sanel kajan

Stvarno vjeruješ eto da bude 1:1 da će Široki nabiti Leotara u gostima 4:0Alipasino je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:08I Sloboda a i mi smo sami krivi sto se moramo u zadnjem kolu borit za opstanak i Evropu.Mislim da će Sloboda krenut agresivno preko krila nesto poput tekme sa piticama.Santosu savjet da stavi duple kostobrane da nebi izaso vec u 10 minuti.Posto protiv Zelje obicno golmani polude bice tekma sa maximala 1-2 gola.Bice 1-1 i moguce da nikom ne odgovara.
2:0 za Slobodu i nerjeseno listicakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:32Eto imamo priliku vidjeti i majstoricu ukoliko Široki dobije 3:0 u šta čisto sumnjam, a da mi odigramo 0:0...
Pisao je o tuzlanskoj mafiji povezanoj sa SDA, pa su se Husarići malo naljutili.
Nije loše, mi u evropi, Sloboda ostaje u ligiVanja8 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:252:0 za Slobodu i nerjeseno listicakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:32Eto imamo priliku vidjeti i majstoricu ukoliko Široki dobije 3:0 u šta čisto sumnjam, a da mi odigramo 0:0...
Po tvom mora uzeti 0 4 Siroki Leotara??? Poglup si
Vidjeces brudakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:33Nije loše, mi u evropi, Sloboda ostaje u ligiVanja8 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:252:0 za Slobodu i nerjeseno listicakolezeljovac je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:32Eto imamo priliku vidjeti i majstoricu ukoliko Široki dobije 3:0 u šta čisto sumnjam, a da mi odigramo 0:0...![]()
Hahaha pa igrate qurvo na gradskom stadionu jos vam ga htjeli za marku dati
Ma razumijemo se mi, tako je, mi smo se naguzili Vici, postali njegove kujice, on nama "poklonio titulu", a vama je pomogao radi drugih, sve jasno drug.Virtu4l je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:09Ja mislim da to nije bilo nikakvo sistematsko guranje sa ciljem da nam se pomogne jer zaista ne vidim kakav mi uticaj trenutno imamo. Niti možemo platiti, niti imamo ljude u savezu.onako je napisao/la: ↑22 maj 2023, 15:55Kad Vico prekine prvenstvo da bi Borac otisao u Evropu i proglasi Sarajevo prvakom, onda smo Vicini uvlakaci, Vicine kujice, Vico nam poklonio titulu itd, itd. Kad ih Vico pogura u 2 utakmice i obezbjedi Evropu, onda je to zbog drugih, oni nemaju nista s tim.
Kakvi licemjeri, boze sacuvaj, ali fakat.
Protiv Veleža je bila loša sudijska procjena kod našeg gola, a protiv Posušja je vrlo moguće da je bilo usmjereno ka Posušju, a mi smo tu imali samo "kolateralnu korist".
Mene lično ne raduju ovakve situacije, jer znam da kad te jednom poguraju - reciprocitetom će te negdje i oštetiti. Velež i Sarajevo su najbolji primjer, prve su protiv Borca pripazili pa su ih na Grbavici oštetili, a Sarajevo je oštećeno protiv Sloge da bi ih se poguralo protiv Tuzle.
Evo ti reakcija na našoj temi odmah nakon gola protiv Veleža,
Kakvi retardi
Na snimku možete vidjeti Rigija i Mikija
Jel Miki ovaj lijevi? Ovaj bucko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.