NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Pa pomest ce ih bez prednosti domaceg terena hahahahaha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Otkud to? 1.,2. i 5., to da. DEN rijesava MIA u max.6 tekmi i to zato jer nema iskustva igranja finala.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:35Kapa dole za Majami!
Izbaciše 1,2 i 3. sa istoka!![]()
![]()
Biće dobra tuča za Denverom za prsten, možda se ode i u 7 mečeva.
Mnogo igraca koji mogu usporiti Butlera plus ljudi igraju timsku kosarku plus je Jokic tu jasno najbolji igrac na parketu, uz sve postovanje Butleru.
Al sacekajmo jos.Serije nisu gotove.
I to ovaj 5. pružio najveći otpor.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:15Otkud to? 1.,2. i 5., to da.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:35Kapa dole za Majami!
![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko Bam može čuvati Jokića pitanje jeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:15Otkud to? 1.,2. i 5., to da. DEN rijesava MIA u max.6 tekmi i to zato jer nema iskustva igranja finala.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:35Kapa dole za Majami!
![]()
Mnogo igraca koji mogu usporiti Butlera plus ljudi igraju timsku kosarku plus je Jokic tu jasno najbolji igrac na parketu, uz sve postovanje Butleru.

Koševo Zapad
Ma druže i meni je DEN favorit u 6, ali ne vjerujem više LAL iz 80tih protiv ovog MIA. Pa ljudi se sprdaju s ekipama koje su favorit za titulu zadnje 3-4 godine.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:15Otkud to? 1.,2. i 5., to da. DEN rijesava MIA u max.6 tekmi i to zato jer nema iskustva igranja finala.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:35Kapa dole za Majami!
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je zato sto se ovaj MIA podcjenjuje, a zaboravlja da su ljudi bili 1seed prosle godine.Svi gledaju seed i to im je kao senzacija.MIA je dosao iz play ina, ali ova ekipa je, sto i dokazuju, mnogo bolja od toga.Ja favorizujem DEN, ner su najkonstantnija ekipa POa i imsce najboljeg igraca na terenu.Belmin6 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:38Ma druže i meni je DEN favorit u 6, ali ne vjerujem više LAL iz 80tih protiv ovog MIA. Pa ljudi se sprdaju s ekipama koje su favorit za titulu zadnje 3-4 godine.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:15Otkud to? 1.,2. i 5., to da. DEN rijesava MIA u max.6 tekmi i to zato jer nema iskustva igranja finala.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:35Kapa dole za Majami!
![]()
Maloneu se u seriji protiv Heata ne smiju desavati greske sa rotacijama kao u G1 i G2 protiv Lakersa jer ce Spoelstra to izkaznjavati sasvim sigurno. Na papiru je Denver sigurno bolja ekipa i favorit al ovaj Heat je isto tako na papiru bio debeli autsajder i protiv Bucksa i protiv Bostona.
Svaka cast Miamiu, prvo su razmontirali Buckse pa sad Boston i sasvim zasluzeno idu u finale, svi cemo reci Denver je favorit kap sto su manje od 10% sansi davali Miamiu u ovoj seriji pa evo ljudi glat dodjose do 3-0
Ako ovako budu u finalu sutali Strus, Martin i Robinson sa ovakvim Adebayom i Butlerom plus vraca im se Hero moze Miami i do titule, iskreno volio bi da Jimmy osvoji prsten
Boston ne treba neku rekonstrukciju samo trebaju trenera zamjeniti, imaju sad puno dobrih trenera na raspolaganju
Ako ovako budu u finalu sutali Strus, Martin i Robinson sa ovakvim Adebayom i Butlerom plus vraca im se Hero moze Miami i do titule, iskreno volio bi da Jimmy osvoji prsten
Boston ne treba neku rekonstrukciju samo trebaju trenera zamjeniti, imaju sad puno dobrih trenera na raspolaganju
- djoleprijedor
- Kontakt:
Greška, Nikse sam zamjenio sa Filom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:15Otkud to? 1.,2. i 5., to da. DEN rijesava MIA u max.6 tekmi i to zato jer nema iskustva igranja finala.djoleprijedor je napisao/la: ↑22 maj 2023, 08:35Kapa dole za Majami!
![]()
Bez obzira, izbacili su 1.seed a na korak su i od izbacivanja 2.
Mens sana in corpore sano.
Kako je to Denver najkonstantnija ekipa kad Miami rjesava protivnike lakocom, zar i oni nisu konstantni? Svi mi podcjenjujemo njih a zaboravljamo da im se Hero povrijedio odmah u startu PO i da sve ovo rade bez igraca koji isporucuje 20+ poena po tekmiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:02To je zato sto se ovaj MIA podcjenjuje, a zaboravlja da su ljudi bili 1seed prosle godine.Svi gledaju seed i to im je kao senzacija.MIA je dosao iz play ina, ali ova ekipa je, sto i dokazuju, mnogo bolja od toga.Ja favorizujem DEN, ner su najkonstantnija ekipa POa i imsce najboljeg igraca na terenu.Belmin6 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:38Ma druže i meni je DEN favorit u 6, ali ne vjerujem više LAL iz 80tih protiv ovog MIA. Pa ljudi se sprdaju s ekipama koje su favorit za titulu zadnje 3-4 godine.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 09:15
Otkud to? 1.,2. i 5., to da. DEN rijesava MIA u max.6 tekmi i to zato jer nema iskustva igranja finala.
Itekako Miami moze do prstena, a plus imaju daleko boljeg strucnjaka na klupi od Denvera ili ces reci da je Malone bolji od Spolstre
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli sve.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:24Kako je to Denver najkonstantnija ekipa kad Miami rjesava protivnike lakocom, zar i oni nisu konstantni? Svi mi podcjenjujemo njih a zaboravljamo da im se Hero povrijedio odmah u startu PO i da sve ovo rade bez igraca koji isporucuje 20+ poena po tekmiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:02To je zato sto se ovaj MIA podcjenjuje, a zaboravlja da su ljudi bili 1seed prosle godine.Svi gledaju seed i to im je kao senzacija.MIA je dosao iz play ina, ali ova ekipa je, sto i dokazuju, mnogo bolja od toga.Ja favorizujem DEN, ner su najkonstantnija ekipa POa i imsce najboljeg igraca na terenu.
Itekako Miami moze do prstena, a plus imaju daleko boljeg strucnjaka na klupi od Denvera ili ces reci da je Malone bolji od Spolstre
DEN nije ekipa koju ces eksploatisati zonom kao sto si eksploatisao MIL i manu njihovog najboljeg igraca.Nije ni ekipa koja je talentom ispod tebe, jer je Butler glavu iznad bio najbolji igrace serije protiv NYK, niti je ekipa kojoj ce se glavni igraci pogubiti kao kod BOS, pa imas situaciju gdje Caleb Martin igra bolje od All NBA igraca Browna.Nece biti lako, ali DEN bas debelo treba uprskati da ne iskoristi ovogodisnju priliku.
Uglavnom nisi mi odgovorio ni na jedno pitanjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:34Zivi bili pa vidjeli sve.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:24Kako je to Denver najkonstantnija ekipa kad Miami rjesava protivnike lakocom, zar i oni nisu konstantni? Svi mi podcjenjujemo njih a zaboravljamo da im se Hero povrijedio odmah u startu PO i da sve ovo rade bez igraca koji isporucuje 20+ poena po tekmiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:02
To je zato sto se ovaj MIA podcjenjuje, a zaboravlja da su ljudi bili 1seed prosle godine.Svi gledaju seed i to im je kao senzacija.MIA je dosao iz play ina, ali ova ekipa je, sto i dokazuju, mnogo bolja od toga.Ja favorizujem DEN, ner su najkonstantnija ekipa POa i imsce najboljeg igraca na terenu.
DEN nije ekipa koju ces eksploatisati zonom kao sto si eksploatisao MIL i manu njihovog najboljeg igraca.Nije ni ekipa koja je talentom ispod tebe, jer je Butler glavu iznad bio najbolji igrace serije protiv NYK, niti je ekipa kojoj ce se glavni igraci pogubiti kao kod BOS, pa imas situaciju gdje Caleb Martin igra bolje od All NBA igraca Browna.Nece biti lako, ali DEN bas debelo treba uprskati da ne iskoristi ovogodisnju priliku.
rekao bih da je najlonstantnija ekipa jer kroz citavu sezonu igraju kao #1 na zapadu, ne samo POronaldo99 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:49Uglavnom nisi mi odgovorio ni na jedno pitanjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:34Zivi bili pa vidjeli sve.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 10:24
Kako je to Denver najkonstantnija ekipa kad Miami rjesava protivnike lakocom, zar i oni nisu konstantni? Svi mi podcjenjujemo njih a zaboravljamo da im se Hero povrijedio odmah u startu PO i da sve ovo rade bez igraca koji isporucuje 20+ poena po tekmi

vjerovatno najbolja sansa koju ce Denver imati, jer vec sljedece sezone tesko da ces imati Browna u ekipi koji ima PO na 6.5mil
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@ronaldo Spoelstra je bolji trener od Malonea, ali nije ni ovaj toliko los plus je godinama u ligi i u DEN i imace talentovaniji roster.Nije neiskusan kao Mazzulla.
Gledao sam igru i MIA i DEN.Licno mi je igra DEN konstantnija zbog Nikole koji ne podbacuje.Uvijek je minimum na svom prosjeku.Kod MIA se zna destiti da Butler nije na svom poenterskom ucinku, ali tada to nadomjeste role igraci.Ozbiljna ekipa ce znati limitirati role igrace.
Sto se tice Herroa, fali MIA, ali covjek nije igrao mjesec i po dana i iluzorno je ocekivati da se vrati u finalu i odmah bude na svom nivou.
Gledao sam igru i MIA i DEN.Licno mi je igra DEN konstantnija zbog Nikole koji ne podbacuje.Uvijek je minimum na svom prosjeku.Kod MIA se zna destiti da Butler nije na svom poenterskom ucinku, ali tada to nadomjeste role igraci.Ozbiljna ekipa ce znati limitirati role igrace.
Sto se tice Herroa, fali MIA, ali covjek nije igrao mjesec i po dana i iluzorno je ocekivati da se vrati u finalu i odmah bude na svom nivou.
-
- Kontakt:
Ovog Cody Zellera sam zimus pominjao kao potencijalno pojacanje Zvezde, a sad ga gledam kako udara "banane" jednom Bostonu i vjerovatno ce da igra finale NBA.

Jao, u facu mu tek sad vidim

Gdje su sad zeleni svjedoci da nas uvjeravaju kako je Tatum bolji od Jimmyja 

Od kako je Tatum za sebe rekao da je najbolji na svjetu sve krenulo niz vodu.
dobre guzove ima Belma
Lazni superstar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.