FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la montolivo18 » 21 maj 2023, 19:36

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 19:32
Ispali smo, i neka smo. Zasluženo...
Nismo ispali. Moramo pobijediti Željezničar i nadati se porazu Igmana/Sloge/Citya/Posušja. Danas je po svemu prikazanom bod bio realna opcija, šteta. :think:

TheRock075
Kontakt:

Post Postao/la TheRock075 » 21 maj 2023, 19:36

Sarajevo ce izgubit od Igmana jer su prosli
Velezu nista ne znaci posusju godi bod bit ce X
Borac Sloga necu ni spominjat
Tuzla City Zrinjski jedino nada da Zrinjo ispostuje i uzme

I TO SVE AKO MI POBJEDIMO ZELJU!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 maj 2023, 19:37

Nema predaje, boriti se do kraja i pobijediti...sve se moze rijesiti pozitivno za nas....svi konkurentni ne mogu dobiti u zadnjem kolu i ako dobiju po bod, jedino Posusje sa bodom ima bolji omjer od nas.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 21 maj 2023, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 19:37

montolivo18 je napisao/la:
21 maj 2023, 19:36
Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 19:32
Ispali smo, i neka smo. Zasluženo...
Nismo ispali. Moramo pobijediti Željezničar i nadati se porazu Igmana/Sloge/Citya/Posušja. Danas je po svemu prikazanom bod bio realna opcija, šteta. :think:
Ovi će ako treba pokupovati, i mi smo pa-pa. Ali zasluženo, opet kažem.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 maj 2023, 19:39

Budite normalni, Zeljeznicar nece izgubiti od Slobode, a i da izgubi ostali ce pratiti rezultat.

Naivni ste kao Francuske sobarice. :damn:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2023, 19:40

Zar nije zavrseno da TC i Leotar ispadaju,gdje nestade insajder :kafa:

Za mene su vec ispali,jer igrom nisu zasluzili,tek u predzadnjem kolu ti proigras u gostima,a kuci gubis bodove od Sloge i imas dva gola prednosti protiv Sarajeva i izgubis mec..

Do nekih boljih vremena,valjda se nadje neko ko nije poguran politikom i mrtvom carsijom,neko ko ima gram mozga za upravljanje klubom .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 maj 2023, 19:43

Ljudi, spremajmo se za gostovanje po TK. Nek se zapise datum kad cemo uci, i da je ova uprava sa najvise izgovorenih lazi i najmanje uradjenih stvari. Mrtve im yebem. Nek je grijeh, boli me qurac vise i za njima. Uzeli su mi u ovih nekoliko kola 20 godina zivota. Nadrkan citavu sedmicu radi njih i njihovih lazi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 21 maj 2023, 19:45

sviunapad1010 je napisao/la:
21 maj 2023, 19:18
DeZerbi je napisao/la:
21 maj 2023, 19:07
Ma mozemo mi dobit Zelju nije to problem, problem je sto i ako dobijemo nije sigurno da ostajemo.
Ekipa se konacno malo digla i fizicki i psihicki ali haman prekasno, ma da ja mislim da su se kockice odavno poslozile ko ispada ko ostaje.
Ko nam je kriv sto ne možemo dobiti direktnog konkurenta Slogu Doboj kući, a borimo se za ostanak. Sa samo ta 3 boda sada bi imali sve u svojim rukama i praktično riješen ostanak u ligi.
Ne treba uvijek kriviti odmah druge za sve.
Definitivno sigurni bili sa ta tri boda i + 3 poraza smo imali od Posusja.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 21 maj 2023, 19:53

Kakve su sad kombinacije mi ako pobjedimo Zelju a bilo ko od ovih odigra X, sta se onda gleda?

Posušje - Velež
Sloga - Borac
Sarajevo - Igman
TC - Zrinjski
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 maj 2023, 19:59

harry_90 je napisao/la:
21 maj 2023, 19:40

Za mene su vec ispali,jer igrom nisu zasluzili,tek u predzadnjem kolu ti proigras u gostima,a kuci gubis bodove od Sloge i imas dva gola prednosti protiv Sarajeva i izgubis mec..

Do nekih boljih vremena,valjda se nadje neko ko nije poguran politikom i mrtvom carsijom,neko ko ima gram mozga za upravljanje klubom .
Tuzla igra sa Zrinjskim koji nikome ne pušta, na nama je samo da dobijemo Želju. "Samo".

Najveći je vama problem insajder hebo vas on. Zato i jeste tu gdje jeste. Jedva čekate poraz da popljujete nečije mišljenje i nazovete ga informacijom. Ono što sam ja iznosio ovdje kao informacije je uvijek bilo tačno, a ono što sam naglašavao danima je da to što vjerujem u opstanak nema nikakve veze sa bilo kakvim informacijama, namještanjem, kupovinom, dogovorima itd... To je bilo samo moje MIŠLJENJE iza kojeg još uvijek stojim.

Ili ste nepismeni ili nesposobni da shvatite, da se tako izrazim. Da ste Bogdom tako pametni svi van foruma da se saberete i shebete tu upravu da ne hebe više ona vas.

Toliko.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2023, 20:00

oj sa milion maraka, hej milion maraka od grada dovest se do toga da te samo cudo ostavlja u ligi

pa kakvi specijalci, kakvi bogovi, jel moguce ovo

zadnji put kad smo ispali imali 70 hiljada godisnje od grada. Molili ljude okolo za bodove. Ovi sa milion hoce da ispadnu i jos sasipaju neke demagogije i najavljuju slijedece sezone

nemoguce
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 maj 2023, 20:02

simonknows je napisao/la:
21 maj 2023, 19:59
harry_90 je napisao/la:

Tuzla igra sa Zrinjskim koji nikome ne pušta, na nama je samo da dobijemo Želju. "Samo".

Najveći je vama problem insajder hebo vas on. Zato i jeste tu gdje jeste. Jedva čekate poraz da popljujete nečije mišljenje i nazovete ga informacijom. Ono što sam ja iznosio ovdje kao informacije je uvijek bilo tačno, a ono što sam naglašavao danima je da to što vjerujem u opstanak nema nikakve veze sa bilo kakvim informacijama, namještanjem, kupovinom, dogovorima itd... To je bilo samo moje MIŠLJENJE iza kojeg još uvijek stojim.

Ili ste nepismeni ili nesposobni da shvatite, da se tako izrazim. Da ste Bogdom tako pametni svi van foruma da se saberete i shebete tu upravu da ne hebe više ona vas.

Toliko.
Vala baš. U čitavoj situaciji, ti si problem... :rol: :rol: :rol: :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 maj 2023, 20:05

Sky9 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:02
harry_90 je napisao/la:

Toliko.
Vala baš. U čitavoj situaciji, ti si problem... :rol: :rol: :rol: :rol:
Najgore mi je kad prozove neki šaban koji je visio u pp, Allaha mi ako ikad ispadnemo, pa makar to bilo sad, bit' će mi drago zbog navijača. Pa da to makar nađe neki argument kaže rekao si "e ovo je info provjerena..." a da nije ispalo tako, nego te pljuje ovdje klaun ako imaš neko MIŠLJENJE i pazi čuda ne ispostavi se tačno (a još nije gotovo), pa kao da sam ja vidovita Džemila, Bože sačuvaj kakvi mozgovi ovdje pišu.

TheRock075
Kontakt:

Post Postao/la TheRock075 » 21 maj 2023, 20:06

harry_90 je napisao/la:

Toliko.
Ti si kriv Simone sto ispadamo,obeco si da ostajemo…Nisi fer,lazni si insajder,rak rano foruma :rol: :rol: :rol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 maj 2023, 20:07

Ma Simone sta se pravdas kome. Ako si ti fakat najveci problem ovog kluba, yebaji onda cijeli klub. Gori su ovi sto se upecaju na svaku mogucu vijest. Sad da se napise da je Zeljo kupljen i da pobjedjujemo, svi bi povjerovali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 maj 2023, 20:09

boli vas ba briga, ovaj se sikira jel on kriv, onaj se smije, a mi ispadosmo iz lige

vidi se dobro neko rece kako sa kojom upravom tako i nickovi dodju. Boli vas kita za Slobodom ba

ko sto je niste pratili dok vasi nisu dosli, necete ni kad odu

jebote ispadamo iz lige ljudi halo , a ljudi se zajebaju i smiju

tako i uprava, tako i igraci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 maj 2023, 20:09

DamirT je napisao/la:
21 maj 2023, 20:07
Ma Simone sta se pravdas kome. Ako si ti fakat najveci problem ovog kluba, yebaji onda cijeli klub. Gori su ovi sto se upecaju na svaku mogucu vijest. Sad da se napise da je Zeljo kupljen i da pobjedjujemo, svi bi povjerovali
Ma doqrče ti više. Dajte anketu "najgori navijači na svijetu" da glasam za ove naše "navijače", ne možeš im naći posta kad dobijemo, je li poraz prvi su, sa zviždukom zadnjim odma ide post na forum!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2023, 20:13

Ko ti se javljao u PP bolan,sta pricas ti?? Uletio si ovdje kako sve znas,kako je sve poklopljeno da ostanemo i odjednom mijenjas pricu.. ovdje ko je prvi pisao protiv ove uprave sam ja,tipicni sdp poltroni instalirani od strane Imamovica.. pa me neki ovdje popljuvase,kada su shvatili da su ovi sve slagali itd itd..

Boli me briga vise i da ispadnu,svi klubovi se bore za bodove i da ne dodju u zonu ispadanja,samo kod nas se setaju po terenu,pa kad dovedu sebe u nezgodnu situaciju,krivi su navijaci,savez,sudije,Zeljo,Sarajevo,Borac,Husic itd ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TheRock075
Kontakt:

Post Postao/la TheRock075 » 21 maj 2023, 20:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:
21 maj 2023, 20:09
boli vas ba briga, ovaj se sikira jel on kriv, onaj se smije, a mi ispadosmo iz lige

vidi se dobro neko rece kako sa kojom upravom tako i nickovi dodju. Boli vas kita za Slobodom ba

ko sto je niste pratili dok vasi nisu dosli, necete ni kad odu

jebote ispadamo iz lige ljudi halo , a ljudi se zajebaju i smiju

tako i uprava, tako i igraci
Sta ocekujes drug?
Kako da se ne smijem,zgadilo mi se ovo,***** dan kad sam krocio na Tusanj i zaljubio se u ovo **** i sistem.Gledam vjecno istu pricu sa svakom upravom tako da nisam ni od ove ocekivo da cemo sad bit u poziciji za Evropu.Treba se pomirit s istinom da dok ne dodje u “upravu” neka luda glava koja je spremna prvi dan izvadit svojih 2-3 miliona na sto i halalit ih taj isti dan nema se cemu nadat osim ovom trenutnom….

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 maj 2023, 20:18

harry_90 je napisao/la:
21 maj 2023, 20:13
Ko ti se javljao u PP bolan,sta pricas ti?? Uletio si ovdje kako sve znas,kako je sve poklopljeno da ostanemo i odjednom mijenjas pricu.. ovdje ko je prvi pisao protiv ove uprave sam ja,tipicni sdp poltroni instalirani od strane Imamovica.. pa me neki ovdje popljuvase,kada su shvatili da su ovi sve slagali itd itd..

Boli me briga vise i da ispadnu,svi klubovi se bore za bodove i da ne dodju u zonu ispadanja,samo kod nas se setaju po terenu,pa kad dovedu sebe u nezgodnu situaciju,krivi su navijaci,savez,sudije,Zeljo,Sarajevo,Borac,Husic itd ..
Da ja nisam naglašavao da je to samo mišljenje, a ne informacija, pa hajde...

Ovo za pp se odnosi na više vas pljuvača, baš me zanima što sam vam ja toliki problem, a nađite jednu samo stvar koju sam rekao "e ovo je informacija" a da nije ispalo tačno, samo jednu, do tad ne replicirajte!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.