Sve je uništeno na stadionu. Tribine prljave a karta 10 maraka. Pustili 500 karata više nego što tribina može primiti. Hoće da bude neka nesreća da bi se dohavizali. Teren uništen. Baneri ne rade. Odron od kluba su napravili.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:02Sto nesposobnjakovici ne poprave one reklamne banere iza juznog gola? I semafor ima crknutih segmenata. Sta cekaju da sve pocrka? Jel ih imalo stid javasluka?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- kolezeljovac
- Kontakt:
S obzirom da Pavić napušta Velež na kraju sezone moramo se potruditi da ga dovedemo. Zadnji poslije Kvesića lijevi bek da smo imali kako valja je on. Za Jašareviće, Maliće, Šehiće je Mendy.
Obavezno iskoristiti priliku i dovesti ga, a Bgm i o desnom beku se uprava mora potruditi da se nađe rješenje. Što se tiče napada mislim da će Krpić kad prođe ljetne pripreme biti onaj Krpić prije 3 godine.
Nadam se da ćemo uspjeti dovesti i dobrog golmana, mada Muftić Bgm još jedan s nulom meč završi...
Obavezno iskoristiti priliku i dovesti ga, a Bgm i o desnom beku se uprava mora potruditi da se nađe rješenje. Što se tiče napada mislim da će Krpić kad prođe ljetne pripreme biti onaj Krpić prije 3 godine.
Nadam se da ćemo uspjeti dovesti i dobrog golmana, mada Muftić Bgm još jedan s nulom meč završi...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma ja sam ti vecinom kraj ulaza odma tamo kod gostiju da mogu skoknuti do auta sto brze kad se zavrsikolezeljovac je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:54Jesi bio iza one plave ograde?
Ma istok i sjever položili... Kakva je atmosfera bila zadnjih 15tak minuta.... Golman ne može izvesti kako treba gol aut![]()

Atmosfera ocekivano dobra samo otisli zivci od onoliko promasenih zicera.
Ovdje ljudi koji mulalica dizu u trenerske zvijezde govore kako basic ne zna sta prica na konferencijama hahahhahahaha
Muftić danas 2-3 odbrane sigurne, bravo
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Brojaci na tribinama ne rade,ulazi ko hoće,kako hoće. Ovo je cirkus koji nikad nije bio ovakav. Uprava se mora rastjerati što prije,ovo ne vodi ničemu.
Ma perfektno odradio, onaj vec skonto kako ce zaustavit Santosa, a Santos na klupi, Basic ih poremetio i u drugom kad su uletili mogli su pet primit.
Čovjek ima ono sto Edis nije imao, zna promijeniti tempo utakmice, formaciju, povuci se. Taktički sasvim dovoljno za ovu ligu.
Sa malo boljih par igrača bili bi bas zanimljiva ekipa, gdje posebno protivnik nikad ne zna šta da očekuje.
Sa malo boljih par igrača bili bi bas zanimljiva ekipa, gdje posebno protivnik nikad ne zna šta da očekuje.
Hahahaha, ovaj skonto kako će Santosa zaustaviti a oni precku složise zamalo gol da primimo, kako ih je poremetio. HahahahahahahahahaMrAlemKa je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:40Ma perfektno odradio, onaj vec skonto kako ce zaustavit Santosa, a Santos na klupi, Basic ih poremetio i u drugom kad su uletili mogli su pet primit.
Getafe protiv Reala napravi 3 4 sanse po tekmi, isto tako i nama Posusje. Fudbal je na dva gola a ne viktorija glupkoHulahopka je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:43Hahahaha, ovaj skonto kako će Santosa zaustaviti a oni precku složise zamalo gol da primimo, kako ih je poremetio. Hahahahahahahahaha
Nisam skontao Basica u izjavi kada je spomenuo Hodzica, jel mislio na ledzera ili juniora da se oprasta?
Ma meni ga zao, manjak roditeljske paznje i maltretiranje u osnovnoj ga je dovelo do ovog ludila. Sreca pa je glup ko combe i kad bi mu covjek dao pistolj u ruke puco bi sebi u glavu

Toliko ga pozivali i prizeljkivali svi, zao mi je, ali nije islo, ocigledno nesto nije ok kod njega, zelim mu sve najbolje da se vrati u staru formu

Nije on bolestan, samo je bezobrazno hinjasto go.vno. Crkotina ogavna.
Sto se tice utakmice, prvo poluvrijeme za samara. Posle su se dohavizali i napravili bruku sansi. Ruzan osjecaj nakon onog prvog gola jer nismo navikli na poklone od sudije.
Sve u svemu u Tuzlu po Evropu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Je li samo Mekić propušta u Tuzli meč?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Za tvoju informaciju danas su na sjeveru radili.
Cak sam pitao redara posto imam godisnju da prodjem pored da je ne skenira radi guzve, hladno me uputi na skener i jezeve
Dodji ponekad na utakmicu pa se uvjeri
Ti imaš godišnju Al u snu..itatabisine je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:12Za tvoju informaciju danas su na sjeveru radili.
Cak sam pitao redara posto imam godisnju da prodjem pored da je ne skenira radi guzve, hladno me uputi na skener i jezeve
Dodji ponekad na utakmicu pa se uvjeri
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Znači Beća opet u prvih 11, da bi igrali Coca i Aco.
Ili Dženis opet u vezni
,a Drina na štopera umjesto Ace.
Mada, ako bi birao manje zlo, onda Coca i Aco na štopera. U ovakvim utakmicama, iskustvo zna biti i presudan faktor.
Ili Dženis opet u vezni

Mada, ako bi birao manje zlo, onda Coca i Aco na štopera. U ovakvim utakmicama, iskustvo zna biti i presudan faktor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.