Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2011, 15:34

Znam da je Mourinho reko da odlazi ako nas suspenduju, tako da bi to mozda i bila dobra stvar. Drukcije ga se necemo rijesit. Jer ko ce ovom covjeku dat angazman? A pokazao je da nema obraza da se povuce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 mar 2011, 16:44

Susic je nula. Svakodnevno sam sebe demantuje. Pa zar nije nedavno planuo sto su novinari pisali da je prekrizio Begovica, te da to nije rekao...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2011, 17:06

Tipovi koji na nekim temama fanaticno i zaslijepljeno podrzavaju jednom Misimovica i Dzeku i prave od njih zvijezde gledaju Susicu dlaku u jajetu i vrijedjaju. Boze sacavaj znaju li ovi filozofiju igre zvane fudbal ...

Susicu svaka cast !!! Kriticari repke nisu navijaci repke nego navijaci Dzeka,Jahiacaa,Cocalicaa , Misimovica ... Hajde koga bi strucnjaci izbacili iz repke na racun Jahica sada "Mravca" jer nije dovoljno sexy i ne dolazi iz nekog naseg kluba ..fuj ..nazor bi stavili Jahica na centarhalfa ,covjeka od 70 kila koji nema ni sprinta ni skoka ni snage ma nikakgov kvaliteta za te pozicije .. Super je momak ali trenutno ima boljih ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 mar 2011, 17:25

Željovac je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:pa u zadnje vrijeme ne igra besic za prvi tim hsv-a niti mravac a biti ce pozvani :roll: s takvim izjavama susic sam sebi skace u usta.
Igra Muhamed u 16. ligi Njemačke standardno.
sa 18 uskoro 19 godina da igra u u 16 ligi njemacke...momak neprosipaj se ...btw pozdravio te kerla hahaha...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 mar 2011, 17:33

ja mislim da nakon ovog posljednjeg intevjua safetovog cak i oni sto ga podrzavaju ce se dobro zapitati jeli on normalan...koliko covjek sebi uskace u usta i kakve gluposti provaljuje svako ko iole prati fudbal ce se samo grohotom nasmijati i nista drugo...cuj zove mravca a nezove bicakcica...za tvoju info safete bicakcic se vrti oko prvog tima sttutgarta dok redovno igra i za drugi tim koji se takmici u 3coj ligi njemacke a ta liga safete je za 2 klase jaca od lige u kojoj igra subasic i tu je negdje po kvalitetu sa belgijskom ligom u kojoj igrac kojem je tvoj brat menadzer (mravac) sjedi na klupi...ako neko u najzrelijim igrackim godinama sjedi na klupi u prosjecnom belgijskom prvoligasu valjda je i laiku jasno da je taj igrac limitiran da limitiraniji nemoze biti i kao takav nikako ama bas nikako nemoze pomoci repci...ova njegova izjava o jahicu potvrdzuje ono sto sam oduvijek govorio o njemu a to je da on uopste neprati reprezentativce bih a po tome je otprilike nesto malo bolji od cire...safete povuci se nisi ti za ovog posla...svaka cast bio si igracina kakvu majka vise ne radza ali kao trener nisi dorastao vodzenju jedne ambiciozne reprezentacije...safete odlazi

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 mar 2011, 17:50

podrzavao sam svaki njegov potez do sad ali nepozivanje begovica je los potez...

@cartman ne mogu vjerovat da ti ustvari zelis suspenziju po cijenu odlaska susica... nesto sto ce unazadit repku 10-15 godina... ti si bolestan covjek ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 mar 2011, 18:16

kimbo je napisao/la:Tipovi koji na nekim temama fanaticno i zaslijepljeno podrzavaju jednom Misimovica i Dzeku i prave od njih zvijezde gledaju Susicu dlaku u jajetu i vrijedjaju. Boze sacavaj znaju li ovi filozofiju igre zvane fudbal ...

Susicu svaka cast !!! Kriticari repke nisu navijaci repke nego navijaci Dzeka,Jahiacaa,Cocalicaa , Misimovica ... Hajde koga bi strucnjaci izbacili iz repke na racun Jahica sada "Mravca" jer nije dovoljno sexy i ne dolazi iz nekog naseg kluba ..fuj ..nazor bi stavili Jahica na centarhalfa ,covjeka od 70 kila koji nema ni sprinta ni skoka ni snage ma nikakgov kvaliteta za te pozicije .. Super je momak ali trenutno ima boljih ...
Tebi je Zeljo kriv za sve frustracije u zivotu i mrzis sve sto ima veze sa Zeljom, ali ono sto te cini slijepim je da Sanel Jahic nije Zeljin igrac nego najuniverzalniji BH reprezentativac, za tvoju info, igra stopera u AEK-u u ligi UEFA, ali izgleda to ne pije vode kod tebe koji si slijep pored ociju.
Dalje nepozivanje Asmira za kljucne tekme sa Rumunima govori o Susicevoj navodnoj hrabrosti, i mudrosti.
Keno Hasagic je klupa u N-toj ligi, Sehic je mlad, nedokazan i po meni nema kvalitet za repke, dok je Avduka prosjek strogi. Otpisati trenutno najboljeg golmana premier lige je stvaranje alibija unaprijed, dakle Safet vec pravi alibi za evenutalni poraz.
U slucaju pobjede, Sajo bi bio heroj, a u slucaju poraza nasao bi dezurnog krivca.

Pristalica sam da igraju najbolji i najspremniji a nazalost nas selektor misli drugacije. Vidjet cemo kako ce zavrsiti a ja sa ovim nisam bas optimista.
Cuva Bog Zelju svog!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 18:23

Jedno neshvacam nikako???? dali ovi nasi novinari namjerno i greskom stalno u izjavi koju daje nas selektor pisu "nece igrati igraci koji ne igraju u svojim klubovima" ili je ovaj nas selektor toliko glup da stalno to isto ponavlja a zna i sam da nije tako!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 mar 2011, 18:26

vrebac86 je napisao/la:Jedno neshvacam nikako???? dali ovi nasi novinari namjerno i greskom stalno u izjavi koju daje nas selektor pisu "nece igrati igraci koji ne igraju u svojim klubovima" ili je ovaj nas selektor toliko glup da stalno to isto ponavlja a zna i sam da nije tako!!!!
Ovo nisam htio komentarisati ali si odlicno primjetio, nisu svi isti kod ludog Saje.
Cuva Bog Zelju svog!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 mar 2011, 18:28

Da odgovorim na pitanje iznad - mislim da je to drugo.

A ne pozvati Begovica - velika greska.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 mar 2011, 18:31

gruezi je napisao/la:ja mislim da nakon ovog posljednjeg intevjua safetovog cak i oni sto ga podrzavaju ce se dobro zapitati jeli on normalan...koliko covjek sebi uskace u usta i kakve gluposti provaljuje svako ko iole prati fudbal ce se samo grohotom nasmijati i nista drugo...cuj zove mravca a nezove bicakcica...za tvoju info safete bicakcic se vrti oko prvog tima sttutgarta dok redovno igra i za drugi tim koji se takmici u 3coj ligi njemacke a ta liga safete je za 2 klase jaca od lige u kojoj igra subasic i tu je negdje po kvalitetu sa belgijskom ligom u kojoj igrac kojem je tvoj brat menadzer (mravac) sjedi na klupi...ako neko u najzrelijim igrackim godinama sjedi na klupi u prosjecnom belgijskom prvoligasu valjda je i laiku jasno da je taj igrac limitiran da limitiraniji nemoze biti i kao takav nikako ama bas nikako nemoze pomoci repci...ova njegova izjava o jahicu potvrdzuje ono sto sam oduvijek govorio o njemu a to je da on uopste neprati reprezentativce bih a po tome je otprilike nesto malo bolji od cire...safete povuci se nisi ti za ovog posla...svaka cast bio si igracina kakvu majka vise ne radza ali kao trener nisi dorastao vodzenju jedne ambiciozne reprezentacije...safete odlazi
Potpis!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 mar 2011, 18:31

MostaracVelezovac je napisao/la:Da odgovorim na pitanje iznad - mislim da je to drugo.

A ne pozvati Begovica - velika greska.
Stvarno ono totalno glupo,,umjesto da suti i da kaze igrace igraci za koje ja mislim da su najbolji i tacka,,ovako vise me zbunjuje od cire :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 mar 2011, 18:38

Davno napisah da bi Safet treb'o prestati davati izjave kako našim, tako i stranim novinarima. Ovo stvarno postaje smiješno. :(

Kako je krenulo, ostadosmo bez najboljeg golmana(Begović), jednog od najuniverzalnijih defanzivaca(Jahić), još samo da "zarati" sa nekim veznjakom i napadačem(mislim da bismo se mogli pozdraviti sa Zecom) i onda smo baš u gabuli.

Dakle, selektore Tuliću :mrgreen: , odlično radite svoj pos'o.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2011, 18:46

mirzza je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Tipovi koji na nekim temama fanaticno i zaslijepljeno podrzavaju jednom Misimovica i Dzeku i prave od njih zvijezde gledaju Susicu dlaku u jajetu i vrijedjaju. Boze sacavaj znaju li ovi filozofiju igre zvane fudbal ...

Tebi je Zeljo kriv za sve frustracije u zivotu i mrzis sve sto ima veze sa Zeljom, ali ono sto te cini slijepim je da Sanel Jahic nije Zeljin igrac nego najuniverzalniji BH reprezentativac, za tvoju info, igra stopera u AEK-u u ligi UEFA, ali izgleda to ne pije vode kod tebe koji si slijep pored ociju.
Dalje nepozivanje Asmira za kljucne tekme sa Rumunima govori o Susicevoj navodnoj hrabrosti, i mudrosti.
Keno Hasagic je klupa u N-toj ligi, Sehic je mlad, nedokazan i po meni nema kvalitet za repke, dok je Avduka prosjek strogi. Otpisati trenutno najboljeg golmana premier lige je stvaranje alibija unaprijed, dakle Safet vec pravi alibi za evenutalni poraz.
U slucaju pobjede, Sajo bi bio heroj, a u slucaju poraza nasao bi dezurnog krivca.

Pristalica sam da igraju najbolji i najspremniji a nazalost nas selektor misli drugacije. Vidjet cemo kako ce zavrsiti a ja sa ovim nisam bas optimista.
Vidi apsolutno meni Zeljo nicim nema da bode oci kao prvo. Evo navest cu ti jedan malo primjer : Po meni je i sada Hasagic nas najbolji golman i treba da bude nas prvi izbor. Osim toga evo dva kvalifikciona ciklusa nas covjek drzi da se nikada ne moramo brinuti da ce nas golman ukopati i covjek je uvijek bio korektan prema repci. Zato ni po kojem osnovu ne bih stavio Begovica ispred njega. Eto a Hasagic je Zeljovac zar ne ???
Jahic je super momak i igrac i svestran je ! Ali .. sada bih trentno mogao ili na beka lijevog ili na centarhalfa.
U svom klubu mozda ima nee druge igrace koji ga kompletiraju. Sa Jahicem bi nasa odbrana bila uz Spahica , Mujdzu i ostatak najniza u Evropi mislim znaci debalans totalan. Pozicija lijevog beka u prvoj tekmi je na kasiku odluka Lulic/Subasic/Jahic Susic je ovoga puta izabrao ovako. Nema razloga da mu netko sada skida glavu za to. Srednji defanzivni je Jahicu po meni idealna pozicija ali sada trenutno ispred njega Medunjanin,Besic,Rahimic .. popunjeno .. pogotovo poslije Besiceve odlicne partije u USA.
Susic je po prvih puta imao slatke muke da ima izabrati na nekim pozicijama izmedju vise alternativa. Sve su to neke odluke na kasiku i vaganje. Asmir hmmm ???? Sigurno znam i boljih trenera koji bi ga se totalno odrekli poslije onako pokazanog ponasanja, licno mislim neka se ide prema disciplini i kodeksima jer igraci prolaze a neki kodovi treba da se postuju ...
Sehic jeste dobro los jos uvijek a i Avdukic je svjetlosnim godinama iza Begovica i Hasagica zato ovaj potez Susica i jeste uzimanje rizika ali bilo je jos vecih nepravdi i nelogicnih poteza u repci pa se nije pravila tolika frka po meni oko sitnica ...!!!
Vjeruj mi Susic radi posteno i sistematski a to ce nam nekima postati jasno onoga dana kada ga otjeraju i kada nam opet u repku budu pozivani igraci tipa Radeljic,Damjanovic a mladi igraci debituju u 26 godini kao perspektivni !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 02 mar 2011, 18:58

PAPE KLOC - ODLAZI!

:mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 mar 2011, 19:21

kimbo je napisao/la:
Vidi apsolutno meni Zeljo nicim nema da bode oci kao prvo. Evo navest cu ti jedan malo primjer : Po meni je i sada Hasagic nas najbolji golman i treba da bude nas prvi izbor. Osim toga evo dva kvalifikciona ciklusa nas covjek drzi da se nikada ne moramo brinuti da ce nas golman ukopati i covjek je uvijek bio korektan prema repci. Zato ni po kojem osnovu ne bih stavio Begovica ispred njega. Eto a Hasagic je Zeljovac zar ne ???
Jahic je super momak i igrac i svestran je ! Ali .. sada bih trentno mogao ili na beka lijevog ili na centarhalfa.
U svom klubu mozda ima nee druge igrace koji ga kompletiraju. Sa Jahicem bi nasa odbrana bila uz Spahica , Mujdzu i ostatak najniza u Evropi mislim znaci debalans totalan. Pozicija lijevog beka u prvoj tekmi je na kasiku odluka Lulic/Subasic/Jahic Susic je ovoga puta izabrao ovako. Nema razloga da mu netko sada skida glavu za to. Srednji defanzivni je Jahicu po meni idealna pozicija ali sada trenutno ispred njega Medunjanin,Besic,Rahimic .. popunjeno .. pogotovo poslije Besiceve odlicne partije u USA.
Susic je po prvih puta imao slatke muke da ima izabrati na nekim pozicijama izmedju vise alternativa. Sve su to neke odluke na kasiku i vaganje. Asmir hmmm ???? Sigurno znam i boljih trenera koji bi ga se totalno odrekli poslije onako pokazanog ponasanja, licno mislim neka se ide prema disciplini i kodeksima jer igraci prolaze a neki kodovi treba da se postuju ...
Sehic jeste dobro los jos uvijek a i Avdukic je svjetlosnim godinama iza Begovica i Hasagica zato ovaj potez Susica i jeste uzimanje rizika ali bilo je jos vecih nepravdi i nelogicnih poteza u repci pa se nije pravila tolika frka po meni oko sitnica ...!!!
Vjeruj mi Susic radi posteno i sistematski a to ce nam nekima postati jasno onoga dana kada ga otjeraju i kada nam opet u repku budu pozivani igraci tipa Radeljic,Damjanovic a mladi igraci debituju u 26 godini kao perspektivni !!!
Kimbo,

Ja Boga molim da si ti u pravu a ja nisam.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 mar 2011, 19:34

kimbo je napisao/la:Vidi apsolutno meni Zeljo nicim nema da bode oci kao prvo. Evo navest cu ti jedan malo primjer : Po meni je i sada Hasagic nas najbolji golman i treba da bude nas prvi izbor. Osim toga evo dva kvalifikciona ciklusa nas covjek drzi da se nikada ne moramo brinuti da ce nas golman ukopati i covjek je uvijek bio korektan prema repci. Zato ni po kojem osnovu ne bih stavio Begovica ispred njega. Eto a Hasagic je Zeljovac zar ne ???
Pa protiv Rumuna nam i treba brza i pokretnija nego visocija odbrana,znamo svi kako igraju Rumuni vezu i samo vezu...
E da je protiv Skandinavaca onda idu obrambeni od 2 metra... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 02 mar 2011, 19:39

floyd je napisao/la:Susic je nula. Svakodnevno sam sebe demantuje. Pa zar nije nedavno planuo sto su novinari pisali da je prekrizio Begovica, te da to nije rekao...
Ja koliko sam pratio i citao rekao je da je Begovic buducnost BiH, i da ga nece prekriziti, ali to ne znaci da ga ne treba kazniti sa par utakmica neigranja. A Hasagic je iskusniji od Begovica i isto tako dobar jos uvijek. Begovic jos uvijek pravi pocetnicke greske.
Malo bolje procitaj i ti a i ostali a ne samo da pljujete po covjeku.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 02 mar 2011, 19:43

mirzza je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Jedno neshvacam nikako???? dali ovi nasi novinari namjerno i greskom stalno u izjavi koju daje nas selektor pisu "nece igrati igraci koji ne igraju u svojim klubovima" ili je ovaj nas selektor toliko glup da stalno to isto ponavlja a zna i sam da nije tako!!!!
Ovo nisam htio komentarisati ali si odlicno primjetio, nisu svi isti kod ludog Saje.

Samo se nastavlja pljuvati po covjeku a da se ne procita sta je receno/napisano.

"Za njih još ne znam. Jahić nije igrao zadnju utakmicu za svoju ekipu i vidjećemo još ovih desetak dana šta će biti. Ko ne bude igrao u svom klubu ima male šanse da dobije poziv za reprezentaciju", kaže Sušić, koji se potom osvrnuo i na igre Edina Džeke u dresu svoje nove ekipe Manchester Citya.

To je tekst sta pise u novinama,
Covjek nije rekao da nece biti pozvani nego logicno da su im sanse manje ako ne igraju u klubovima. Nemoze biti citava repka sastavljena od takvih koji ne igraju ali par njih je u redu, oni koji su potrebni.

Terza
Kontakt:

Post Postao/la Terza » 02 mar 2011, 19:44

sušić - govedo 8-)
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.