Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljo ima vise 2 boda od Širokog i bolju gol Razliku
znaci +3 je u korist zelje trenutno
Kad pogledas tabelu svi u ligi imaju jednocifrenu gol razliku
Borac +8
Sarajevo +6
Zeljeznicar +6
Široki +3
Velez +4
Ovi ostali su u minusu
Jedino zrinjski ima +48 za sjebat se kako odbrani igraju
Samo 18 golova primili ostalI svi preko 30
Sta ste nas pojeli bolaaa na grbavici ko kod da dodje s preko 300 ljudi koji navijaju moze se glasnije cuti zbog krova u zdenci koji odzvanja na sve strane
Kad nema krovova pokaze se ko kako navija
znaci +3 je u korist zelje trenutno
Kad pogledas tabelu svi u ligi imaju jednocifrenu gol razliku
Borac +8
Sarajevo +6
Zeljeznicar +6
Široki +3
Velez +4
Ovi ostali su u minusu
Jedino zrinjski ima +48 za sjebat se kako odbrani igraju
Samo 18 golova primili ostalI svi preko 30
Sta ste nas pojeli bolaaa na grbavici ko kod da dodje s preko 300 ljudi koji navijaju moze se glasnije cuti zbog krova u zdenci koji odzvanja na sve strane
Kad nema krovova pokaze se ko kako navija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
druze ja sam te mozda krivo naveo znam da sam napisao odlucno da ide siroki,, al drug me naveo na taj clanak 43 ma duga prica..uglavnom izvinjavam se nije mi bila namjera siriti dezinformacije, moj prvi post u forumu i odmah fijasko haha ..ma da i sad kad gledam je sve to nekako nejasno napisano u pravilniku i moze se shvatit na vise nacinamostar_mo je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:17Mislim da su se preracunali. Sad je neko pisao da gol u gostima ipak vrijedi 2 po pravilniku. Neda mi se sad licno iscitavati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:15Ps pisalo je na kliksu da im bod odgovara ako siroki pobijedi manje od 4 razlike...
Inace mi je drag zeljo ali nisu ljudi zasluzili na terenu a nije ni onaj basic zasluzio ...zeljo po meni ima jaču ekipu od sirokog , al je siroki zasluzio na terenu, pa ljudi su najvise pokradeni ove sezone ako gledamo ove ekipe iz vrha, al jbga nece nitko to vidjeti ovdje jer su svi ovdje zasljepljeni nekim stvarima...mene inace boli k..ac za nacionalnost svi smo ti mi u istom k..cu u ovoj zemlji haha..
od a do zCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:53Majstore pojeli smo vas u onoj polufinalnoj utakmici ne znam zasto ti je problem priznati isto kao sto ja priznajem da su nas danas Horde. Desava se da tribina zakaze trudis se da iducu bolje bude to mitomanisanje i uvjeravanje u laz te nigdje ne vodi![]()

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Koliko su željezničari zaglibili u tom svom jadu već godinama, dovoljno govori činjenica da su u stanju napisati da je protiv Posušja bilo sve ok, osim crvenog Cocaliću i igranja rukom kod prvog gola.
I kao nema veze zbog tih grešaka, jer svakako su zaslužili pobijediti
Psihijatrija.

I kao nema veze zbog tih grešaka, jer svakako su zaslužili pobijediti

Psihijatrija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Bili smo bolji trebalo je biti 5:0Balorda je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:12Koliko su željezničari zaglibili u tom svom jadu već godinama, dovoljno govori činjenica da su u stanju napisati da je protiv Posušja bilo sve ok, osim crvenog Cocaliću i igranja rukom kod prvog gola.![]()
I kao nema veze zbog tih grešaka, jer svakako su zaslužili pobijediti![]()
Psihijatrija.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sacekajmo zadnje kolo. Zeljo je uspio kupljenu titulu izgubit, sve je moguce protiv Slobode
Bekricu
Bekricu

Hehe, u pravu si! Vidjet ćemo...tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:16Sacekajmo zadnje kolo. Zeljo je uspio kupljenu titulu izgubit, sve je moguce protiv Slobode
Bekricu![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
danasnja utakmica Veleza je pokazala kakvi su vrapcicani navijaci, ”razumljivo poslije kupa da je opalalalala zainteresovanost” pa vas ne bi bilo ni milja na stadionu da ste igrali jos jednu domacu, sramota 

nasa noc traje danima
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
He he, šaljivdžijo jedna.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Red Barby kontra manijaci hahhdejavu je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:05od a do zCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:53Majstore pojeli smo vas u onoj polufinalnoj utakmici ne znam zasto ti je problem priznati isto kao sto ja priznajem da su nas danas Horde. Desava se da tribina zakaze trudis se da iducu bolje bude to mitomanisanje i uvjeravanje u laz te nigdje ne vodi![]()
![]()

Invazija na **** tuzlanski, ostajemo u ligi a vi bez evrope seljoberčićiMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:41U nedjelju invazija Manijaka,Slo Slo Sloboda,na ku*ac te nabodo!

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Posteno, od svih ovih sto se bore za opstanak igman je najvise zalsuzio da ostane...hem imaju najbolji tim hem igraju najbolje...a i pokrali su i ocm dje su stigli..jer ono to je igman koga boli k
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 22 maj 2023, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jel nam poništen regularan gol?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:24Ali ovaj portal objavi sliku iz BL koja je zaustavljena kasnije, kada je nas igrac vec sustigao igraca Slobode i pompezan naslov naravno. A veze s vezom.
A nema slike+video 18+ sa Grbavice gdje ofirno pokradose Posusje. Klovnovi i Licemjeri !!! A vidim ni ostali se nesto ne bune, valjda je to normalno. A i Posusje je pokraden, ko ih .ebe.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Imajte milostiMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:41U nedjelju invazija Manijaka,Slo Slo Sloboda,na ku*ac te nabodo!

Mada bi svako taj dan trebao da ostavi porodicu kuci i da se fino pripremi i po Slatini od sabaha trazi goste
ABD da bude „invazija“ i da svi svoje svakodnevne frustracije iskalimo npr u Sedri kad nam gosti dodju da nesto pojedu prije utakmice. Neka bolji pobijedi

075
I danas su pokradeni!Napoleon1921 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 01:06Posteno, od svih ovih sto se bore za opstanak igman je najvise zalsuzio da ostane...hem imaju najbolji tim hem igraju najbolje...a i pokrali su i ocm dje su stigli..jer ono to je igman koga boli k
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.