Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Protesti Gostiju
Asistencija Šerbečića, al šteta ofsajd.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mi osudili, vi slavite pobjedu i glumite budale. Još su vas dva puta poguralizeljovac21 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:26A kad su se svirali ofsajdi kod dodavanja igraca izmedju sebe to nista jel
preko 10 ljami na Grbavici danas 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako pobjedimo u Tuzli
A Sarajevo odigra x
Mi smo na kraju treci
A Sarajevo odigra x
Mi smo na kraju treci
-
- Kontakt:
Ima li neko logicno objasnjenje zasto igrac Posusja dobi crveni
i to direktan ako se ne varam

Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 21 maj 2023, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja i? Gol Oliveire, al steta ofsajd?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
A nismo trebali slaviti pobjedu koja je trebala bit 5 razlike? Ne kazem da nismo pogurani, ali ako su drugi isto tako pogurani onda ni mi ne mozemo biti nevini.FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:29Mi osudili, vi slavite pobjedu i glumite budale. Još su vas dva puta poguralizeljovac21 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:26A kad su se svirali ofsajdi kod dodavanja igraca izmedju sebe to nista jel
-
- Kontakt:
Zadnje kolo hrkljus i korida na Tusnju.
Tesko da ce proci bez veceg ciganluka
Mislim da ce im i ovih strumfova doci kao nikad do sada 

Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 21 maj 2023, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Sudija morao osigurati pobjedu omalenih prigradskih narkomana.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:30Ima li neko logicno objasnjenje zasto igrac Posusja dobi crvenii to direktan ako se ne varam
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Oba gola su vam poklonjena, oprošten crveni karton. Šta nije jasno?zeljovac21 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:31A nismo trebali slaviti pobjedu koja je trebala bit 5 razlike? Ne kazem da nismo pogurani, ali ako su drugi isto tako pogurani onda ni mi ne mozemo biti nevini.FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:29Mi osudili, vi slavite pobjedu i glumite budale. Još su vas dva puta poguralizeljovac21 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:26A kad su se svirali ofsajdi kod dodavanja igraca izmedju sebe to nista jel
Sta onaj Karacic nesto divlja ? mrs klosaru jedan
trebali ste primiti 8 komada danas, ali nasi klocevi ne znaju dati gola ni sa 3 metra 

mozak je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:01Najprije čestitke pitarima na plasmanu u Evropu.
Danas ste imali lagan zadatak protiv nas.
Željo mi počinje pomalo ličiti na Borac, nevjerovatne sudijske greške, a navijači aminuju da je sve ok.
Ne možeš opravdavat bolju igru kad znaš da je trebao biti čist crveni karton. Čak se ni pomoćni sudija nije javljao iako je situacija bila očigledna. Kasnije Hodžić štopa loptu rukom i daje gol, pa Santos sam sebi podapinje..stvarno je sramotno pričati o nekakvim šansama pored načina na koji si došao do pobjede.
Uglavnom, klown je dočekao da bude klown.
To opet predstavlja veliku opasnost za Slobodu ako je Vico odredio da Željo mora u Evropu.
Borba za opstanak se nastavlja između tuzlanskih klubova i bit će vrlo zanimljivo.
Očekujem da će Velež na Posušje izaći sa mladim igračima uz neki minimalan poraz.
Slično očekujem od Borca protiv Sloge, kao i Sarajeva protiv Igmana.
Neregularnost doživljava vrhunac.
Kvalitet lige je doživo veliki pad.
Očekujem brukanje u Evropi.
Ni Posusje ni Slogu ni Igman Leotar ne moze prestici. Samo TC ako je Zrinjski pobjedi i ostavi bez boda , a oni dobiju Siroki.
Leotar sigurno ispada, a drugi putnik je il Sloboda il Tuzla.
Zrinjski odlucuje o drugom putniku, ako pobjedi il nerijesi Sloboda s pobjedom nad Zeljeznicarom ostaje.
Ako Zrinjski izgubi Sloboda ispada bez obzira na eventualnu pobjedu nad Zeljeznicarom.
Iako se cini komplikovano situacija je poprilicno jasna.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
i ti odma u ekstremJVVVST je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:34Sudija morao osigurati pobjedu omalenih prigradskih narkomana.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:30Ima li neko logicno objasnjenje zasto igrac Posusja dobi crvenii to direktan ako se ne varam

Sarajevo - Igman i Sloboda - Željezničar (multiprijenos) | MY TV

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel ono Renanu danas mama bila na tribinama što je bila u kadru kad on zabije ili?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LegendaIvica
- Kontakt:
Evo ljudi pitara koji glumi da je nas navijac. Pa ti samo se pojavis kad treba nesto protiv nas napisati. Prvo si podrzavao velezove navijace i lagao uz njih za Praljka. Pa sad lazes kako nas je sudija pogurao a nama faulova pola nije svirao. Mekic dobi zuti ni kriv ni duzan isto kao Hodzic. Igraci posusja nam golu prisli nisu. Jesu sva tri gola i ziceri neregularni Napoleone1946???Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 20:30Ima li neko logicno objasnjenje zasto igrac Posusja dobi crvenii to direktan ako se ne varam
moze li neko ponovo postaviti onaj klip/meme gdje Velez, Borac Zrinjski i Sarajevo zajedno idu u Evorpu 

nasa noc traje danima