FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tesko, on samo ima brzinu, a sto bi kod nas rekli "mnogo zuji, a malo meda daje"! Juce da je Amoah onako prosao, sigurno bi asistirao, dok je ovaj jako sebican u zavrsnicama i nije mu privi put, a isto da se ne lazemo, zavrsni udarac mu je ispod prosjeka!
Samo pogledaj malo statistiku u Zelji, koliko je ko odigrao, a Amoah nit je pripreme sa nama prosao, vec naprotiv dosao je u 6/7 kolu.
Samo pogledaj malo statistiku u Zelji, koliko je ko odigrao, a Amoah nit je pripreme sa nama prosao, vec naprotiv dosao je u 6/7 kolu.
To nam samo govori da sa Santosom treba raditi, najlakše je popraviti realizaciju, samo treba posvetiti posebnu pažnju na taj segment i individualno raditi sa njim. Sve ostalo ima.Tifo je napisao/la: ↑22 maj 2023, 17:08Tesko, on samo ima brzinu, a sto bi kod nas rekli "mnogo zuji, a malo meda daje"! Juce da je Amoah onako prosao, sigurno bi asistirao, dok je ovaj jako sebican u zavrsnicama i nije mu privi put, a isto da se ne lazemo, zavrsni udarac mu je ispod prosjeka!
Mi smo bez Santosa 30% slabija ekipa.
Bašić ponovo mijenja formacije u toku utakmice, sa četiri igrača u zadnjoj liniji prelazi na tri i odmah se osjeti u igri prema naprijed.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma treba biti realan i reći da ima šlifa.
Eh sad došao je u situaciji gdje su nam samo pobjede odgovarale da bi ostali u trci za Europu.
Da li će sljedeće sezone imati muda i šlifa da tako u toku utakmice mijenja formacije/izmišlja pozicije gdje u 33.kola ima mnogo kalkulacija to ćemo vidjeti.
Bez obzira na sve, vjerujem da će ostati šef i sljedeće sezone. I treba mu dati šansu.
Eh sad došao je u situaciji gdje su nam samo pobjede odgovarale da bi ostali u trci za Europu.
Da li će sljedeće sezone imati muda i šlifa da tako u toku utakmice mijenja formacije/izmišlja pozicije gdje u 33.kola ima mnogo kalkulacija to ćemo vidjeti.
Bez obzira na sve, vjerujem da će ostati šef i sljedeće sezone. I treba mu dati šansu.
Ne sporim da nam Santos nije dao energije i bodova, al nije vala ni No1 igrac u ekipi koliko ga neki dizu u oblake.
Veci hendikep ce nam biti mladji Hodzic, jer je fino drzao sredinu, a veza je osnov svega.
Veci hendikep ce nam biti mladji Hodzic, jer je fino drzao sredinu, a veza je osnov svega.
Kakav santos slabini smo bez Hodzica malog i Stilica
Cak i Amoah nam ie bolji od santosa
Cak i Amoah nam ie bolji od santosa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Santos je prelomio utakmicu. Imali su oni rijesenja, kao i sce ekipe za Amoaha, Krpica, Stilica, alo za Santosa nema niko.
Njegove prodore niko nije mogao ispratiti. Igraci Sarajeva, Zrinskog su dobijali crvene kartone na njemu.
I jucer isto..
I ne treba zaboraviti Hodzica, njih dvojica su nasa dva najbolja igraca u ekipi.
Amoah je borben i sve to stoji, prati loptu, igru, tesko ga je bilo i vidjeti u zavrsnici, vidis golmana i gol.. mozda eventualno na igrici ili neki vanserijski igrac da bude.
Njegove prodore niko nije mogao ispratiti. Igraci Sarajeva, Zrinskog su dobijali crvene kartone na njemu.
I jucer isto..
I ne treba zaboraviti Hodzica, njih dvojica su nasa dva najbolja igraca u ekipi.
Amoah je borben i sve to stoji, prati loptu, igru, tesko ga je bilo i vidjeti u zavrsnici, vidis golmana i gol.. mozda eventualno na igrici ili neki vanserijski igrac da bude.
Stari Hodzic ide. Mlađi bi i ostao ako se dogovre oko klauzule. Za Santosa je problem plata. Hajduk mu nudi 3x vecu nego sto mu mi nudimo.
Po meni dosta bolje ekipa izgleda sa Basicem. Ne igra se samo preko Santosa. Hodzic dosta bolji, Amoah korisniji(golovi i asistencije) Krpic dosta korisniji. Samo da malo vise koristimo zicere. Ali ne moze ni on Halanda napraviti od igraca za par kola.
Najbolje bi bilo da izborimo evropu pa da mu ponudimo ugovor, da se pokusaju igraci prelomiti isto za ugovore i da malo dovedemo ciljanih igraca. A normalno nekima.je vakat i da idu. Nisu napredovali ni gire ni dole. Hajdar,Beca.... Oni ocito ne zele da se izbore za sebe i klub.
Po meni dosta bolje ekipa izgleda sa Basicem. Ne igra se samo preko Santosa. Hodzic dosta bolji, Amoah korisniji(golovi i asistencije) Krpic dosta korisniji. Samo da malo vise koristimo zicere. Ali ne moze ni on Halanda napraviti od igraca za par kola.
Najbolje bi bilo da izborimo evropu pa da mu ponudimo ugovor, da se pokusaju igraci prelomiti isto za ugovore i da malo dovedemo ciljanih igraca. A normalno nekima.je vakat i da idu. Nisu napredovali ni gire ni dole. Hajdar,Beca.... Oni ocito ne zele da se izbore za sebe i klub.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Santos nam je pola ekipe. Kada je ofanziva u pitanju moze se komotno reci i tri frtalja ekipe. Al sta je, tu je. Koga nema bez njega se mora. Cuj puno zuji, malo meda daje. Ostali i ne zuje, osim Amoaha, a o medu da i ne pricamo.
Pročepit će negdje.
Mogao bi on do sutra zujat, al dzaba mu... dr. Semir Stilić je sve u ekipi!MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:38Santos nam je pola ekipe. Kada je ofanziva u pitanju moze se komotno reci i tri frtalja ekipe. Al sta je, tu je. Koga nema bez njega se mora. Cuj puno zuji, malo meda daje. Ostali i ne zuje, osim Amoaha, a o medu da i ne pricamo.
-
- Kontakt:
Slazem se da je Stila doktor, ali Stila je igrao i u prvom poluvremenu pa se nismo vidjeli. Zujanje pravi dar mar protivnickim odbranama.Tifo je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:45Mogao bi on do sutra zujat, al dzaba mu... dr. Semir Stilić je sve u ekipi!MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:38Santos nam je pola ekipe. Kada je ofanziva u pitanju moze se komotno reci i tri frtalja ekipe. Al sta je, tu je. Koga nema bez njega se mora. Cuj puno zuji, malo meda daje. Ostali i ne zuje, osim Amoaha, a o medu da i ne pricamo.
Pročepit će negdje.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Podrška šefe!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Po ovoj vašoj priči, meni bude žao onog jadnog momka Nemanje Bilbije iz Zrinjskog koji se igra s našom ligom.
Pa nikog ni da izbaci ni da pretrči, samo daje golove, ni on ni Livaja ni niko od ovih najboljih strijelaca.
Ali zato je Santos prevaga, naniže 3 igrača i od svega bude gol aut. Fudbal se gleda po tabeli a tabela po golovima i bodovima, tako da ako nekom probaciš kroz noge ili slomiš mu kičmu ti jesi najbolji ali na školskom poligonu, i Veseli je drama bio u tome pa je završio kako je završio.
Da je predobar igrač i među top 3 u ekipi jeste sigurno, teško ga je zaustaviti, ali mi ne možemo Igman dobiti a prema mnogim imamo krilo za HNL. U Banja Luci je pomnožen s nulom i u dosta utakmica tako da ne dramite oko njega, jeste dobar ali nije neki evropski kvalitet sad.
Pravi je igrač onaj koji kada ne ide dadne go i može nešto potegnuti sa 20ak metara, ako je vezni onda kreacija i razigravanje, kod defanzivaca organizacija odbrane, postavljanje itd
Pa nikog ni da izbaci ni da pretrči, samo daje golove, ni on ni Livaja ni niko od ovih najboljih strijelaca.
Ali zato je Santos prevaga, naniže 3 igrača i od svega bude gol aut. Fudbal se gleda po tabeli a tabela po golovima i bodovima, tako da ako nekom probaciš kroz noge ili slomiš mu kičmu ti jesi najbolji ali na školskom poligonu, i Veseli je drama bio u tome pa je završio kako je završio.
Da je predobar igrač i među top 3 u ekipi jeste sigurno, teško ga je zaustaviti, ali mi ne možemo Igman dobiti a prema mnogim imamo krilo za HNL. U Banja Luci je pomnožen s nulom i u dosta utakmica tako da ne dramite oko njega, jeste dobar ali nije neki evropski kvalitet sad.
Pravi je igrač onaj koji kada ne ide dadne go i može nešto potegnuti sa 20ak metara, ako je vezni onda kreacija i razigravanje, kod defanzivaca organizacija odbrane, postavljanje itd
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Cim pocnu lajati na trenera Hulahopke i ostali pitari/pijacari mozemo biti sigurni da smo nasli odlicnog trenera.
Ako je ovaj ublehas dudlasic rekao da je trener dobar, onda znajte da je teska rinaka od trenera. Što je pokazao do sad .. Propali lobotomac..
Basic iduce godine uz pojacanja napada dvije titule
Meni je licno Amoah bolji igrac, s tim da me Santos podigao na noge ko malo koji igrac. Santos treba raditi na zavrsnici, j bit Ce top igrac,mada Tiago Farias je isto bio igracina u ovoj ligi, i mislim da cemo lako dovesti nekog Brazilca slicnih kvaliteta. Sto se tice najkvalitetnijeg igraca to je realno Stilic, godine dosle, motorika usporila ali je definitivno najkorisniji igrac i ove sezone.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Ma tacno vidis kad je Stila uzme i ako je okrenut prema golu nesto ce se desit 90%. A kolika je to Santosu plata ako Hajduk daje trostruko?Joseph21 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 20:26Meni je licno Amoah bolji igrac, s tim da me Santos podigao na noge ko malo koji igrac. Santos treba raditi na zavrsnici, j bit Ce top igrac,mada Tiago Farias je isto bio igracina u ovoj ligi, i mislim da cemo lako dovesti nekog Brazilca slicnih kvaliteta. Sto se tice najkvalitetnijeg igraca to je realno Stilic, godine dosle, motorika usporila ali je definitivno najkorisniji igrac i ove sezone.
Plata mu je sigurno mala jer on nije imao mnogo opcija kad je dolazio kod nas, tako da je to trostruko sigurno sića za Hajduk.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako mu mi nudimo 5000 za prodizenje. Hajduk mu daje 15.000
Nadam se da bi mogao ostati ako izborimo evropu i da mu nesto kesa damo na ,ruke' jer bi se fina lova mogla uzeti na njegovom transferu. Jbt on ima 20godina a ovako igra vec.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 4 gosta.