NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
James je glavni igrac Lakersa mozda u nekom alternativnom univerzumu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
mislim da je doslo do promjene kad je Nike preuzeo, tad nekad, u tamno plavu ovu, bordo i neka tamnija zuta, ne znam tacno nazive boja jbg xDakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:12koja je uopste zvanicna boja Nuggetsa? ima par fransiza za koje to ne znam, ozbiljno se zaj3bavaju sa svojim identitetom
Denveru je sasvim bila okej ona boja dok je Carmelo igrao kod njih
ali ok, samo male fransize mogu sebi to dozvoliti, zamislite da Celticsi, Lakersi ili Bullsi odluce tako mijenjati lol
Ma Nuggetsi nikad nisu trebali mjenjati onaj dres s pocetka 90tih sa onim brdima. To je i generalno jedan od najjacih NBA dresova svih vremena.
Pod ugovorom za narednu godinu, osim ove dvojice glavnih, imaju samo Vandu, Bambu i Christija, te Beasleya na team option.Epidaurus je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:57LeBron sigurno nece biti trejdovan, a nema ni potrebe. Ljeto treba provesti u saniranju povrede stopala zbog kog bi u nekom drugom scenariju gdje Lakersi nisu imali sansu za PO odavno zavrsio sezonu. Druga stvar koja se mora uraditi je tranzicija na Davisa kao neupitne prvu opciju. On bi trebao vratiti napokon onaj sut koji je imao skoro citavu karijeru (ne mislim da ga je totalno izgubio, vise sam sebe limitira). Od ostatka ekipe Reaves, Rui, Vando se MORAJU zadrzati. Bilo bi dobro i Schrödera na nekom manjem ugovoru jer ti i pored upitnog suta i same nekonstantnosti moze donijeti dosta. Walkera isto ne bi bilo lose zadrazti al pitanje je da li ce to biti moguce. Malog Christiea svakako promovisati u rotaciju takodjer.jose je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:13Trebali bi i Lakersi i James da napokon shvate da nijedno od njih više neće osvojiti titulu dok su zajedno i da pokušaju naći budale koje bi trejdale za Jamesa, a da misle da s njim mogu osvojiti (možda GSW da se James pridruži svojim haverima Drayu i Stephu).
Ja bih od čitavog ovogodišnjeg rostera pokušao na sve načine zadržati Reavesa, a svih ostalih 5-6 igrača koji su pod ugovorom mogu na trade listu.
Jbt samo AD i James naredne godine uzimaju preko 90 miliona, pa kako misle sastaviti ekipu da valja.
Russell i Beasley ne smiju biti dio ekipe dogodine. Da li ce se ici na cisto pustanje obojice ili neki trejd ostaje da se vidi. Uglavnom imamo solidnu osnovu da i dogodine budemo faktor ako se FA odradi kako treba.
Russell se ne može trejdati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Lakersi imaju dobru situaciju na ljeto da malo poboljšaju team, mada ko što neko reče teško da sa LBJ i AD mogu osvojiti, da se AD nije skršio 2021 to bi bio back to back i mislim da im je to bila zadnja šansa.
Denver ostaje favorit u godinama koje nam dolaze jer su dobro posloženi i bio bi choke da ne uzmu ove godine.
Miami su ovo zadnji trzaji, jednostavno limitirana ekipa koju vuku nevjerovatni Jimmy i Spo koji nije imao tešku zadaću da nadigra Buda, Zadrtog na klupi Knicksa i neiskusnu neznalicu Mazzulu.
Boston najveće razočarenje uz Buckse, pod must je mijenjati trenera te trejdati jednog od Brown/Smart. Ova ekipa s Udokom i Brogdonom bi zgazila sve u ovom PO, teško da Miami može izgubiti 4 u sljedećih 5.
Denver ostaje favorit u godinama koje nam dolaze jer su dobro posloženi i bio bi choke da ne uzmu ove godine.
Miami su ovo zadnji trzaji, jednostavno limitirana ekipa koju vuku nevjerovatni Jimmy i Spo koji nije imao tešku zadaću da nadigra Buda, Zadrtog na klupi Knicksa i neiskusnu neznalicu Mazzulu.
Boston najveće razočarenje uz Buckse, pod must je mijenjati trenera te trejdati jednog od Brown/Smart. Ova ekipa s Udokom i Brogdonom bi zgazila sve u ovom PO, teško da Miami može izgubiti 4 u sljedećih 5.
Moze S&T ako bi se nasla kakva ekipa koja ga zeli. Il eventualno mu dati neki normalan ugovor pa ga trejdovati u toku sezone. Beaslyja upakovati sa Bambom i 17. pickom nekoj ekipi koja je u rebuildu.jose je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:37Pod ugovorom za narednu godinu, osim ove dvojice glavnih, imaju samo Vandu, Bambu i Christija, te Beasleya na team option.Epidaurus je napisao/la: ↑21 maj 2023, 13:57LeBron sigurno nece biti trejdovan, a nema ni potrebe. Ljeto treba provesti u saniranju povrede stopala zbog kog bi u nekom drugom scenariju gdje Lakersi nisu imali sansu za PO odavno zavrsio sezonu. Druga stvar koja se mora uraditi je tranzicija na Davisa kao neupitne prvu opciju. On bi trebao vratiti napokon onaj sut koji je imao skoro citavu karijeru (ne mislim da ga je totalno izgubio, vise sam sebe limitira). Od ostatka ekipe Reaves, Rui, Vando se MORAJU zadrzati. Bilo bi dobro i Schrödera na nekom manjem ugovoru jer ti i pored upitnog suta i same nekonstantnosti moze donijeti dosta. Walkera isto ne bi bilo lose zadrazti al pitanje je da li ce to biti moguce. Malog Christiea svakako promovisati u rotaciju takodjer.jose je napisao/la: ↑21 maj 2023, 12:13Trebali bi i Lakersi i James da napokon shvate da nijedno od njih više neće osvojiti titulu dok su zajedno i da pokušaju naći budale koje bi trejdale za Jamesa, a da misle da s njim mogu osvojiti (možda GSW da se James pridruži svojim haverima Drayu i Stephu).
Ja bih od čitavog ovogodišnjeg rostera pokušao na sve načine zadržati Reavesa, a svih ostalih 5-6 igrača koji su pod ugovorom mogu na trade listu.
Jbt samo AD i James naredne godine uzimaju preko 90 miliona, pa kako misle sastaviti ekipu da valja.
Russell i Beasley ne smiju biti dio ekipe dogodine. Da li ce se ici na cisto pustanje obojice ili neki trejd ostaje da se vidi. Uglavnom imamo solidnu osnovu da i dogodine budemo faktor ako se FA odradi kako treba.
Russell se ne može trejdati.
- akisarajevo92
- Kontakt:
dresovi sad i nekad u NBA, neupredivo losije, ovo sad kao neke majice sa buvljaka, zato ih vise niko ni ne nosi u muzickim spotovima osim Jale i Bube
Don't believe the hype.
Tebi se vise svidjaju ovi sto šljašteakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:56dresovi sad i nekad u NBA, neupredivo losije, ovo sad kao neke majice sa buvljaka, zato ih vise niko ni ne nosi u muzickim spotovima osim Jale i Bube

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nuggetsi su uglavnom potpuno ignorisani u Denveru, daleko su po popularnosti ispod Broncosa i Avalancha, a vjevoatno i bejzbol ekipe, to već ne pratim, i nisam siguran.
Nuggetsi su početkom sezone bili u problemu jer nijedna tv mreža u Koloradu nije imala paket za utakmice Denvera zbog nekih nesporazuma, tako da su ljudi u toj državi bili onemogućeni da gledaju utakmice (osim naravno kroz League Pass i one koje prenose nacionalne televizije).
Otud i konstantna potraga za identitetom, promjene logoa ,dresova...
Nuggetsi su početkom sezone bili u problemu jer nijedna tv mreža u Koloradu nije imala paket za utakmice Denvera zbog nekih nesporazuma, tako da su ljudi u toj državi bili onemogućeni da gledaju utakmice (osim naravno kroz League Pass i one koje prenose nacionalne televizije).
Otud i konstantna potraga za identitetom, promjene logoa ,dresova...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kroenke ako osvoji sa Denverom ove godine, u zadnje 3 godine je u svakom sportu osvojio sve što se moglo osvojiti (CDL, NLL, NHL, NFL, NBA). Ostalo mu je još samo sa Arsenalom da šta osvoji. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kad nas Miami večeras nabije vraćamo se u stari dobri osjećaj Boston/Arsenal fanovababoedindzeko09 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 16:00Kroenke ako osvoji sa Denverom ove godine, u zadnje 3 godine je u svakom sportu osvojio sve što se moglo osvojiti (CDL, NLL, NHL, NFL, NBA). Ostalo mu je još samo sa Arsenalom da šta osvoji.![]()

Ako ništa bar ga i Lakersi puše
Znam da nije vrijeme i mjesto al mogu li Jamal i Shai odvesti Canadu do titule prvaka svijeta 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mozda su ipak francuzi favoriti.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ako ce ih Embiid voditi onda nista

- djoleprijedor
- Kontakt:
Bar bi izdominirao u grupi Liban i Letoniju.
Sa Kanadom će već biti drži-ne daj

Mens sana in corpore sano.
Narodski receno jeo bi im pitu s glavedjoleprijedor je napisao/la: ↑21 maj 2023, 16:45Bar bi izdominirao u grupi Liban i Letoniju.
Sa Kanadom će već biti drži-ne daj![]()

Canada je stvarno prepuna potencijala kada bi dosli u najjacem sastavu,imali bi problem sa cinjenicom da nemaju nekog teskog centra i iskustva fiba kosarke al bi sigurno bili jako zanimljivi za pratiti.Mada svi znamo kakva su SP u kosarci,Boga pitaj ko ce se uopste pojaviti od ovih NBA igraca.Veliko pitanje i za Srbiju da li ce Jokic igrati nakon svih ovih napora u PO.
- Shategabri
- Kontakt:
Gledam one kad je Llull bio golobradi mladić u RealuL-Train je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:59Tebi se vise svidjaju ovi sto šljašteakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:56dresovi sad i nekad u NBA, neupredivo losije, ovo sad kao neke majice sa buvljaka, zato ih vise niko ni ne nosi u muzickim spotovima osim Jale i Bube
![]()

Koševo Zapad
Lagano, samo jedan centar solidan koji može JoJoa braniti.
Zamisli imaš Goberta, Embiida i Wenbya na 5 opasna će biti ta Francuska, ali Canada sa ovom 2 može do medalje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Slazem se 100 posto. Bilo je tu nekoliko odlicnih i originalnih dresova, Raptorsi sa dinosaurosom, onaj Houstonov sa onom raketom itd. itd.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 14:56dresovi sad i nekad u NBA, neupredivo losije, ovo sad kao neke majice sa buvljaka, zato ih vise niko ni ne nosi u muzickim spotovima osim Jale i Bube
Za klasu bolji dresovi od ovih dosadnih sto sad nosaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.