FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra na tribini masovno refreshovati flashscore i pratiti situaciju na livadi i u Lištici... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kakva si ti levatina.obicna. za ovo.bi trebao dobiti ban momentalno.
Znam ja da bi ti volio da sutra kiksamo i da nas bude 2000, al nece da moze glupko.
Nadam se da moderacije ove banovati jer konstantno lažu na ovoj temi i prave cirkus.
Čarapar pravi internet plačko, samo administraciji kmeči
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A jes lik naš'o kad će se opraštati...
U utakmici gdje nam je svaka minuta bitna
U utakmici gdje nam je svaka minuta bitna
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Cuj njega ne lozite raju jel to nece biti pun stadion????
Carapice karte se pocele prodavati danas od 11 sati
Hahahab cuj njega ne lozite raju
A Grbavica skoro puna svaku tekmu sta se ima loziti....
Al sta ti znas kad svaku tekmu pises po forumu

Nadam se da ce moderacija ovu balavurdiju s teme polako banovati. Slika iz 2017 godine
Koliko je njemu dosadno u zivotu,da dodje loži raju s slikama. Bolesnici.. i ovo se pušta ovako ovim, a oni fol dodju pišu nekome da je tema u k..... naravno da jeste,zbog vas spodoba. Oni nekome pišu majmun,glupan, i ostalo..

Koliko je njemu dosadno u zivotu,da dodje loži raju s slikama. Bolesnici.. i ovo se pušta ovako ovim, a oni fol dodju pišu nekome da je tema u k..... naravno da jeste,zbog vas spodoba. Oni nekome pišu majmun,glupan, i ostalo..

Sad lozimo svi hajdeeee sutra preko 10 k
a on nek pise za vrijeme utakmice ovdje 

Koliko mi hajcamo ovog glupku frajer pet sati trazi stari link HAHAHAAHAH GLUPANE opet ce bit 12000, slika preuzeta od Boba inace medju glavnim s juga tako da sisaj
Starija je slika , hajc je , kako god na stadionu će biti minimalno 10 hiljada plus što nema sutra najavljenih padavina i ne znam zašto vam dotični nije na listi gnjavatora već se raspravljate i pravite sebe većim idiotima od njega..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Ma brate bude i meni dosadno pa volim da ga sprdam malo inace bgm sve vas ovdje gotivim i posteni ste momci iako vas ne znam. Ko hoce da se upozna slobodno inbox svi ste rega a ja i ne krijem identitet boli me karna. Svi smo mi Zeljo izuzev glupke
Znam da mi se brisu postovi protiv debila carapice, nek se napuse kite svi koji ga cuvaju ovdje.
Crkni keru, krivo ti sto je hajp, sto Zeljo ima sansu za Evropu.. Vrijedjas sviju ovdje, lazni navijac a u stvari neizivljeni debil.
Zeljovci moji, u najljepsoj sam sedmici svog zivota sretno nam sutra pa da jos slavimo
Crkni keru, krivo ti sto je hajp, sto Zeljo ima sansu za Evropu.. Vrijedjas sviju ovdje, lazni navijac a u stvari neizivljeni debil.
Zeljovci moji, u najljepsoj sam sedmici svog zivota sretno nam sutra pa da jos slavimo

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pridruzujem se nabijanju na onu stvar doticnog i onih koji ga cuvaju ovdjegodrina je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:28Znam da mi se brisu postovi protiv debila carapice, nek se napuse kite svi koji ga cuvaju ovdje.
Zeljovci moji, u najljepsoj sam sedmici svog zivota sretno nam sutra pa da jos slavimo![]()
Jel bilo kakvih premija u Butmiru danas ?
Kakvi dupelizci
Kakvi dupelizci
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪