FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A dobro realno oni su osigurali borac, i sutra ce leotar pobjedom nad zrinjskim. Ali ne mogu valjda nastimati svaku tekmu pogotovo nasu jer bi i leotaru i slogi odgovaralo da posusje ne pobijedi. S druge strane sarsjrvo velez isto ne bi mogli nastimati mada cigani sa ciganima, skontat ce oni nesto izmedju sebe. Samo bih volio da mi obe pobijedimo i stavimo tacku na europu, a ko bude kalkulisao obit ce mu se o glavu.
-
- Kontakt:
Mi tesko da mozemo dobiti obje, mislim maksimalno 4 boda. Smatram da ne mozemo pobijediti Slobodu na Tusnju pogotovo ako im bude trebalo za opstanak. Ali mislim isto tako da ni Velez ni Siroki nece pobijediti obje.
Opraštanje od velike legende. Neki se neće složiti, ali Bekrić je apsolutno zaslužio taj epitet. Odnos prema Želji, prema dresu, može biti svima primjer. Nisam ga gotivio zbog nekih stvari, ali na stranu sve. Željovac 1/1. Sretno Bekrija i da budeš bolji sportski direktor nego igrač.
Sutra, akoBogda pobjeda! Očekujem punu Grbavicu.
Nadam se da ćemo sutra obezbijediti Evropu.
SVI NA GRBAVICU. VOLIM TE ŽELJO!
Sutra, akoBogda pobjeda! Očekujem punu Grbavicu.
Nadam se da ćemo sutra obezbijediti Evropu.
SVI NA GRBAVICU. VOLIM TE ŽELJO!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sto ne bi bilo 12k na utakmici koja je najvažnija u sezoni plus oprostaj Samira?Hulahopka je napisao/la: ↑20 maj 2023, 22:39Koja je logika da.Sarajevo pusti Velezu, a mi pobjedimo? Baš me zanima kakvom se vi.l logikom vodite? Vama kvota nešto znači. Svašta se od gluposti može ovdje pročitati.
Sama činjenica kad sam prošli put napisao da je Zrinjski pustio, ljudi povjeruju u to. Onaj objavio sliku od prije pet godina a drugi piše bice 12k. DaBog mili sacuva..
koji si ti debil
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ni slučajno kiksati!
Ni ne pomišljati na to!
Danas je red na ostale tribine da od prve minute puste glas i da se prolama Grbavicom.
Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Ni ne pomišljati na to!
Danas je red na ostale tribine da od prve minute puste glas i da se prolama Grbavicom.
Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Ma nisi ti debil,nemoj takoestufi98 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 00:42Sto ne bi bilo 12k na utakmici koja je najvažnija u sezoni plus oprostaj Samira?Hulahopka je napisao/la: ↑20 maj 2023, 22:39Koja je logika da.Sarajevo pusti Velezu, a mi pobjedimo? Baš me zanima kakvom se vi.l logikom vodite? Vama kvota nešto znači. Svašta se od gluposti može ovdje pročitati.
Sama činjenica kad sam prošli put napisao da je Zrinjski pustio, ljudi povjeruju u to. Onaj objavio sliku od prije pet godina a drugi piše bice 12k. DaBog mili sacuva..
koji si ti debil
- MocMahale444
Sretno nam, valjda se golman nece protiv nas pretvoriti u Šmajhela. U tom slucaju sutati na gol sto vise.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svi na Grbavicu, danas mi moramo biti vjetar u leđa momcima kako bi upisali rutinsku pobjedu aBd.
Ono što je veoma važno da što prije dođemo do prednosti kako bi se smanjila nervoza eventualna kod naših jer imamo dosta igrača sa po 2 žuta kartona, a ne bi valjalo da na Tušnju igramo bez nekog ko je nosioc jedne od linija na terenu.
Hajmo Ž!
Ono što je veoma važno da što prije dođemo do prednosti kako bi se smanjila nervoza eventualna kod naših jer imamo dosta igrača sa po 2 žuta kartona, a ne bi valjalo da na Tušnju igramo bez nekog ko je nosioc jedne od linija na terenu.
Hajmo Ž!

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sama cinjenica da se oprasta Bekric, covjek koji je donio toliko radosti, prebitnih golova, jedan od najboljih igraca i kluba i cijele lige sigurno, bi trebala dovest hiljadu dvije vise navijaca na Grbavicu.
Posljednja utakmica sezone kuci, borba za Evropu, sva desavanja oko kluba... sve je predodredjeno da Grbavica bude bas dobro ispunjena.
Da se navija za Zelju, napuni stadion, pomogne pobijedit i natrpat gov. na nogama duboko u usta carapici i svima koji razmisljaju kao on.
Posljednja utakmica sezone kuci, borba za Evropu, sva desavanja oko kluba... sve je predodredjeno da Grbavica bude bas dobro ispunjena.
Da se navija za Zelju, napuni stadion, pomogne pobijedit i natrpat gov. na nogama duboko u usta carapici i svima koji razmisljaju kao on.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Danas samo podrska do zadnje minute!
VTŽ
VTŽ
Bez ikog da uvrjedim ali Bekric nemoze niti će ikad bit legenda Zelje.Nista lose protiv Bekrica ali on i legenda nikad.Hamo će danas pretrcat 15 kilometara a nece se oznojit.2-0 i onda bod dovoljan u Tuzli jer će Sloboda uzet bod Borcu.
Nije dobar trenutak za oprastanje ali hajde
Prebitna utakmica
Prebitna utakmica
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Sastav 

- kolezeljovac
- Kontakt:
PA PA PARANOJAAAAAAAAA!
HAJDEEEEEEEE
HAJDEEEEEEEE

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LegendaIvica
- Kontakt:
I ja kontam ako Leotar izgubi danas onda je Slobodi protiv nas i Borca dovoljan po bod. Nama 4 boda uz bolju gol razliku od Sirokog dovoljna.
Samir Bekric legenda kluba!
Odlična prilika za oproštaj. Samir Bekric jedan je od nas!
Ne moze Bekric ali zato mogu neki Stanici, Kosorici i slicnim? Nadam se iskreno da imas isti stav za takve "legende".
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.