FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kolko sam primjetio nesto ce se morati radti po pitanju ovih ugovora sto isticu krajem sezone a kolko vidim opet ima dosta igraca i opet cemo morat odvoditi/dovoditi 10 igraca.
Musa
Avdija
Balta (ma da ima sanse da ce ostat)
Avdija
Vrancic (daj boze da ga je uzet)
Cirjak
Ramic T.
Mustafic (ima u ugovoru da se moze produzit na jos jednu godinu)
Dzafic
Musa
Avdija
Avdija
Cirjak
Ramic T.
Dzafic
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Nek je i ova utrka gotova, vala bilo je puno nervoze, sekiracije, al neka, nebi to bilo Saraj' da moze nesto sa sigurnocu... Bilo mi je malo dosadno pa sam napravio statistiku svakog zimskog pojacanja...
Renan Oliveira / 13 utakmica / 9 golova / 2 asistencije
Almedin Ziljkic / 13 utakmica / 5 golova / 4 asistencije
Francis Kyeremeh / 9 utakmica / 1 gol / 4 asistencije
Gulishvili / 9 utakmica / 1 asistencija
Mario Vrancic / 13 utakmica / 3 asistencije
Imamo jos Iliju koji je dao 2 gola, no stopera nebi uzimao u obzir za ovo... Mogu reci onako, s Mariom smo dobili bas jednu sigurnost u sredini, stvarno se vidi da je klasa igrac, definitivno ga probati zadrzati, on bi nam bio bas od pomoci u toj evropi. Pasovi, vision, tehnika, bez konkurencije u citavoj ligi. Oliveira, strasan napadac, po mom misljenju pa sigurno najbolji napadac lige, brz, prodoran, ima dribling, sut, igra glavom, bas bas bomba centarfor. Ziljkic, extra krilo, no ima i puno nepotrebnih poteza, "pelja melja" loptu svako malo, sam sebe dribla... Francis, strasno krilo, tehnika, brzina, pas, extra extra krilo. Balta, borben, jak, ja se nadam da ce ostati, da ce ga Wisla pustiti. Šerbecic, bas po meni razocarenje, poteza glupih koje pioniri nebi napravili, pun ispada u odbrani, gdje je zasluzan za vise od pola golova koje smo primili u ovoj polusezoni... Ilija, mene je kupio nekom borbom, zeljom, nekako ko da je ovdje 5 godina a ne 5 mjeseci, bas bas gine za grb i vidi s3 da mu je stalo... Po meni treba prodat, Dala i Dizdarevica, raskinut ugovore sa Avdijom, Tomasevicem, Ancicem, Mustaficem eventualno... Avrama ostavit do isteka ugovora i to je to, zlo mi je vise od njegovih povreda. Sad ce vecina rec da sam budala, al ja bi Mirzu ostavio, stvorio je neku hemiju, nesto, te nebi rekao da bi neki drugi trener to uspio sa ovakvim igracima.
Malo duzi post jbgg hahahaha
Imamo jos Iliju koji je dao 2 gola, no stopera nebi uzimao u obzir za ovo... Mogu reci onako, s Mariom smo dobili bas jednu sigurnost u sredini, stvarno se vidi da je klasa igrac, definitivno ga probati zadrzati, on bi nam bio bas od pomoci u toj evropi. Pasovi, vision, tehnika, bez konkurencije u citavoj ligi. Oliveira, strasan napadac, po mom misljenju pa sigurno najbolji napadac lige, brz, prodoran, ima dribling, sut, igra glavom, bas bas bomba centarfor. Ziljkic, extra krilo, no ima i puno nepotrebnih poteza, "pelja melja" loptu svako malo, sam sebe dribla... Francis, strasno krilo, tehnika, brzina, pas, extra extra krilo. Balta, borben, jak, ja se nadam da ce ostati, da ce ga Wisla pustiti. Šerbecic, bas po meni razocarenje, poteza glupih koje pioniri nebi napravili, pun ispada u odbrani, gdje je zasluzan za vise od pola golova koje smo primili u ovoj polusezoni... Ilija, mene je kupio nekom borbom, zeljom, nekako ko da je ovdje 5 godina a ne 5 mjeseci, bas bas gine za grb i vidi s3 da mu je stalo... Po meni treba prodat, Dala i Dizdarevica, raskinut ugovore sa Avdijom, Tomasevicem, Ancicem, Mustaficem eventualno... Avrama ostavit do isteka ugovora i to je to, zlo mi je vise od njegovih povreda. Sad ce vecina rec da sam budala, al ja bi Mirzu ostavio, stvorio je neku hemiju, nesto, te nebi rekao da bi neki drugi trener to uspio sa ovakvim igracima.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mustafica bi ostavio, vjerujem da on moze jos pokazati.Ghost67 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:08Nek je i ova utrka gotova, vala bilo je puno nervoze, sekiracije, al neka, nebi to bilo Saraj' da moze nesto sa sigurnocu... Bilo mi je malo dosadno pa sam napravio statistiku svakog zimskog pojacanja...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
stopostoMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:44Raspisao se ss o nama k'o da smo titulu osvojili jbt
jos neke harmonike veselja u pm,kao onda kad smo neke rodjendane slavili a bez pobjede 10 kola.
Kao da Real slavi sto ce igrali ligu sampiona.
igramo 3 po rangu takmicenje evrope i to pretkvalifikacije ,dolazimo iz najgore lige i po kvalitetu i po kriminalu i opet kolo pred kraj obezbijedili izlazak.
onaj je*e navijacu odmah sve po spisku,kao ja vjerovo ja ovo ja ono ko duduk o gosku kad krene pisati
kao da je vodio leotar pa s n jima treci a ne ima vrancica i brazilca,trebo je prepisati sve ovo
mislim neka slavlja i meni je drago al ne treba pretjerivati jbt ,ovo smo svi i ocekivali u najmanju ruku
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Hajdeee je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:53Povuce te hemija, jeb.ena je to igrica. Pomislis da si Murinjo.donDondon je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:53jel ovdje ima iko a da se zna sa Mirzom,reci mu brate da nije osvojio titulu da ne igra ligu pravaka,da smo suplji ko svic sir.
Te da nije obezbijedio evropu sa amaterima i igracima koji nemaju za hljeba i pastete.
,afo ono daje izjave niko nije vjerovao samo sam ja vjerovao moja porodics bla bla,kao da je drzavu oslobodio jbt sto je treci na tabeli sa ovakvom ekipom u najgoroj ligi na svijetu,gdje je pola utakmica namjesteno
nek se pokrije i usuti

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Ma brate, i ti bi mu **** sve po spisku. Prekipi čovjeku da ti papak psuje majku i djecu svake sedmice a jučer sišao sa planinedonDondon je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:22stopostoMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:44Raspisao se ss o nama k'o da smo titulu osvojili jbt
jos neke harmonike veselja u pm,kao onda kad smo neke rodjendane slavili a bez pobjede 10 kola.
igramo 3 po rangu takmicenje evrope i to pretkvalifikacije ,dolazimo iz najgore lige i po kvalitetu i po kriminalu i opet kolo pred kraj obezbijedili izlazak.
onaj je*e navijacu odmah sve po spisku,kao ja vjerovo ja ovo ja ono ko duduk o gosku kad krene pisati
kao da je vodio leotar pa s n jima treci a ne ima vrancica i brazilca,trebo je prepisati sve ovo
mislim neka slavlja i meni je drago al ne treba pretjerivati jbt ,ovo smo svi i ocekivali u najmanju ruku
Jeste svi smo ovo ocekivali nakon fantasticne jesenje polusezone, gdje nam je skretnicar bjezao 6 bodova a siroki 10donDondon je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:22stopostoMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:44Raspisao se ss o nama k'o da smo titulu osvojili jbt

Mirza je ispunio cilj, a vi se mozete nastaviti za muda jesti
- BordoBBoja
- Kontakt:
**** li ti majku zalizani
I niposto ne treba oustati utakmicu badzakovoj kujici, nego ih napuniti sto je vise moguce
I niposto ne treba oustati utakmicu badzakovoj kujici, nego ih napuniti sto je vise moguce
- Shategabri
- Kontakt:
Pošto je sezona (ne)formalno završena, da pitam unaprijed, šta nam je cilj iduće sezone?
Borba za Evropu?
Borba (kofol) za titulu?
Borba za Evropu?
Borba (kofol) za titulu?
Koševo Zapad
Ma pustiti sve osim Balte i Vrancica, mozda bih i Musu ostavio al ovo sa strancima koci sveChony533 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:05Kolko sam primjetio nesto ce se morati radti po pitanju ovih ugovora sto isticu krajem sezone a kolko vidim opet ima dosta igraca i opet cemo morat odvoditi/dovoditi 10 igraca.
Musa
Avdija
Avdija
Cirjak
Ramic T.
Dzafic
-
- Kontakt:
Jesam li dobro shvatio od sljedece sezone jedan u21 igrac mora biti na terenu sve vrijeme ?
Zar mi ne idemo od drugog pretkola?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Valjda borba za titulu i barem 3. pretkolo bi bilo realno...Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:38Pošto je sezona (ne)formalno završena, da pitam unaprijed, šta nam je cilj iduće sezone?
Borba za Evropu?
Borba (kofol) za titulu?
Nasmrkani prijeti navijacu, fuj kakav jad 
Cestitke ekipi na izborenoj Evropi !
Smradu i qrvo, odlazite iz kluba !!!
Cestitke ekipi na izborenoj Evropi !
Smradu i qrvo, odlazite iz kluba !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Shategabri
- Kontakt:
To bi bilo očekivano.bordobijelisampion je napisao/la: ↑22 maj 2023, 12:03Valjda borba za titulu i barem 3. pretkolo bi bilo realno...Shategabri je napisao/la: ↑22 maj 2023, 11:38Pošto je sezona (ne)formalno završena, da pitam unaprijed, šta nam je cilj iduće sezone?
Borba za Evropu?
Borba (kofol) za titulu?
Samo bi morali puno raditi na ljeto i ući spremni u sezonu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Itekako, samo slavite momci
Kada se pisalo da nam slijedi grčevita borba za opstanak, da ćemo ispasti, da nećemo izaći na euro scenu, da je džaba dovođenje silnih pojačanja kad nemamo trenera koji zna to posložiti, slavite radi svih onih koji su vas unaprijed osudili na neuspjeh.
Kolo prije kraja završena Europa, a mogla je biti i ranije da nije bilo lakrdija i glupih prosipanja bodova (Velež 0:1, Sloga 1:1, Bojac 1:0, Kmeljo 2:2)

Kolo prije kraja završena Europa, a mogla je biti i ranije da nije bilo lakrdija i glupih prosipanja bodova (Velež 0:1, Sloga 1:1, Bojac 1:0, Kmeljo 2:2)
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haver ford westhz033 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:23Evo nam i liste potencijalnih protivnika
- Crusaders (Sjeverna Irska)
- Paide (Estonija)
- Nomme Kalju (Estonija)
- Podbrezova (Slovačka)
- Torpedo Kutaisi (Gruzija)
- Vikingur Rejkjavik (Island)
- Vikingur Gota (Farska Ostrva)
- St. Patrick‘s Athletic (Irska)
- Vllaznia (Albanija)
- Panevezys (Litvanija)
- Honka (Finska)
- Sileks Kratovo (Sjeverna Makedonija)
- Balzan (Malta)
- Zimbru Kišnjev (Moldavija)
- Gjilani (Kosovo)
- Haka (Finska)
- Dila Gori (Gruzija)
- Dečić (Crna Gora)
- Birkirkara (Malta)
- Glentoran (Sjeverna Irska)
- Hegelmann (Litvanija)
- Torpedo Zhodino (Bjelorusija)
- Isloch (Bjelorusija)
- Akureyri (Island)
- Egnatia (Albanija)
- Penbont (Vels)
- Haverfordwest (Vels)
- Magpies (Gibraltar)
- Cosmos (San Marino)

Albanija, Makedonija, Crna Gorahz033 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:23Evo nam i liste potencijalnih protivnika
- Crusaders (Sjeverna Irska)
- Paide (Estonija)
- Nomme Kalju (Estonija)
- Podbrezova (Slovačka)
- Torpedo Kutaisi (Gruzija)
- Vikingur Rejkjavik (Island)
- Vikingur Gota (Farska Ostrva)
- St. Patrick‘s Athletic (Irska)
- Vllaznia (Albanija)
- Panevezys (Litvanija)
- Honka (Finska)
- Sileks Kratovo (Sjeverna Makedonija)
- Balzan (Malta)
- Zimbru Kišnjev (Moldavija)
- Gjilani (Kosovo)
- Haka (Finska)
- Dila Gori (Gruzija)
- Dečić (Crna Gora)
- Birkirkara (Malta)
- Glentoran (Sjeverna Irska)
- Hegelmann (Litvanija)
- Torpedo Zhodino (Bjelorusija)
- Isloch (Bjelorusija)
- Akureyri (Island)
- Egnatia (Albanija)
- Penbont (Vels)
- Haverfordwest (Vels)
- Magpies (Gibraltar)
- Cosmos (San Marino)

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Može ovaj Magpies hladno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Amidzaa, bavaracmujo, benko21, boki86, Cwirek, deda, Direktorcic, endeende, GalileoGalilei, Hajdeee, hurem, Imamkarbarum, James1987, mma_hz, Mostarska, MSOZ101, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, rimljanin90, SAMO BORDO, sekac, Shategabri, skoJaa, Tatamata1946, worchester i 313 gostiju.