FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo slabo ovaj Ziljkić igra otkako nosi kapitensku 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Davno je sve rečeno, ali mi stvarno nije jasno kako neko (normalan) može htjeti Mirzu na klupi pa pogledajte dragi ljudi kakav kvalitet imamo još uzmite u obzir ljetni prelazni rok šta se sve može raditi sa jednim stručnjakom...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Očekivano u startu i bez stresaŠTA_JE je napisao/la: ↑01 feb 2023, 19:13Slicno razmisljamSarajevoForza je napisao/la: ↑01 feb 2023, 18:59Jesam li ja jedini koji ima osjećaj da ćemo bez ikakvih problema osigurati Evropu, možda čak i 2. mjesto da je regularno suđenje, čak uzimajući u obzir i ko nas vodi
Odlična cifra za Pecija, naš 3. najveći transfer u historiji, a najveći nemilionski![]()

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Offtopic
Cestitam nasem pitaru Dzananu Musi titulu prvaka Europe u kosarci
Cestitam nasem pitaru Dzananu Musi titulu prvaka Europe u kosarci

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- muhamedhulk
- Kontakt:
STOP povratnicima makar se zvao i Matej Delac!
Kovacevic ili Crepulja da ne spominjem.
Nas najveci problem je 7 stranaca u ekipi, valja skontati ko je visak i onda dovesti top strance ala zadnji prelazni rok.
Samo kesha izvaliti, bice pojacanja.
Kovacevic ili Crepulja da ne spominjem.
Nas najveci problem je 7 stranaca u ekipi, valja skontati ko je visak i onda dovesti top strance ala zadnji prelazni rok.
Samo kesha izvaliti, bice pojacanja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naredne dvije godine treba graditi ekipu koja će izvuci maximum iz Renana, on je definitivno slijedeći igrač koji bi nam mogao donijeti veliku zaradu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakva luda utakmica i rutiniranje ovih kvazi prijatelja.
Ni meni Mirza nije drag ali je lik napravio ekstra posao. Iskreno nisam vjerovao u Evropu nakon zime, bojkota, uvodnog poraza od Zrinjskog itd. Ali je na svakoj utakmici isao na pobjedu i to nam se isplatilo.
Ekipa se mora pojacati na par pozicija, da budemo konkurenti za titulu i u Evropi. I ne, to nije ono pitarsko, daj samo da se mijenja svake sezone 10 igraca, vec zato sto je to nuzno. Samo golmana, da smo imali normalnog sakupili bi barem 4-6 bodova vise u ovoj polusezoni. Da ne govorim jos za ostale pozicije
Čestitke nam svima i sad jos Igmana istamburati bez opustanja i pustanja
Ni meni Mirza nije drag ali je lik napravio ekstra posao. Iskreno nisam vjerovao u Evropu nakon zime, bojkota, uvodnog poraza od Zrinjskog itd. Ali je na svakoj utakmici isao na pobjedu i to nam se isplatilo.
Ekipa se mora pojacati na par pozicija, da budemo konkurenti za titulu i u Evropi. I ne, to nije ono pitarsko, daj samo da se mijenja svake sezone 10 igraca, vec zato sto je to nuzno. Samo golmana, da smo imali normalnog sakupili bi barem 4-6 bodova vise u ovoj polusezoni. Da ne govorim jos za ostale pozicije
Čestitke nam svima i sad jos Igmana istamburati bez opustanja i pustanja

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vjerujem mi kad sam vidio da na otvorenom terenu, ne moze Cukovica sa loptom da stigne, dovoljno mi je bilo!
Max Allegri
Koliko smo bodova osvojili u trećem krugu, ja sam rekao da osvajamo 26-27.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ljudi ovaj dal mi izgleda kao neko ko bi mogao prekucati ligu sljedece godine.. ja mislim da ga nebi trebali prodavat nego oko njega gradit ekipu... ne treba tjerati ovu mladzariju tipa mulalic trako ramic itd nego Im dati vremena da se naviknu na vecu I vecu odgovorbost I onda kad vrancic I slicni zavrse za godinu dvije da oni mogu uskocit
I Anicica. Nakon ljetnih priprema ce on biti top.Alii je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:14Ostaviti RamicaH8Z7 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:11Belmin, Musa, Aničić, Tomašević, Vršajević, Ramić, Dal svakako ide prema portalima, Džafić, Salčin.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:57Bravo momci!
Traki, Belminu i još par njih se zahvaliti i doviđenja prijatno!
Evo samo nasi golovi
Dal u pravo vrijeme ušao u formu, taman pred transfer. Sa razlogom je bio kritikovan cijelu sezonu, ali sada je zaslužio sve pohvale.
Sokirao sam se danas kada je Belmin odbranio udarac
Nisam znao da je i to sposoban smrad..
Nakon Benke napokon dobismo ubicu, ili kao što bi neki rekli Cezar 2
Sokirao sam se danas kada je Belmin odbranio udarac

Nakon Benke napokon dobismo ubicu, ili kao što bi neki rekli Cezar 2

Kad’ jednom prodje sve...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, ristagrad, Rodman i 40 gostiju.