Steta, ali bolje nego da dodje nespreman i da ispadne od nekog amatera, to ne bi bilo prikladno svakako.
Ja se samo plasim da ne bude sutra proglasenje kraja karijere, nadam se da nije.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Steta, ali bolje nego da dodje nespreman i da ispadne od nekog amatera, to ne bi bilo prikladno svakako.
Vratice ih brat na RG...forgempp je napisao/la: ↑17 maj 2023, 16:38Jos jednom se pokazalo kao tacno, inferioran u svakom smislu prije svega fizicki, otanjala licna.forgempp je napisao/la: ↑23 apr 2023, 00:19Ma on i Nadal ne moraju nista igrati do RG i do 4. kola ce dostici radnu temperaturu.
Ali on vise nije prijetnja na RG (po meni on na sljaci nema sta traziti protiv Alcaraza, Runea i Nadala), isto kao na Wimbledonu sto njemu nije niko ni izblizu prijetnja.
Ima tu jos igraca koji mu mogu parirati na sljaci, ali nisu mentalno dorasli zadatku (zna se ko su).![]()
Na RG ga jedino moze spasiti eventualni izlet na pEramide.
Marconato, de sad racunaj procente![]()
Znaci Novak favorit bio svaki RG dosadronaldo99 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:22Ruud izgleda tempirao formu bas kad je najpotrebnije, da nije bilo Rafe Rudd bi imao GS titulu vec, bice on itekako u uzem krugu favorita na RG
Nego zanima me vas koliko Medo moze na sljaci, djeluje ove godine bolji nego ikad na ovoj podlozi, bas da vidimo protiv Stefanosa danas na cemu je
Nekako prvi put mogu reci da mi Novak nije favorit broj jedan na GS turniru, da li grijesim vidjecu ubrzo![]()
Naravno da nije, ovo sam napisao zato sto nema Rafe, kad njega nema logicno je da je onda Novak, ili ti mislis drugacijeBosniaBoston je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:46Znaci Novak favorit bio svaki RG dosadronaldo99 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 14:22Ruud izgleda tempirao formu bas kad je najpotrebnije, da nije bilo Rafe Rudd bi imao GS titulu vec, bice on itekako u uzem krugu favorita na RG
Nego zanima me vas koliko Medo moze na sljaci, djeluje ove godine bolji nego ikad na ovoj podlozi, bas da vidimo protiv Stefanosa danas na cemu je
Nekako prvi put mogu reci da mi Novak nije favorit broj jedan na GS turniru, da li grijesim vidjecu ubrzo![]()
![]()
On i Alcaraz, to je to za budući vrh tenisa, ovi ostali srednja žalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.