Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta kažu klovnovi sa grbavice, jesu li i oni ovo postali Vicine kuyice?
- BosniaBoston
- Kontakt:

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije da im prije tri dana nisam najavio ko će zakucati pretposljednji ekser.

Naredne sedmice ću im reći ko će zakucati posljednji. Samo da vidim ko će biti glavni sudija.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja nisam pricao o ukupnom dojmu utakmice, vec iskljucivo o zadnjim minutama. Vi jeste dominirali, al ne sad nesto pretjerano da ste nas nadigrali. Sretno i vama u Evropiscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:19Pa reci da smo bili bolji, realno mi smo sami sebi, iskljucivo krivi za x, dva centarsuta i za 2-2, usli vam tri iskusna igraca, po meni takticki dobro, tj pametno, i to je to.
Kako god ja nisam picka da mrzim nekoga, mozemo se zajebavati navijacki, sretno vam/ nam na evropskoj sceni poz
post je za @ 19 vendeta 87
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kolezeljovac
- Kontakt:
Imat ćemo domaćinsku atmosferu s obzirom da će više biti naših navijača, hem teren nov.... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Šta bi tek bilo da one godine s Bandićem nismo odsjekli glavu ovoj nemani.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovo je najjača liga na svijetu, neka priča ko šta hoće, **** Evropu, ovaj završetak sezone je jači od ičega

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Smirite tenzije.Pitarima cestitke za izborenu Evropu.Crveni je bio i bila je ruka kod naseg gola.Pobjeda ipak zasluzena jer je bilo 10 sansi za nas.Ovi sto pozivaju na nekakvu krv sudije o ostalo nek se zamisle malo.Da vam kazem.Bice 1-1 mi u Evropu vi ostajete u ligi.Velež je od gospode spao na mahalaski klub.
- Meraak1921
- Kontakt:
Slobodi ne odgovara ni pobjeda sto je najgore 

To si upravu.kolezeljovac je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:24Imat ćemo domaćinsku atmosferu s obzirom da će više biti naših navijača, hem teren nov....![]()
Tuzla nema tu ljubav kao grad prema Slobodi , niti će ikad imati što ima Velez, ,Celik,da ne pricam Sarajevo,Zeljo.
Da igrate recimo sa Celikom digao bi se kanton,grad,navijači sve živo.
Ovako će biti invazija Manijaka i tu će te biti u prednosti.
Ali opet gledajući ovo danas protiv Posušja teško će te do pobjede.
Ali sacekajmo zadnje to kolo i novu ludnicu.
Pa daj bolan Zeljo ih rastavio sa sansama i oni ss zale nesto na sudije strasno,a i ovi iz Slobode se nasli vaditi zadnje kolo a godinama tavore u dnu tabele,nisu slogu dobili kuci a hoce opstanak
-
- Kontakt:
Posteno dobar post , nemam sta dodati, ni oduzetiAlipasino je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:30Smirite tenzije.Pitarima cestitke za izborenu Evropu.Crveni je bio i bila je ruka kod naseg gola.Pobjeda ipak zasluzena jer je bilo 10 sansi za nas.Ovi sto pozivaju na nekakvu krv sudije o ostalo nek se zamisle malo.Da vam kazem.Bice 1-1 mi u Evropu vi ostajete u ligi.Velež je od gospode spao na mahalaski klub.

I vama sretno u evropi

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Slobodasi se nesto bune, a mi i pobjedom protiv Posusja produzili zivot u plbih...ni hvala nam niste rekli cccc
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ipak se mora čestitati Zrinjskom na poštenju, četiri uzastopne pobjede protiv davljenika, nisu ni pomislili da nekoga poguraju. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako bgt de nam objasni.
Sloboda ako.pobjedi Igman ispada..
Kakav dan u Mostaru, pa Vrapčićima
Lijepo je biti hordaš
Sretno željovcima u borbu za Evropu, nadam se da ovu lijepu zemlju neće u Evropi predstavljati ona **** iz selendre pored Mostara.

Sretno željovcima u borbu za Evropu, nadam se da ovu lijepu zemlju neće u Evropi predstavljati ona **** iz selendre pored Mostara.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Antipolitika3
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel ovo rekord po broju osvojenih bodova?
Jel imo neko vise od Zrinje
Jel imo neko vise od Zrinje
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
-
- Kontakt:
Ocm kad dodje evropa svi mi tu pokazemo, koliko smo jaki, tj nejaki realnost bh nogometa
Cestitime zrinjskom na duploj, svemirski brod su za sve ekipe, no mislim da cemo iduce sezone, imati dobar okrsaj tj napad na titulu izmedju nas i vas , sretno u evropi ultrasi
Ne znam ko bi se jos mogao boriti za titulu .....
Cestitime zrinjskom na duploj, svemirski brod su za sve ekipe, no mislim da cemo iduce sezone, imati dobar okrsaj tj napad na titulu izmedju nas i vas , sretno u evropi ultrasi

Ne znam ko bi se jos mogao boriti za titulu .....

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 21 maj 2023, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: samirr, TylerBurey i 25 gostiju.