Dan 2
Tuzlaci i dalje misle da će pobjediti

Nadam se da će Leotar ostati, a mi vama metak u čelo. Nek se ponovi 2012

Pa normalno da ce na vas biti najveca hajka kad uopste ne bi bili na ovoj poziciji na tabeli da vas Vico nije gurao. Pri tome nikad vi niste bili ostecena strana, dok se Zeljo, Velez i Sarajevo cesto ostete od strane sudija, pogotovo protiv vas kad se igraletsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:13Uđeš na klix ili na sportsport i poslje kola punog lakrdije i krađe, pročitaš samo jedan članak i to o krađi u BL...Hajd što je bio ofsajd i što su našli sliku koja nije vjerododstojna niti sekund, nego što je Borac toliki trn u oku ! Svako kolo isto, jel Velež jel Željo jel Sarajevo, uvijek je neka lakrdija al ne, daj da postavimo samo članak o Borcu, ebo vas više Borac...ne kažem ja da nam se ne šilji ali de malo i u svoju avliju, pa jel licemjerstvo toliko uzelo maha !?
Ama čovječe ne kažem ja da ne treba biti hajka, ali ako je hajka na jedne neka bude bar i skrenuta pažnja na druge, pogovtovo u ovakvim odlučujućim tekmama....Borac trenutno služi medijima za ispiranje usta i maskiranje drugih timova kojima se šteli....Mi smo 4 puta ispadali iz lige i na svojoj koži najviše osjetili nepravdu ove lige i saveza, pa nikada nismo kmečali kao vi, niti smo provlačili kroz medije sarajevske klubove i blatili ugled kluba, nego stoički podnjeli nepravdu i nastavili bodriti svoj klub i u drigoj ligi !19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:17Pa normalno da ce na vas biti najveca hajka kad uopste ne bi bili na ovoj poziciji na tabeli da vas Vico nije gurao. Pri tome nikad vi niste bili ostecena strana, dok se Zeljo, Velez i Sarajevo cesto ostete od strane sudija, pogotovo protiv vas kad se igraletsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:13Uđeš na klix ili na sportsport i poslje kola punog lakrdije i krađe, pročitaš samo jedan članak i to o krađi u BL...Hajd što je bio ofsajd i što su našli sliku koja nije vjerododstojna niti sekund, nego što je Borac toliki trn u oku ! Svako kolo isto, jel Velež jel Željo jel Sarajevo, uvijek je neka lakrdija al ne, daj da postavimo samo članak o Borcu, ebo vas više Borac...ne kažem ja da nam se ne šilji ali de malo i u svoju avliju, pa jel licemjerstvo toliko uzelo maha !?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /230521084letsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:27Ama čovječe ne kažem ja da ne treba biti hajka, ali ako je hajka na jedne neka bude bar i skrenuta pažnja na druge, pogovtovo u ovakvim odlučujućim tekmama....Borac trenutno služi medijima za ispiranje usta i maskiranje drugih timova kojima se šteli....Mi smo 4 puta ispadali iz lige i na svojoj koži najviše osjetili nepravdu ove lige i saveza, pa nikada nismo kmečali kao vi, niti smo provlačili kroz medije sarajevske klubove i blatili ugled kluba, nego stoički podnjeli nepravdu i nastavili bodriti svoj klub i u drigoj ligi !19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:17Pa normalno da ce na vas biti najveca hajka kad uopste ne bi bili na ovoj poziciji na tabeli da vas Vico nije gurao. Pri tome nikad vi niste bili ostecena strana, dok se Zeljo, Velez i Sarajevo cesto ostete od strane sudija, pogotovo protiv vas kad se igraletsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:13Uđeš na klix ili na sportsport i poslje kola punog lakrdije i krađe, pročitaš samo jedan članak i to o krađi u BL...Hajd što je bio ofsajd i što su našli sliku koja nije vjerododstojna niti sekund, nego što je Borac toliki trn u oku ! Svako kolo isto, jel Velež jel Željo jel Sarajevo, uvijek je neka lakrdija al ne, daj da postavimo samo članak o Borcu, ebo vas više Borac...ne kažem ja da nam se ne šilji ali de malo i u svoju avliju, pa jel licemjerstvo toliko uzelo maha !?
E tu sam te čekao, ovo je greška sudije i slučajno se desilo ali u BL je uvijek lakrdija....nemamo šta više da pričamo, sam naslov ti kaže u kom smjeru ovo ide !19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:39https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /230521084letsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:27Ama čovječe ne kažem ja da ne treba biti hajka, ali ako je hajka na jedne neka bude bar i skrenuta pažnja na druge, pogovtovo u ovakvim odlučujućim tekmama....Borac trenutno služi medijima za ispiranje usta i maskiranje drugih timova kojima se šteli....Mi smo 4 puta ispadali iz lige i na svojoj koži najviše osjetili nepravdu ove lige i saveza, pa nikada nismo kmečali kao vi, niti smo provlačili kroz medije sarajevske klubove i blatili ugled kluba, nego stoički podnjeli nepravdu i nastavili bodriti svoj klub i u drigoj ligi !19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:17
Pa normalno da ce na vas biti najveca hajka kad uopste ne bi bili na ovoj poziciji na tabeli da vas Vico nije gurao. Pri tome nikad vi niste bili ostecena strana, dok se Zeljo, Velez i Sarajevo cesto ostete od strane sudija, pogotovo protiv vas kad se igra
I za pobjedu protiv Veleza je bio slican naslov
Nije da mislimo, vec cemo vas pobijediti, vi ste nista posebno bez sudijske pomoci, a nek stisnu u nedjelju pa da sude u korist ZeljeMamba21 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 07:52Trebao je biti čist crveni za Cocalića, svirati ruku kod gola Hodžića, a na kraju krajeva žalite se Vici nek uvede VAR, onda ćemo 5 kola do kraja osigurati Evropu, nećemo igrati do zadnjeg kola. Svakako smo pokradeni za najmanje 15 bodova.
Dan 2
Tuzlaci i dalje misle da će pobjediti![]()
Nadam se da će Leotar ostati, a mi vama metak u čelo. Nek se ponovi 2012![]()
Zato vas Zrinjski karinđa godinama i još će vas karinđati. Oni su pobijedili četiri davljenika i to su zapeli kao da im je finale lige šampiona, a vi bi odmah nešto puštali, kalkulisali, čim ste nešto matematički obezbijedili. Vidim na vašoj temi da imaš dosta istomišljenika, dali bi bodove pa da im Igman vati naredne sezone, ne vjerujem šta čitam.
Bio sam na skroz drugoj strani pa nisam uspio tačno vidjeti, po slici, ravna linija, nema ofsajda, čist go poništen, međutim, iznenadila me reakcija Vranješa, za kojeg svi znamo da je agresivan na odluke, kad je dignuta zastavica, priznao je da je ofsajd i pozdravio sudiju.senjak075 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 01:08Jel nam poništen regularan gol?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:24Ali ovaj portal objavi sliku iz BL koja je zaustavljena kasnije, kada je nas igrac vec sustigao igraca Slobode i pompezan naslov naravno. A veze s vezom.
A nema slike+video 18+ sa Grbavice gdje ofirno pokradose Posusje. Klovnovi i Licemjeri !!! A vidim ni ostali se nesto ne bune, valjda je to normalno. A i Posusje je pokraden, ko ih .ebe.
Sta te čudi to buraz. Oni sad drvlje i kamenje po Borcu kad bi se kola okrenula pa neko "njihov" dosao na čelo saveza opet bi bila prica "kad su borac gurali mogu sad i nas" to je začarani krug. Zato samo ignorisati budale pogotovo ove kvazinovinare iz sportsportba provale zestokeletsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:27Ama čovječe ne kažem ja da ne treba biti hajka, ali ako je hajka na jedne neka bude bar i skrenuta pažnja na druge, pogovtovo u ovakvim odlučujućim tekmama....Borac trenutno služi medijima za ispiranje usta i maskiranje drugih timova kojima se šteli....Mi smo 4 puta ispadali iz lige i na svojoj koži najviše osjetili nepravdu ove lige i saveza, pa nikada nismo kmečali kao vi, niti smo provlačili kroz medije sarajevske klubove i blatili ugled kluba, nego stoički podnjeli nepravdu i nastavili bodriti svoj klub i u drigoj ligi !19vendetta87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:17Pa normalno da ce na vas biti najveca hajka kad uopste ne bi bili na ovoj poziciji na tabeli da vas Vico nije gurao. Pri tome nikad vi niste bili ostecena strana, dok se Zeljo, Velez i Sarajevo cesto ostete od strane sudija, pogotovo protiv vas kad se igraletsgofighter je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:13Uđeš na klix ili na sportsport i poslje kola punog lakrdije i krađe, pročitaš samo jedan članak i to o krađi u BL...Hajd što je bio ofsajd i što su našli sliku koja nije vjerododstojna niti sekund, nego što je Borac toliki trn u oku ! Svako kolo isto, jel Velež jel Željo jel Sarajevo, uvijek je neka lakrdija al ne, daj da postavimo samo članak o Borcu, ebo vas više Borac...ne kažem ja da nam se ne šilji ali de malo i u svoju avliju, pa jel licemjerstvo toliko uzelo maha !?
Nešto ne znam da smo mi nekog dosad pustali?!Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:14Zato vas Zrinjski karinđa godinama i još će vas karinđati. Oni su pobijedili četiri davljenika i to su zapeli kao da im je finale lige šampiona, a vi bi odmah nešto puštali, kalkulisali, čim ste nešto matematički obezbijedili. Vidim na vašoj temi da imaš dosta istomišljenika, dali bi bodove pa da im Igman vati naredne sezone, ne vjerujem šta čitam.
U vašem klubu se trebaju zapitati zašto ekipa koja ima ubjedljivo najveći budžet u ligi do posljednjeg kola strepi za Evropu, a posebna analiza je potrebna na temu zašto ekipa koja ima ubjedljivo najveći budžet u ligi za šampionom ponovo zaostaje 30 bodova.
Optimistično nema štafukara87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:42Nije da mislimo, vec cemo vas pobijediti, vi ste nista posebno bez sudijske pomoci, a nek stisnu u nedjelju pa da sude u korist ZeljeMamba21 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 07:52Trebao je biti čist crveni za Cocalića, svirati ruku kod gola Hodžića, a na kraju krajeva žalite se Vici nek uvede VAR, onda ćemo 5 kola do kraja osigurati Evropu, nećemo igrati do zadnjeg kola. Svakako smo pokradeni za najmanje 15 bodova.
Dan 2
Zamisli situaciju u kojoj derbi odlučuje prvakakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:45InshAllah da se iduće sezone za prva 3 mjesta bore Zrinjski, Sarajevo i mi.![]()
Druze glup si ko qrac, pogledaj dobro koliko je bilo raje protiv Sarajeva i protiv Sloge sta pricas 300 znam da bi volio da ispadnemo ali to se nece desitiMamba21 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:49Optimistično nema štafukara87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:42Nije da mislimo, vec cemo vas pobijediti, vi ste nista posebno bez sudijske pomoci, a nek stisnu u nedjelju pa da sude u korist ZeljeMamba21 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 07:52Trebao je biti čist crveni za Cocalića, svirati ruku kod gola Hodžića, a na kraju krajeva žalite se Vici nek uvede VAR, onda ćemo 5 kola do kraja osigurati Evropu, nećemo igrati do zadnjeg kola. Svakako smo pokradeni za najmanje 15 bodova.
Dan 2
13 utakmica na proljeće 3 pobjede, 4 neriješene, 6 poraza.
Priča se o vama da ste veoma opasni, 300 ljudi na stadionu i ono nešto hoće. Moj ti je savjet, počni analizirati konkurente iz Prve Lige Federacije
Od one sezone kad su kod vas Benko, Delač, Jajalo i ostali, a kod nas Bajić, Hadžiahmetović, Kvesić igrali nije se desilo da jedni protiv drugih direktno odlučujemo...MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:54Zamisli situaciju u kojoj derbi odlučuje prvakakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:45InshAllah da se iduće sezone za prva 3 mjesta bore Zrinjski, Sarajevo i mi.![]()
![]()
![]()
Ne treba ti, poništen čist gol TC, poništen čist gol nama. Sad mi ti odgovori, ne bi došlo do drugog da se desilo prvo. Šbbkbbthemaniaks je napisao/la: ↑21 maj 2023, 22:41Kad cemo o poste ju mozel snimak sudjenja sarajevo tc na kosevu![]()