Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Raaaaaja bez evrope i jos Slobodu u drugu ligu gurnuti i idealna sezona 

menstrual
Ako Željo misli u Evropu moraju osvojiti bod ili tri protiv Slobode, Široki dobija Leotara
Zadnja izmjena: Convicts, dana/u 21 maj 2023, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Arena da je pametna, prodati prava prijenosa Slo-Zelj Animal Planet-u.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sretno svima, vidimo se opet nekad

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Nemoj tako, pomogao vam je Topuz dobro. Nebi valjalo da Posušje nije izgubilo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:57Plavu drolju šaljemo u bankrot iduće kolo na Tušnju, neće pomoć ni 10 Topuzovića, Gigovića i ostalih.![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vidi čuda klovn zaboravio prokomentarisati diskutabilne odluke sudije 

Jel moguce da mitomani s Grbavice slave danasnju pobjedu? Zbog takvih bih volio da vas Sloboda pobjedi u Tuzli nepostojecim penalom u 98. minuti.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Sta pricas ti, Bog ti dao, da se igralo jos 5 minuta na Kosevu, primili bi i treci golscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:53Hahha zasluzena haha dobro jeste , samo smo vas trebali razguliti na kosevu misevi jedniz bit ce prilike abd !![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja samo kažem da bi svi dobili tu titulu da su bili na prvom mjestu. I niko se ne bi bunio sigurno.
Razlog sto se nije igralo znamo svi, vise je zbog Borca a ne zbog nas.
Sretno i vama ako izborite Europu, iako vam na ovaj način ne treba.
-
- Kontakt:
Jel te stid hoces da kazes da ste bili bolji citavu tekmu??19vendetta87 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:01Sta pricas ti, Bog ti dao, da se igralo jos 5 minuta na Kosevu, primili bi i treci golscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:53Hahha zasluzena haha dobro jeste , samo smo vas trebali razguliti na kosevu misevi jedniz bit ce prilike abd !![]()
![]()
I da smo mi trebali izgubiti realno , poslije vodstva od 2-0
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Bit će prilike da se pogleda još koji put. Moguće da je sam sebe jer ja sam uspio vidjeti da je lijevom nogom udario u desnu i pao.scudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:51Brat moj realan sam isto bih rekao i za moje fks, ocm sam sebe podapeo, nije ga lik dotakao, ali jbg ne sudim ja , kako god tri boda su vasaLeonProfessional je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:49Mislim da jeste zapeo lijevu nogu Santosa.scudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:46Haj sad realni budite jel ovo penal bio,ja koliko vidim nije ga dotakao iz posusja igrac , samo sam realan, no dobro....
Prvi gol nije regularan, to pošteno rečeno.
Dosta su i nas karali neka malo da prodišemo.![]()
Bilo kako bilo, imali smo dominaciju i igru da ovo riješimo ranije i da do ovog ne dođe. Ali trener je usrao sa postavom, prvo poluvrijeme fokus bio na oproštaju Bekrića.
Sad da ja budem serator i kažem ne treba nam ovo, u ligi gdje je svako poguran. Mislim da bi to bila budalasta izjava.

Ostali rezultati očekivani.
Velež ispuši sve.
Ako Široki ne pobijedi tri razlike mi idemo u Evropu sa bodom u Tuzli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
@ Leon niko ne spori da niste bili bolji, sanse stvarali, pobjeda je pobjeda od 2-0 po meni, penal nije bio, ali ok sretno u evropi, ako je izborite do kraja.lp
04.10.2009 !
ABD za vikend zauvijek uništiti komunizam
Pitari krenuli, mi ćemo aBd završiti posao
Pitari krenuli, mi ćemo aBd završiti posao
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Vracaju se SARAJEVSKI velikani na evropsku scenu, ostale ko ****....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Slučajno pogledah 2.poluvrijeme ns Grbavici.Mene bi bilo stid da sam navijač želje..... 

Siroki ide zbog gola u gostima. Odlucuje medjusobni, a obzirom da je jednak, prvo se gleda omjer golova u medjusobnim utakmicama. Tu je Siroki u prednosti zbog gola u gostima. Tek ako je i to jednako, onda odlucuje ukupna gol razlika u takmicenju.
Ako sam ja razumio ona pravila.
Trenutno korisnika/ca: Kapetan, mosarajvosa83, supervizor, Zigazaga i 19 gostiju.