Da ih hoce Posušje klepiti pa, da uz kokice čitam njihove teorije zavjere

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da ih hoce Posušje klepiti pa, da uz kokice čitam njihove teorije zavjere
Gori Posušju pod nogama. Ova utakmica bi im mogla odlučit opstanak ili ispadanje tako da me ne bi iznenadilo da ih uzmuElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 19:29Da ih hoce Posušje klepiti pa, da uz kokice čitam njihove teorije zavjere![]()
Njih mlatne Posusje, mi sa Velezom X i ovjerimo Europu. U zadnjem kolu gledat kako se kone i Velez kolju za EuropuFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 maj 2023, 19:32Gori Posušju pod nogama. Ova utakmica bi im mogla odlučit opstanak ili ispadanje tako da me ne bi iznenadilo da ih uzmuElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 19:29Da ih hoce Posušje klepiti pa, da uz kokice čitam njihove teorije zavjere![]()
![]()
Realnost je da ce Posusje ubjedljivo izgubitiFKSDoGroba je napisao/la: ↑20 maj 2023, 19:32Gori Posušju pod nogama. Ova utakmica bi im mogla odlučit opstanak ili ispadanje tako da me ne bi iznenadilo da ih uzmuElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 19:29Da ih hoce Posušje klepiti pa, da uz kokice čitam njihove teorije zavjere![]()
![]()
Normalno pitanje, ne kladim se a pogotovo ne protiv kluba kojeg volim
Ovaj kod Milera i brke bi planuli već treći dan
Al sta znaci za igrace ili ekipu "bitnost" teme ovdje? Sad cemo po hiljadu puta svi izvrtit ocekivane sastave (95% je poznato), pisat ko njima ne igra po 50ti put, kako moramo dobit, pisat kombinacije kojim idemo u Evropu... Sve ispisano hiljadu puta do sad, na san mi dolaze te kombinacije za Evropu
Ako bude duzi ugovor sa adidasom mogao bi leci neki dres sa zlatnim detaljima za 80 godina kluba
Meni je ovaj odron jbg
3,95
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, egzodus1946, Honorar, kontra, Kyle88, Lavcina, mire971, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Serha, SHZ82, Turo i 157 gostiju.