Radili su i na istoku, pusti debila.itatabisine je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:12Za tvoju informaciju danas su na sjeveru radili.
Cak sam pitao redara posto imam godisnju da prodjem pored da je ne skenira radi guzve, hladno me uputi na skener i jezeve
Dodji ponekad na utakmicu pa se uvjeri
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- kolezeljovac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta ce biti ako izgubimo u Tuzli,a Široki dobije Leotara,ko ide onda kao 4.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Široki jer bi imali 51, a mi 50 bodova.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:43Šta ce biti ako izgubimo u Tuzli,a Široki dobije Leotara,ko ide onda kao 4.
Razlika je 2 boda između nas i Širokog.
Nema potrebe ni za kakvim kalkulacijama, idemo na pobjedu u Tuzlu

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
A s remijem mi idemo?kolezeljovac je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:45Široki jer bi imali 51, a mi 50 bodova.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:43Šta ce biti ako izgubimo u Tuzli,a Široki dobije Leotara,ko ide onda kao 4.
Nema potrebe ni za kakvim kalkulacijama, idemo na pobjedu u Tuzlu![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da, osim ako Široki ne pobjedi sa 3+ razlike...MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:46A s remijem mi idemo?kolezeljovac je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:45Široki jer bi imali 51, a mi 50 bodova.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:43Šta ce biti ako izgubimo u Tuzli,a Široki dobije Leotara,ko ide onda kao 4.
Nema potrebe ni za kakvim kalkulacijama, idemo na pobjedu u Tuzlu![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
ABd repriza... On i Krpić kao na ovoj gore tekmi

-
- Kontakt:
Danas doktorska disertacija Semira Štilića.
Ima li gdje snimak utakmice?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- MocMahale444
Dzenan Haracic mora igrati, od kako je usao mi smo proigrali level vise.
Odma asistenciju za Armina Hodzica.
Jeste ruka bila ali sudija nije dobro vidio, zaklonjen bio.
Isto mislim da su ponistili Haracicu cist gol nije ofsajd bio.
Mozda grijesim.
Suljo je trebao dodati jer na drugoj strani je bio sam Amoah.
Isto tako i santos a ono sto nije pogodio je sramota.
Nermine Basicu kani se eksperimentisanja, Ara nikako na krilo lik katastrofa.
Beca daj ba kakav Beca treba on pure jos.
Dzenan Haracic barem nakon prvog pol, lik ako nista uvijek sretan bude za ekipu.
Odma asistenciju za Armina Hodzica.
Jeste ruka bila ali sudija nije dobro vidio, zaklonjen bio.
Isto mislim da su ponistili Haracicu cist gol nije ofsajd bio.
Mozda grijesim.
Suljo je trebao dodati jer na drugoj strani je bio sam Amoah.
Isto tako i santos a ono sto nije pogodio je sramota.
Nermine Basicu kani se eksperimentisanja, Ara nikako na krilo lik katastrofa.
Beca daj ba kakav Beca treba on pure jos.
Dzenan Haracic barem nakon prvog pol, lik ako nista uvijek sretan bude za ekipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Pogurao nas je ker za taj crveni, ali ne da bi pomogao nama već Slogi.
Crveni Cocaliću bi doveo pobjedu u pitanje.
Ovako kompletni bi pobijedili u svakom slučaju, cijelo drugo poluvrijeme gol je “visio u zraku”.
U Tuzli završit posao, osigurat kvalifikacije i po mogućnosti poslat ih gdje im je mjesto.
Još jednom hvala ti za sve, Samire!
Crveni Cocaliću bi doveo pobjedu u pitanje.
Ovako kompletni bi pobijedili u svakom slučaju, cijelo drugo poluvrijeme gol je “visio u zraku”.
U Tuzli završit posao, osigurat kvalifikacije i po mogućnosti poslat ih gdje im je mjesto.
Još jednom hvala ti za sve, Samire!
Juče je na Grbavici bilo više gledalaca (11.000) nego na svim ostalim stadionima zajedno (9.000). Navijači su i ove sezone u klub upumpali više od milion maraka, skoro milion i po. Nešto više od 116 hiljada ljudi je bilo na Grbavici u 17 utakmica, ispred nas su u regionu standardno samo Zvezda i Hajduk.
To je zaista nevjerovatan kapital, ne samo finansijski, i u nekom normalnom sistemu bi bio motiv svakoj Upravi da da sve od sebe da se klub izvuče iz problema u kojima se nalazi. Sve što ti ljudi trebaju da urade je da nađu par miliona maraka da se klub postavi na zdrave temelje, posebno sad kad su rashodi minimalni, sad je najbolje vrijeme za reset.
Poređenja radi, Zrinjski i Sarajevo na plate izdvajaju oko pet miliona godšnje, a mi samo dva miliona. Ovo je najbolji dokaz koliko u Sarajevu nemaju pojma i koliko su nezdrava sredina, na staklenim nogama, kad ti 30 bodova bježi klub koji daje nekih 10% manje na plate igračima.
U narednom periodu ćemo imati veliku šansu da stanemo na noge i da se pametno i planski dižemo iz ovog prosjeka, jer po prvi put u posljednjih ne znam ni sam koliko godina nemamo opterećenje debelih ugovora. Evropa bi nam donijela mnogo, i što je najvažnije - budžet za minimalno dva kvalitetna igrača, a ne sumnjam da će Bekrić znati pametno iskoristiti taj novac.
To je zaista nevjerovatan kapital, ne samo finansijski, i u nekom normalnom sistemu bi bio motiv svakoj Upravi da da sve od sebe da se klub izvuče iz problema u kojima se nalazi. Sve što ti ljudi trebaju da urade je da nađu par miliona maraka da se klub postavi na zdrave temelje, posebno sad kad su rashodi minimalni, sad je najbolje vrijeme za reset.
Poređenja radi, Zrinjski i Sarajevo na plate izdvajaju oko pet miliona godšnje, a mi samo dva miliona. Ovo je najbolji dokaz koliko u Sarajevu nemaju pojma i koliko su nezdrava sredina, na staklenim nogama, kad ti 30 bodova bježi klub koji daje nekih 10% manje na plate igračima.
U narednom periodu ćemo imati veliku šansu da stanemo na noge i da se pametno i planski dižemo iz ovog prosjeka, jer po prvi put u posljednjih ne znam ni sam koliko godina nemamo opterećenje debelih ugovora. Evropa bi nam donijela mnogo, i što je najvažnije - budžet za minimalno dva kvalitetna igrača, a ne sumnjam da će Bekrić znati pametno iskoristiti taj novac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:41Juče je na Grbavici bilo više gledalaca (11.000) nego na svim ostalim stadionima zajedno (9.000). Navijači su i ove sezone u klub upumpali više od milion maraka, skoro milion i po. Nešto više od 116 hiljada ljudi je bilo na Grbavici u 17 utakmica, ispred nas su u regionu standardno samo Zvezda i Hajduk.

- jointunija
- Kontakt:
Što živ bio umjesto Ace pored ovako katastrofalnog Cocalića,Aco derbi i jučer vrhunski!avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 23:15Znači Beća opet u prvih 11, da bi igrali Coca i Aco.
Ili Dženis opet u vezni,a Drina na štopera umjesto Ace.
Mada, ako bi birao manje zlo, onda Coca i Aco na štopera. U ovakvim utakmicama, iskustvo zna biti i presudan faktor.
Ali sam i ja za soluciju Aco-Cocalić da krenu na Tušnju.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
U teorije je to sve lijepo tako i lagano,al u praksi nije baš tako. Navijači ne igraju nikakvu ulogu za ekipu,kontinuitet i ugovore.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:41Juče je na Grbavici bilo više gledalaca (11.000) nego na svim ostalim stadionima zajedno (9.000). Navijači su i ove sezone u klub upumpali više od milion maraka, skoro milion i po. Nešto više od 116 hiljada ljudi je bilo na Grbavici u 17 utakmica, ispred nas su u regionu standardno samo Zvezda i Hajduk.
To što jedni daju za plate 2 miliona, drugi za 4 miliona a npr mi milion ne igra nikakvu ulogu. To sto si ti srezao troškove nije ništa dobro. Zašto nije dobri? Zato što si dao male plate, a zbog malih plata i ugovora sad ćeš ostati bez Santosa, Hodzica i još par njih će otići. Znači nisi ništa dobio s tim. Sad ćeš opet tražiti igrace, da ti igraju za kikiriki, i šta si dobio od toga svega, nista.
Lijepo je to sve tako pisati i kad se pročita neko bi rekao mi smo sljedeće sezone u borbi za titulu. Nije to baš tako.
Mi ne održavamo stadion uopće. Istok je krmwtnjak svaki vikend. Niko ga ne čisti. Brojaci ne rade već cijelu sezonu. Agencija koja radi na obezbjedjenju ima po jednog čovjeka na ulazu,fizikicki ne mogu ništa stići. Organizacija nula bodova. Na istočnu tribinu puste više karata od.dozvoljenog. Ljudi plate kartu ne mogu gledati utakmici. Klasični amaterizam. Shvaćam ja tebe jer ocigledno ne budeš na stadionu,pa tebi to izgleda nešto.
Mi ako nastavimo s ovim neznalicama,najebali smo da valja. Ljudi nisu donijeli marku ipo u klub. Kako mislis da napraviš rezultate na taj način? Da ne donosiš pare u klub, živiš od prodaje karata i da napraviš rezultate,nema šanse?
- jointunija
- Kontakt:
Imali smo šansu da se planski dignemo produženjem ugovora Santosu i Hodžiću,to je plan,zadržati zlatne koke, tu je lova a Evropa ako bude,super,ali nećeš biti nosioc,a kakve smo nafake,ne gine nam Izrael.Jedino da se eventualno domognemo drugog kola,pa da hajrujemo.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:41Juče je na Grbavici bilo više gledalaca (11.000) nego na svim ostalim stadionima zajedno (9.000). Navijači su i ove sezone u klub upumpali više od milion maraka, skoro milion i po. Nešto više od 116 hiljada ljudi je bilo na Grbavici u 17 utakmica, ispred nas su u regionu standardno samo Zvezda i Hajduk.
Sa obzirom da će ovi sa kobilje glave teško ponoviti ovakvu sezonu,pored Zrinje i Borca,Veleža,Širokog morat ćemo se malo pružiti da budemo konkurentni,moje mišljenje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- kolezeljovac
- Kontakt:
ApsolutnoVirtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:41Juče je na Grbavici bilo više gledalaca (11.000) nego na svim ostalim stadionima zajedno (9.000). Navijači su i ove sezone u klub upumpali više od milion maraka, skoro milion i po. Nešto više od 116 hiljada ljudi je bilo na Grbavici u 17 utakmica, ispred nas su u regionu standardno samo Zvezda i Hajduk.

InshAllah samo da ovjerimo za vikend 4. mjesto pa nek krene analiza koga dobiti od slabijih u jačem šeširu

Samo da prođemo jedno kolo to su dvije pune Grbavice evropske.
Nema mnogo jakih ekipa u prvom pretkolu, izbjeći par njih koji su mnogo jači, a ostali su tu negdje, u našem rangu i mnogo slabiji.jointunija je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:40Jedino da se eventualno domognemo drugog kola,pa da hajrujemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bez Mekića za vikend.
Znači vjerovatno sredina Hodžić, Beganović(Hajdarević), Štilić... Samo da ne stavi Beću... Momak je preloš... Po meni i Santos i Amoah trebaju od prve minute krenuti jer su prebrzi, a odlični teren na Tušnju(nek smo i to dočekali
) ide u prilog u kontrama i polukontrama....

Znači vjerovatno sredina Hodžić, Beganović(Hajdarević), Štilić... Samo da ne stavi Beću... Momak je preloš... Po meni i Santos i Amoah trebaju od prve minute krenuti jer su prebrzi, a odlični teren na Tušnju(nek smo i to dočekali

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma kakve kontre i polukontre, od prve minute krenuti ko u drugo poluvrijeme jučer. Ni sekunde ne popuštati dok ga ne uvaljamo !