Prvo poluvrijeme za zaborav. Drugo poluvrijeme top, visio je go u zraku iskreno
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel nam pase X protiv Slobode za plasman u Evropu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Koliko vam zicera treba za jedan pisljivi gol yebem vas usta nesposobna.
Pa na liniju da vam stave ne bi ga zabili yebo vas led nesposobni,obe najmanje kategorije imaju bolju zavrsnicu od vas
Yebo vas led da vas yebo
Pa na liniju da vam stave ne bi ga zabili yebo vas led nesposobni,obe najmanje kategorije imaju bolju zavrsnicu od vas
Yebo vas led da vas yebo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Hajd valjda nesto uspijemo konacno od ervope napravir prije svega na stabilizaciji...sto se danasnje tice utakmice...ova utakmica je ono protiv cega bi se svaki normalan navijac trebao boriti u ovoj ligi
Da, ako Siroki ne pobjedi protiv Leotara sa 4 razlike.
Ali koliko zicera Krpicu i Santosu treba kolikooo
Yebo vas zavrsnica
Yebo vas zavrsnica
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Loše prvo poluvrijeme, baš loše, nepovezano, bez ideje. U drugom je sve izgledalo mnogo bolje, toliko promašenih šansi, Santos ponovo loš jedan na jedan, šanse Krpića, baš loša realizacija.
Sudija nas je baš pogurao, prvo onaj start Cocalića u prvom, pa gol Hodžića, čak je i penal diskutabilan.
Sve u svemu, sad znamo na čemu smo. Imamo 2 gola prednosti nad Širokim pa bi nam i bod odgovarao u Tuzli, ali Slobodi igra samo pobjeda, kao i Leotaru. Mada mislim da je Leotar već ispao, ne znam kakve međusobne imaju sa ovima iznad.
Sudija nas je baš pogurao, prvo onaj start Cocalića u prvom, pa gol Hodžića, čak je i penal diskutabilan.
Sve u svemu, sad znamo na čemu smo. Imamo 2 gola prednosti nad Širokim pa bi nam i bod odgovarao u Tuzli, ali Slobodi igra samo pobjeda, kao i Leotaru. Mada mislim da je Leotar već ispao, ne znam kakve međusobne imaju sa ovima iznad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odo izmjerit secer,masnocu i pritisak.
Prvo poluvrijeme gledanje odakle je vedro,igra ti samo pobjede a bez volje 45min,drugo poluvrijeme mnogo bolje,10 zicera od toga ociglednih da ocigledniji ne moze,sve ptvoreni pogledi na golmana
Zalsuzena pobjeda ali danas se vidjelo kod pojedinaca da nisu za Zelju
Zalsuzena pobjeda ali danas se vidjelo kod pojedinaca da nisu za Zelju
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Tri, možda i četiri, mi smo dali više golova ukupno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Što kmeče kamenjari, realno vile ih pronosale u sreći što naši gola ne znaju zabiti, a realno trebalo 5-0 bit
Jednosmjerna ulica u drugom poluvremenu
Jednosmjerna ulica u drugom poluvremenu
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Uzasno prvo i mozda najbolje drugo poluvrijeme u prethodnne 3 godine. Igra 10, realizacija 0. Nadam se da ce Santos u sarajevo najiskrenije jer bi nam to bilo strasno pojacanje, a Amoahu dati ugovor na 10 godina i 100 hiljada platu ako treba + graditi ekipu prema njemu. Basic je danas puno pokazao i radujem se narednoj sezoni s njim na klupi, ali prije toga najteza utakmica sezone koju moramo dobiti po svvaku cijenu. Izjava nakon utakmice u sridu, vidi se da covjek zna o cemu prica i sta radi.
Nego hajde da se dogovorimo jel gol razlika igra u zadnjem kolu ili medjusobni omjer. Koliko znam mi smo jedna od rijetkih drzava u Europi gdje se jos uvijek gleda medjusobni omjer. Prema tome bod je dovoljan.
Nego hajde da se dogovorimo jel gol razlika igra u zadnjem kolu ili medjusobni omjer. Koliko znam mi smo jedna od rijetkih drzava u Europi gdje se jos uvijek gleda medjusobni omjer. Prema tome bod je dovoljan.
Izuzetno je važno ponuditi premije igračima Leotara za minimum bod protiv Širokog. Ja mislim da su oni već ispali, baš treba ludilo da im se poklopi da ostanu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova.
Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka,
s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći
broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika
u predmetnom takmičenju svih ekipa. Ako se ni na ovakav na čin ne može utvrditi
uspješnija ekipa, ekipe odlučuju međusobnim odigravanjem dvije utakmice po kup sistemu.
Ovako piše u pravilniku NSBIH
Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka,
s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći
broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika
u predmetnom takmičenju svih ekipa. Ako se ni na ovakav na čin ne može utvrditi
uspješnija ekipa, ekipe odlučuju međusobnim odigravanjem dvije utakmice po kup sistemu.
Ovako piše u pravilniku NSBIH
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Imamo ubjedljivo najlosiju odbranu i najgore bekove u ligi
To se vidi kod organizacije svakog napada
To se vidi kod organizacije svakog napada
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Šta je sa kartonima? Ko nedostaje u Tuzli, Mekić samo ili ima još neko? Nisam upratio.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Levin, Lordiox101, mavi, MrkiMedo i 47 gostiju.