Hvala odbrani i Kazi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Joj koliko si nas ukleo. Sreća pa pretjera, i evo nas bod od LP.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:25Al ovaj napad je uzasan, Antony, Martial, Sancho i Weghorst, ne zna se ko je gori, cak se i Bruno utopio sa njima pa je bio jednako los, da se njih pitalo ne bi mi zabili do sutra.
Hvala odbrani i Kazi![]()
Paket Kane+Son za 200mil+Sancho
Sancho momak kao da je sada poceo da igra lopte..
Svi cekaju rasplet oko vlasnicke struktureal... je napisao/la: ↑28 maj 2023, 17:57Šta je ovo, nikog na temi, zadnja utakmica u sezoni na OT, rasterećeno, hajdemo malo…
Utakmica koja ništa neće posebno pokazati, ali ako mi išta ima zanimljivo je malopređašnja izmjena lopte između Garnacha i Sancha. Razlika između brzine prijema, baratanja sa loptom, nebo i zemlja, kretanja bez lopte. Sve u korist Garnacha naravno. Kako se ovaj Sancho pretvorio u najveću prevaru koju nam je do sada BVB uspjela uvaliti, ni sam ne znam.
Fan fact: najskuplja odbrambena bedevija je u igri i mi naravno primamo gol iz kornera. EDIT: Evo i penal za goste, loptu prodala bedevija, naravno. napiću se na dan kad njegova debela guzica zanji put izađe kroz vrata OT-a.
Premahnuran sam da gledam debilnog glavonju, jedva sam smirio mučnine. Nadamo se da mu je ovo zadnja utakmica u Unitedu!al... je napisao/la: ↑28 maj 2023, 17:57Šta je ovo, nikog na temi, zadnja utakmica u sezoni na OT, rasterećeno, hajdemo malo…
Utakmica koja ništa neće posebno pokazati, ali ako mi išta ima zanimljivo je malopređašnja izmjena lopte između Garnacha i Sancha. Razlika između brzine prijema, baratanja sa loptom, nebo i zemlja, kretanja bez lopte. Sve u korist Garnacha naravno. Kako se ovaj Sancho pretvorio u najveću prevaru koju nam je do sada BVB uspjela uvaliti, ni sam ne znam.
Fan fact: najskuplja odbrambena bedevija je u igri i mi naravno primamo gol iz kornera. EDIT: Evo i penal za goste, loptu prodala bedevija, naravno. napiću se na dan kad njegova debela guzica zanji put izađe kroz vrata OT-a.
Nadamo se pobjedi za kraj.al... je napisao/la: ↑28 maj 2023, 18:28@UnitedWA, slobodno preskoči utakmicu, nakon Harryevih bravura možeš samo čir na želucu dobiti![]()
@EPL, eto što je fudbal - Sancha nigdje i onda nekako prošverca loptu u gol…
Nadam se da će ovo okrenuti radi raje, zadnja je utakmica na OT, nije red da sa nekim bezveze rezultatom zaključaju sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.