Izvini, šta su "stari sportski klubovi" i šta je sa tim nekakvim "starim sportskim klubovima" začarani krug još iz ovog kola? To što je Posušje treniralo u trening centru Sarajeva je dokaz da će to isto Sarajevo pustiti Igman ili šta?NAPADAJ je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:10Izvinite na upadu i nadam se da nije problem da iznesem misljenje. Prije svega mi je zao sto se Sloboda nalazi u ovoj situaciji, Tuzla je veliki grad i ovo apsolutno nije smjelo doci u pitanje. Ako ispadnete nije smak svijeta samo u slucaju ozbiljne reorganizacije i da se vratite kao stabilan klub.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:14Uz ova 4 rezultata mi ispadamo čak i ako pobjedimo želju
Sloga - Borac 1
Sarajevo - Igman 2
TC - Zrinjski 1
Posušje - Velež 1X
Samo jedna da ne bude ovako, ostajemo sa pobjedom...
Najvažnije, nama igra samo pobjeda i ići ćemo na pobjedu, i bit će lakše želju dobiti nego što je bilo dobiti širokog.
Kad su kalkulacije u pitanju mislim da je sto se Slobode tice kasno. Sve i da pobjedite raspored se uzasno potrefio. Vidjet cemo koliko je istima ali se uveliko prica da ce Sarajevo pustiti Igmana, a Velez Posusje. Oni su stari sportski klubovi. To je zacarani krug jos iz ovog kola jer je Posusje treniralo u trening kampu Sarajeva. Utakmica Sloga Borac je glupo ista ocekivati osim sigurnog opstanka Sloge.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
-
- Kontakt:
Eto neka bude Sloga - Borac 1, neka bude Sarajevo - Igman 2, neka bude Posušje - Velež 1X, ali jednostavno vjerujem da Tuzla City neće pobjediti Zrinjski, eto neka tu bude X i mi ostajemo sa pobjedom protiv želje...
Sve i da se potrefe sva 4 ta rezultata koja nama ne odgovaraju, neka kasne te sve 4 utakmice ako treba, neka puknu 4 zastavice, i neka ispadne Sloboda iz lige, ali kao što neko napisa, Sloboda ostavlja želju bez evrope bez obzira na sve, Sloboda ako ispadne iz lige ispada sa pobjedom protiv želje.
SAMO PUN TUŠANj!!! KRAJ PRIČE!!!
Sve i da se potrefe sva 4 ta rezultata koja nama ne odgovaraju, neka kasne te sve 4 utakmice ako treba, neka puknu 4 zastavice, i neka ispadne Sloboda iz lige, ali kao što neko napisa, Sloboda ostavlja želju bez evrope bez obzira na sve, Sloboda ako ispadne iz lige ispada sa pobjedom protiv želje.
SAMO PUN TUŠANj!!! KRAJ PRIČE!!!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Otrest ce nas Zeljo ko sljivu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Njima igra bod itekako, sa bodom su praktično u Europi sigurno, osim u slučaju da Široki ne nabije Trebinje sa 4+ razlike, što je, ruku na srce, skoro pa nemoguće kako Široki loše igra.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:35Bod ne igra ni njima ni nama, s tim da ako sudije povale široki u Trebinju može željo i poražen u europu, ali nama POBJEDA I SAMO POBJEDA!!!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne znaci nam puno jel njima igra bod ili ne, svakako smo ocajni na kontre.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa polovini lige je to u interesu, da nas otresu......zeljo izbori evropu a ostali opstanak.....
🔴⚫️
Željo u zadnjih 5 utakmica u gostima ima 4 poraza i remi, mi na Tušnju zadnje dvije utakmice dvije pobjede!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mene samo zanima sta naši igrači razmišljaju kada neko uputi udarac ili centaršut, kod prvog gola niko iz odbrane ne gleda gdje im je protivnik a i bukvic isto ne izlazi a lopta pada na peterac, drugi gol ok kontra ali treći gol reakcija varesanovica i kapetanovica koji je krenuo u napad a lopta je kod igraca borca, koliko god mi govorili sudija nas je zakinuo iskreno mislim da na svoje greske primamo glupe golove koji će na nas na kraju koštati ispadanja.
Ne znam šta bih rekao, otvorilo nam se dosta je bilo i sebičnosti i svega u završnici isto kao da ih je strah dodati pa hajde da opucam pa šta bude. Odbrana od straha da ne pogreše naprave kardinalne greške, bukva prvi go lopta leti on samo njemo gleda, lopta u stativu pogađa on se okrece prema golu ustaje i vec kasni na odbitak, da je naprijed krenuo mozda ali mozda bi i uspio makar prestrasit igraca, a mozda i odbraniti, situacija 1 na 1 50:50 ali hajde glupo je sad govorit. Steta sto smo se kasno probudili, mada ima i jahinih gresaka tu najvise sto se cekalo toliko dugo da da otkaz. Ali ja vjerujem da ce u nedelju sve do jednog poginuti da pobjede i da cemo ostati u ligi, a knda poslije zadnjeg zvizduka i opstanka u ligi svi pred lozu i ne dat im da izadju dok ne daju ostavke, majku im j sa onolikim parama bi i dijete moglo upravljat klubom. S vjerom u Boga Sloboda do groba.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Jednostavno momci imaju tesku blokadu, uvukao se strah i dolazi do gresaka.... Njihov govor tijela puno toga kaze, izgledaja kao maltretirana djeca kojoj je tesko otkloniti strah....izgleda da je njima onaj Jaha ubio i ono malo fudbala sto su znali....totalno poljuljano samopouzdanje. Ima tu pomaka, pocinju stidljivo igrati fudbal, da li je vec kasno.... vidimo u sledecu nedelju.mirsonetz je napisao/la: ↑22 maj 2023, 00:36Ne znam šta bih rekao, otvorilo nam se dosta je bilo i sebičnosti i svega u završnici isto kao da ih je strah dodati pa hajde da opucam pa šta bude. Odbrana od straha da ne pogreše naprave kardinalne greške, bukva prvi go lopta leti on samo njemo gleda, lopta u stativu pogađa on se okrece prema golu ustaje i vec kasni na odbitak, da je naprijed krenuo mozda ali mozda bi i uspio makar prestrasit igraca, a mozda i odbraniti, situacija 1 na 1 50:50 ali hajde glupo je sad govorit. Steta sto smo se kasno probudili, mada ima i jahinih gresaka tu najvise sto se cekalo toliko dugo da da otkaz. Ali ja vjerujem da ce u nedelju sve do jednog poginuti da pobjede i da cemo ostati u ligi, a knda poslije zadnjeg zvizduka i opstanka u ligi svi pred lozu i ne dat im da izadju dok ne daju ostavke, majku im j sa onolikim parama bi i dijete moglo upravljat klubom. S vjerom u Boga Sloboda do groba.
🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne zna čovjek dal da se umije il da se ubije.
I u nedelju, mimo organizovane grupe manijaka dosta njihovih "simpatizera" sto iz okolnih mjesta sto iz sarajeva ce bit na tusnju, treba poranit i zauzet svoje mjesto
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Selam za drugove iz crvene partije, djeluje li vam ovo poznato mozda neki flash back aaaa ?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Vec danas ispred ug, fukara, kluba koga god, zahtijevat da u nedelju u lozi bude i prvi covjek grada sa svojim drugovima pa da i njemu mozemo od do ako bude trebalo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Joj ljudi sad ko prezivi vikend, svaka mu cast. Mene vec prpa uhvatila i to zestoko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mozel mi neko objasniti koju funkciju obavlja Sabrina kod nas, koliko se sjecam taj ugovor je potpisan kao strateski partner cak se pricalo da bi mogla naci investitora, evo kraj sezone nista od toga, napretka ni u jednom smislu.
Hajde za Amera mi je jasno radi nesto kao SD a i on je teski promasaj ovu sezonu.
Hajde za Amera mi je jasno radi nesto kao SD a i on je teski promasaj ovu sezonu.
- Beduin
- Kontakt:
De mi reci iskreno sta prvi covjek grada ima sa svim ovim, ako pogledamo koliko dugo je na toj funkciji?
Ne pravdam niti branim nekoga, ali taj lik je najmanji problem ovdje. Grad je izdvojio sredstva za funkcionisanje kluba, oni koji tim parama raspolazu trebaju i odgovarati.
Serecko, mamu ti j3bem coravu i slatkorjecivu. Trag ti se zameo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad je preuzeo funkciju gradonacelnika preuzeo je i sve projekte svog prethodnika a svima je jasno da su i Secer i Nino jasminovi igraci il u kombinacijama sa gradskom upravom i kao takvi su i dobili funkcije u klubu, oni su odgovorni za ovo stanje u kojem su sad, grad je dao ovim nesposobnjakovicima milion maraka iz budzeta grada i onu su nam sa tim parama obezbijedili da osijedimo ovu sezonu i vrlo lako ispadnemo iz lige.Beduin je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:59De mi reci iskreno sta prvi covjek grada ima sa svim ovim, ako pogledamo koliko dugo je na toj funkciji?
Ne pravdam niti branim nekoga, ali taj lik je najmanji problem ovdje. Grad je izdvojio sredstva za funkcionisanje kluba, oni koji tim parama raspolazu trebaju i odgovarati.
Serecko, mamu ti j3bem coravu i slatkorjecivu. Trag ti se zameo.
Samo za uporedbu kad smo ispali prosli put mjesecna transa grada za klub je bila 7000 il 7500 KM.
A evo i da on nije nista odgovoran mislim da je red da dodje i podrzi svoj gradski klub u ovoj velikoj borbi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Naravno da bi trebao doci i dati podrsku klubu, kojemu je i sam "vlasnik" samim vodjenjem grada. Treba doci nekad i mimo najbitnije utakmice u sezoni, ali to je njima na cast.
Samo sam se osvrnuo na konstataciju da treba doci da bismo i njemu j3bali mater, jer je on ovdje najmanje kriv i najmanji problem.
I da, nisam glasao za njega, da se razumijemo.
Samo sam se osvrnuo na konstataciju da treba doci da bismo i njemu j3bali mater, jer je on ovdje najmanje kriv i najmanji problem.
I da, nisam glasao za njega, da se razumijemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma naravno on je tu samo postavljen, zna se ko se pita i ko je glavni ali eto odgovornost je tu.Beduin je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:14Naravno da bi trebao doci i dati podrsku klubu, kojemu je i sam "vlasnik" samim vodjenjem grada. Treba doci nekad i mimo najbitnije utakmice u sezoni, ali to je njima na cast.
I da, nisam glasao za njega, da se razumijemo.![]()
I po fb me nerviraju ovi kao veliki navijaci slobode koji trenutno peru upravu i ljude skojim su dobri, krive sudije, kriv savez, svi krivi mi samo moramo vjerovat u pobjedu protiv zelje i nase postenje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.