FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 22 maj 2023, 09:57

napoleon72 je napisao/la:
22 maj 2023, 09:51
nokee je napisao/la:
22 maj 2023, 08:18
nokee je napisao/la:
26 feb 2023, 18:20
Zrinjski je najuigranija ekipa u nasoj ligi. Ok, lose je ovo bilo ali nije ni Zrinjski nista napravio osim eurogola. Cak prilike ozbiljne nisu napravili. Odma da kazem ne pravdam nista, nije dobro s nase strane bilo, al ovi su fakat uigrani, tacno zna se ko sta radi.. Moguce je sve u drugom poluvrrmenu. Bice Renan top pojacanje, evo da sad kazem kad svi pljulju standardno..
Ne volim ove rubrike "jesam vam rekao", ali ovo je bio period kad je vec proglasen za novog Cezara, jedinog brazilca koji ne zna lopte itd. Nikakve analize i pi.cke materine ti ne trebaju da vidis da igrac ima slifa za poziciju koju igra. Za ovoga se odma vidjelo da je top pojacanje za napadaca!

Ubuduce nek imamo malo, samo malo više strpljenja za igrace, ss i ostale. Evo najgora sezona je haman zavrsena, na kraju je cilj bila Evropa i evo ostvarena. Istina najstresnija sezona ikad iz više razloga,. al hajd nek je vise proslo..

Ps Za Igman. Evo ko ne vidi razlog zasto im pustiti. Bas treba napraviti nekakav prijateljski odnos, sa svakom ekipom sa kojom možeš, ne samo sa Igmanom. Ne što ja volim Igman, nego zato što ti može zatrebati sutra i eto ti prilike da vrate. Odma potpisati mi vama opstanak vi nama sljkedece sezone sklonite se 2 utamice da odmorimo bukvalno.
Šta ti donosi seljakluk i nekakvo inacenje (a pri tome nemas neki razlog) treba ih nakantati, treba ih poslati odakle su dosli itd? NISTA. Samo još jednu ekipu koja ce imati neopisiv motiv da ti to negdje vrati.
Ostavili smo Tuzlu u ligi u sezoni duple krune, vec naredne sezone prvo kolo nas dobiju gore i slikaju se sa okrenutom zastavicom FKS, popishaju ti se na klub. Pa se na glavu bacaju da nam izbiju titulu kad smo se s Borcem ganjali. Nikog ne stedit i ne cuvat, posebno ne Zeljinu filijalu. Goni ih u pm, i ovi kojim smo valjali, vracali su nam krvnicki.
Nismo mi nkih tad pustili, ljudi nas ubili na terenu koliko se ja sjecam te utakmice. Al hajd nebitno, poenta je bila da je bolje da se prave nekekve normalne konekcije sa "manjim" klubovima, ukoliko je taj klub voljan za to, nego da nekakve nove dusmane pravimo.. Al hajd ne razmisljamo svi isto, pisaj po sirotinji itd..

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 maj 2023, 09:59

nokee je napisao/la:
22 maj 2023, 09:34
Opet nema nekih nikova..? Neki su bas pokisli nakon ovog uspjeha u drugoj polusezoni.. Zalosno bgm
I ja sam to primjetio :rol:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 maj 2023, 09:59

Mirza bi ispao najveći mudonja da nakon nedelje kaže da je ostvario cilj i da ide dalje, ali gledajući po izjavama on kao da je raspolagao sa igračima s kojim Vlado Jagodić raspolaga a ne najbolje igrače lige po kvalitetu možda ikad.
FoSte95 je napisao/la:
22 maj 2023, 09:46
Nisam ni ja sretan bio sa imenovanjem Mirze ali čovjek je ostvario bukvalno ono što ni ja nisam očekivao. I pto mu se mora odati priznanje poprilično dobro je ukomponovao silu novih igrača, pogotovo mislim na napadački dio gdje to sasvim solidno izgleda.
Za Evropu podhitno golmana iskusnijeg dovesti, desnog beka i vidjeti može li Avram ili ne te u zavisnosti od toga i ACMa dovesti.
A na stranu što bi najveće pojačanje bilo potpisati Vrančića jer bi time zaista polazali da postajemo ozbiljan klub
Mislim da je najveća glupost njemu pripisati taj uspjeh što se tiče napada. Imamo Zilkića Renana i Kyeremeha koji su dokazani igrači sa odličnom statistikom i teško bi bilo da oni ne prorade čak i da sam ja lično trener. A ono za šta se mora čestitati su rezultati i atmosfera koja se postigla previše prijateljskim odnosom i izlascima do kasno sa svakom poznatim likovima...

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 maj 2023, 10:04

MaroonBjelave je napisao/la:
22 maj 2023, 09:52
FoSte95 je napisao/la:
22 maj 2023, 09:46
Nisam ni ja sretan bio sa imenovanjem Mirze ali čovjek je ostvario bukvalno ono što ni ja nisam očekivao. I pto mu se mora odati priznanje poprilično dobro je ukomponovao silu novih igrača, pogotovo mislim na napadački dio gdje to sasvim solidno izgleda.
Za Evropu podhitno golmana iskusnijeg dovesti, desnog beka i vidjeti može li Avram ili ne te u zavisnosti od toga i ACMa dovesti.
A na stranu što bi najveće pojačanje bilo potpisati Vrančića jer bi time zaista polazali da postajemo ozbiljan klub
Neko je sinoć dobro napisao da je kojim slučajem Kodro ili neko drugi trener nama podoban ostvario ovaj rezultat, bio bi kolektivni svrš. Činjenica jest da je uradio dobar posao i da je ostvario zadate ciljeve. E sad, imaš tu pat poziciju gdje mu sjever neće halaliti šta god da uradi. Jednostavno nezahvalna situacija skroz.
Bruku raje sa sjeverne tribine je bilo na istoku na derbiju, tako da dosta njih samih ne postuje bojkot grupe. Uostalom kao sto kazes, mirza ima rezultate, to je najvaznije. Doci ce to na svoje

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 maj 2023, 10:08

Eh sad kad je cilj ostvaren moze se Mirza polahko tjerati
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 22 maj 2023, 10:17

Zalizani mafijozo puca lagano
Spid los i nikakav...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 maj 2023, 10:18

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 maj 2023, 10:20

hz033 je napisao/la:
22 maj 2023, 09:23
Evo nam i liste potencijalnih protivnika

- Crusaders (Sjeverna Irska)
- Paide (Estonija)
- Nomme Kalju (Estonija)
- Podbrezova (Slovačka)
- Torpedo Kutaisi (Gruzija)
- Vikingur Rejkjavik (Island)
- Vikingur Gota (Farska Ostrva)
- St. Patrick‘s Athletic (Irska)
- Vllaznia (Albanija)
- Panevezys (Litvanija)
- Honka (Finska)
- Sileks Kratovo (Sjeverna Makedonija)
- Balzan (Malta)
- Zimbru Kišnjev (Moldavija)
- Gjilani (Kosovo)
- Haka (Finska)
- Dila Gori (Gruzija)
- Dečić (Crna Gora)
- Birkirkara (Malta)
- Glentoran (Sjeverna Irska)
- Hegelmann (Litvanija)
- Torpedo Zhodino (Bjelorusija)
- Isloch (Bjelorusija)
- Akureyri (Island)
- Egnatia (Albanija)
- Penbont (Vels)
- Haverfordwest (Vels)
- Magpies (Gibraltar)
- Cosmos (San Marino)
Ne mozemo protiv ovi sa Kosova
Daj Decic da se invazija napravi :D
Volio bi nesto sto blize,po mogucnosti da izbjegnemo Irce i ovaj Podbrezova
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 maj 2023, 10:21

Cestitke svima! VOLIM TE SARAJ´VO! Sve super ispalo, ali Horde, trener, direktorica. Kako raspetljati?!

VRANCIC mora da ostane, vjerujem da nema nista protiv. Kosta ali takvi nam igraci i trebaju za neki iskorak. Jedan stoper takvog kalibra nam je potreban. Celika gurati, makar strepili.
Ako Dal i Avram idu, onda se tu mora bas dobro dobro razmisliti i vidjeti koga dovesti. Takodjer kalibra Vrancica.

Obaveza nam je golman! Belmina ako mozemo prodati, Sahinovic ima konstituciju pravog golmana samo treba nekog da uci.
Krila su mi ok.
Pojacati lijevog beka!
Na desnoj strani meni Musa vala nije nesto.. Isprepadan, nesiguran, svaka druga lopta strepim hoce li mu proci ispod noge, u napadu nesto i napravi medjutim kompletnije mi je Mulalic rjesenje, mladi, u-21, a sve ce biti bolji ako ga podrzimo. Dodati i tu jedno pojacanje. Ili mozda Musi ne odgovara partner u napadu, sa Ikicemu tandemu je bolje izgledao?!
Uz par akademaca koje trebamo pridodati bi bilo to to.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 22 maj 2023, 10:21

hahahahahahahahhahaahhahahahahahahah :rol: :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 maj 2023, 10:42

:tokralju:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 maj 2023, 10:42

nokee je napisao/la:
Opet nema nekih nikova..? Neki su bas pokisli nakon ovog uspjeha u drugoj polusezoni.. Zalosno bgm
Glupa ti priča drug :)

Evo ja poručujem Mirzi i Ajli da se napuše kurca iako sam jučer presretan skakao u Vrapčićima. Je li me to čini pokislim?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 maj 2023, 10:44

Raspisao se ss o nama k'o da smo titulu osvojili jbt

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 maj 2023, 10:47

FK Sarajevo ne smije dozvoliti dvije godine bez Evrope, ko je ono pisao da i drugu zaredom ostajemo bez iste? :kafa:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 maj 2023, 10:51

Miljacka je napisao/la:
22 maj 2023, 10:42
nokee je napisao/la:
Glupa ti priča drug :)

Evo ja poručujem Mirzi i Ajli da se napuše kurca iako sam jučer presretan skakao u Vrapčićima. Je li me to čini pokislim?
Pusti ga.
Dok je on tipkalo i svrsavao na Mirzu i Ajlu, neki su bili u Tuzli, Listici, Trebinju, Bl, Mostaru...

On je jedan od onih, ko sto Dal napisa, koji misli Sarajevo to si ti, za Mirzu.
Umovi takvi.
- FKS -

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 maj 2023, 10:53

donDondon je napisao/la:
22 maj 2023, 08:53
jel ovdje ima iko a da se zna sa Mirzom,reci mu brate da nije osvojio titulu da ne igra ligu pravaka,da smo suplji ko svic sir.
Te da nije obezbijedio evropu sa amaterima i igracima koji nemaju za hljeba i pastete.
,afo ono daje izjave niko nije vjerovao samo sam ja vjerovao moja porodics bla bla,kao da je drzavu oslobodio jbt sto je treci na tabeli sa ovakvom ekipom u najgoroj ligi na svijetu,gdje je pola utakmica namjesteno

nek se pokrije i usuti
Povuce te hemija, jeb.ena je to igrica. Pomislis da si Murinjo.
- FKS -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 maj 2023, 10:53

nokee je napisao/la:
22 maj 2023, 09:57
napoleon72 je napisao/la:
22 maj 2023, 09:51
nokee je napisao/la:
22 maj 2023, 08:18

Ne volim ove rubrike "jesam vam rekao", ali ovo je bio period kad je vec proglasen za novog Cezara, jedinog brazilca koji ne zna lopte itd. Nikakve analize i pi.cke materine ti ne trebaju da vidis da igrac ima slifa za poziciju koju igra. Za ovoga se odma vidjelo da je top pojacanje za napadaca!

Ubuduce nek imamo malo, samo malo više strpljenja za igrace, ss i ostale. Evo najgora sezona je haman zavrsena, na kraju je cilj bila Evropa i evo ostvarena. Istina najstresnija sezona ikad iz više razloga,. al hajd nek je vise proslo..

Ps Za Igman. Evo ko ne vidi razlog zasto im pustiti. Bas treba napraviti nekakav prijateljski odnos, sa svakom ekipom sa kojom možeš, ne samo sa Igmanom. Ne što ja volim Igman, nego zato što ti može zatrebati sutra i eto ti prilike da vrate. Odma potpisati mi vama opstanak vi nama sljkedece sezone sklonite se 2 utamice da odmorimo bukvalno.
Šta ti donosi seljakluk i nekakvo inacenje (a pri tome nemas neki razlog) treba ih nakantati, treba ih poslati odakle su dosli itd? NISTA. Samo još jednu ekipu koja ce imati neopisiv motiv da ti to negdje vrati.
Ostavili smo Tuzlu u ligi u sezoni duple krune, vec naredne sezone prvo kolo nas dobiju gore i slikaju se sa okrenutom zastavicom FKS, popishaju ti se na klub. Pa se na glavu bacaju da nam izbiju titulu kad smo se s Borcem ganjali. Nikog ne stedit i ne cuvat, posebno ne Zeljinu filijalu. Goni ih u pm, i ovi kojim smo valjali, vracali su nam krvnicki.
Nismo mi nkih tad pustili, ljudi nas ubili na terenu koliko se ja sjecam te utakmice. Al hajd nebitno, poenta je bila da je bolje da se prave nekekve normalne konekcije sa "manjim" klubovima, ukoliko je taj klub voljan za to, nego da nekakve nove dusmane pravimo.. Al hajd ne razmisljamo svi isto, pisaj po sirotinji itd..
Ne znam mislimo li na istu utakmicu, u Banovicima kad Horde nisu dosle radi frke u Olovu? Husref izrotirao sastav, bez Merse, Rahmana, Mustafic DMF, Lazic beka igrao... Bas los sastav bio.
Ma nemam ja nista protiv da se prave te konekcije, al bih ih radije pravio sa Leotarom, Posusjem ili Slogom, nego sa nasim balijama. Nema gore bolesti od balinluka, a od tog pati 70% lige. Eto spasi ih, ostavi, ne samo da ce se sutra na glavu bacat da te dobiju nego ce u Gardenu sa Manijacima pjevat "yebem te Saraj'vo".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 maj 2023, 10:54

Potpisati Vrančića na još godinu dana kako znamo i umijemo, ovakav igrač je nešto sto nam treba za Europu, za napad na titulu slijedece godine. Mislim da je i Francis tek proigrao i od njega možemo očekivati tek sad da pokaže šta zna. Po meni, 2-3 pojačanja su dovoljna uz ostanak najvažnijih igrača.

Neutralan77
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan77 » 22 maj 2023, 11:05

spezial je napisao/la:
22 maj 2023, 10:22
:tokralju:

Koji kralj. Kakva atmosfera

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, Bing [Bot], bvsic, MSOZ101, OldTownDistrict, Pitar6785, Vanja8, Venom i 70 gostiju.