Nismo ispali. Moramo pobijediti Željezničar i nadati se porazu Igmana/Sloge/Citya/Posušja. Danas je po svemu prikazanom bod bio realna opcija, šteta.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovi će ako treba pokupovati, i mi smo pa-pa. Ali zasluženo, opet kažem.montolivo18 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:36Nismo ispali. Moramo pobijediti Željezničar i nadati se porazu Igmana/Sloge/Citya/Posušja. Danas je po svemu prikazanom bod bio realna opcija, šteta.![]()
Definitivno sigurni bili sa ta tri boda i + 3 poraza smo imali od Posusja.sviunapad1010 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:18Ko nam je kriv sto ne možemo dobiti direktnog konkurenta Slogu Doboj kući, a borimo se za ostanak. Sa samo ta 3 boda sada bi imali sve u svojim rukama i praktično riješen ostanak u ligi.
Ne treba uvijek kriviti odmah druge za sve.
Tuzla igra sa Zrinjskim koji nikome ne pušta, na nama je samo da dobijemo Želju. "Samo".harry_90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:40Zar nije zavrseno da TC i Leotar ispadaju,gdje nestade insajder![]()
Za mene su vec ispali,jer igrom nisu zasluzili,tek u predzadnjem kolu ti proigras u gostima,a kuci gubis bodove od Sloge i imas dva gola prednosti protiv Sarajeva i izgubis mec..
Do nekih boljih vremena,valjda se nadje neko ko nije poguran politikom i mrtvom carsijom,neko ko ima gram mozga za upravljanje klubom .
Vala baš. U čitavoj situaciji, ti si problem...simonknows je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:59Tuzla igra sa Zrinjskim koji nikome ne pušta, na nama je samo da dobijemo Želju. "Samo".harry_90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:40Zar nije zavrseno da TC i Leotar ispadaju,gdje nestade insajder![]()
Za mene su vec ispali,jer igrom nisu zasluzili,tek u predzadnjem kolu ti proigras u gostima,a kuci gubis bodove od Sloge i imas dva gola prednosti protiv Sarajeva i izgubis mec..
Do nekih boljih vremena,valjda se nadje neko ko nije poguran politikom i mrtvom carsijom,neko ko ima gram mozga za upravljanje klubom .
Najveći je vama problem insajder hebo vas on. Zato i jeste tu gdje jeste. Jedva čekate poraz da popljujete nečije mišljenje i nazovete ga informacijom. Ono što sam ja iznosio ovdje kao informacije je uvijek bilo tačno, a ono što sam naglašavao danima je da to što vjerujem u opstanak nema nikakve veze sa bilo kakvim informacijama, namještanjem, kupovinom, dogovorima itd... To je bilo samo moje MIŠLJENJE iza kojeg još uvijek stojim.
Ili ste nepismeni ili nesposobni da shvatite, da se tako izrazim. Da ste Bogdom tako pametni svi van foruma da se saberete i shebete tu upravu da ne hebe više ona vas.
Toliko.
Najgore mi je kad prozove neki šaban koji je visio u pp, Allaha mi ako ikad ispadnemo, pa makar to bilo sad, bit' će mi drago zbog navijača. Pa da to makar nađe neki argument kaže rekao si "e ovo je info provjerena..." a da nije ispalo tako, nego te pljuje ovdje klaun ako imaš neko MIŠLJENJE i pazi čuda ne ispostavi se tačno (a još nije gotovo), pa kao da sam ja vidovita Džemila, Bože sačuvaj kakvi mozgovi ovdje pišu.Sky9 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:02Vala baš. U čitavoj situaciji, ti si problem...simonknows je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:59Tuzla igra sa Zrinjskim koji nikome ne pušta, na nama je samo da dobijemo Želju. "Samo".harry_90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:40Zar nije zavrseno da TC i Leotar ispadaju,gdje nestade insajder![]()
Najveći je vama problem insajder hebo vas on. Zato i jeste tu gdje jeste. Jedva čekate poraz da popljujete nečije mišljenje i nazovete ga informacijom. Ono što sam ja iznosio ovdje kao informacije je uvijek bilo tačno, a ono što sam naglašavao danima je da to što vjerujem u opstanak nema nikakve veze sa bilo kakvim informacijama, namještanjem, kupovinom, dogovorima itd... To je bilo samo moje MIŠLJENJE iza kojeg još uvijek stojim.
Ili ste nepismeni ili nesposobni da shvatite, da se tako izrazim. Da ste Bogdom tako pametni svi van foruma da se saberete i shebete tu upravu da ne hebe više ona vas.
Toliko.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si kriv Simone sto ispadamo,obeco si da ostajemo…Nisi fer,lazni si insajder,rak rano forumasimonknows je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:59Tuzla igra sa Zrinjskim koji nikome ne pušta, na nama je samo da dobijemo Želju. "Samo".harry_90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:40Zar nije zavrseno da TC i Leotar ispadaju,gdje nestade insajder![]()
Toliko.
Ma doqrče ti više. Dajte anketu "najgori navijači na svijetu" da glasam za ove naše "navijače", ne možeš im naći posta kad dobijemo, je li poraz prvi su, sa zviždukom zadnjim odma ide post na forum!
Sta ocekujes drug?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:09boli vas ba briga, ovaj se sikira jel on kriv, onaj se smije, a mi ispadosmo iz lige
vidi se dobro neko rece kako sa kojom upravom tako i nickovi dodju. Boli vas kita za Slobodom ba
ko sto je niste pratili dok vasi nisu dosli, necete ni kad odu
jebote ispadamo iz lige ljudi halo , a ljudi se zajebaju i smiju
tako i uprava, tako i igraci
Da ja nisam naglašavao da je to samo mišljenje, a ne informacija, pa hajde...harry_90 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:13Ko ti se javljao u PP bolan,sta pricas ti?? Uletio si ovdje kako sve znas,kako je sve poklopljeno da ostanemo i odjednom mijenjas pricu.. ovdje ko je prvi pisao protiv ove uprave sam ja,tipicni sdp poltroni instalirani od strane Imamovica.. pa me neki ovdje popljuvase,kada su shvatili da su ovi sve slagali itd itd..
Boli me briga vise i da ispadnu,svi klubovi se bore za bodove i da ne dodju u zonu ispadanja,samo kod nas se setaju po terenu,pa kad dovedu sebe u nezgodnu situaciju,krivi su navijaci,savez,sudije,Zeljo,Sarajevo,Borac,Husic itd ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.