvuce faul, pa ispadne koristan...babino je napisao/la: ↑19 maj 2023, 22:30eto sad sam i padobranac:-)
za Real cu u finalu navijati samo ako Musa bude prvo ili drugo ime Reala.... pa da se moze reci da je Bosanac imao kljucnu ulogu. za ostale me zaboli... odvratan klub (i FK I KK) koji ne moze napunit dvoranu.
nakon sest losih suterskih partija u nizu (pet s Partizanom), moze li Musa procepit u finalu i pospremit makar tri trice i nagurat na 20ak poena? obzirom da je sporadican suter, nije nemoguce .
mada je tesko ocekivat da bas u finalu ocepi
zgembo89 je napisao/la: ↑19 maj 2023, 23:05Svaka cast dobra procjenaSabe3344 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:17Pa pitanje je da li će žrtvovati Hezonjin potencijalni napadački učinak, jer ako se bude trošio puno u odbrani na Mirotiću nema ga u napadu nigdje, a ja ne vidim ko može još napadački povući u tom intenzitetu pored Muse i Tavaresa. Ne mora Real ubaciti toliko trica, bitnije je da Barcu ne ide šut. Njih ako stane šut, Real će ih dobiti sigurno. Real ne živi od šuta za 3 poena u tom intenzitetu kao Barcelona.
Ovaj Real je ubleha, baš kao i sestrinski fudbalski klub. Uvijek na guzove i sreću dobijaju, rijetko da dominiraju pa da kažeš 'Uh što igraju', što je opet karakteristično za druge ekipe. Sada se KK Realu otvorilo kao FK Realu mnogih prošlih godina. Tačno se vidi ta nit sudbine koja ih vodi ka tronu.
Da nema Muse nama šansi da bi ih gledao i navijao za njih. Isto kao sa Interom ili Portlandom.
Da nema Muse nama šansi da bi ih gledao i navijao za njih. Isto kao sa Interom ili Portlandom.
Koje su to ekipe?koje dominiraju?Sarmica je napisao/la: ↑20 maj 2023, 07:07Ovaj Real je ubleha, baš kao i sestrinski fudbalski klub. Uvijek na guzove i sreću dobijaju, rijetko da dominiraju pa da kažeš 'Uh što igraju', što je opet karakteristično za druge ekipe. Sada se KK Realu otvorilo kao FK Realu mnogih prošlih godina. Tačno se vidi ta nit sudbine koja ih vodi ka tronu.
Kao sarmica navija za Real zbog Muse 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
Kmeka. Šampionski mentalitet, ti zovi kako hoćeš.Sarmica je napisao/la: ↑20 maj 2023, 07:07Ovaj Real je ubleha, baš kao i sestrinski fudbalski klub. Uvijek na guzove i sreću dobijaju, rijetko da dominiraju pa da kažeš 'Uh što igraju', što je opet karakteristično za druge ekipe. Sada se KK Realu otvorilo kao FK Realu mnogih prošlih godina. Tačno se vidi ta nit sudbine koja ih vodi ka tronu.
Koševo Zapad
Previše se bavite sa mnom. Tema je Musa. Hvala na interesovanju 
Real je ciganska ekipa, ovo prije svega mislim na FK.Shategabri je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:56Kmeka. Šampionski mentalitet, ti zovi kako hoćeš.Sarmica je napisao/la: ↑20 maj 2023, 07:07Ovaj Real je ubleha, baš kao i sestrinski fudbalski klub. Uvijek na guzove i sreću dobijaju, rijetko da dominiraju pa da kažeš 'Uh što igraju', što je opet karakteristično za druge ekipe. Sada se KK Realu otvorilo kao FK Realu mnogih prošlih godina. Tačno se vidi ta nit sudbine koja ih vodi ka tronu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.