Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavima je mnogo pomogla jučerašnja pobjeda 3:0, pa Široki Brijeg mora slaviti u Trebinju sa tri ili više golova razlika, ukoliko Željezničara ostane neporažen.
Dakle, ukoliko Široki Brijeg slavi 3:0, a Željezničar remizira 0:0, igrat će se majstorica, što bi bilo zaista nevjeroatno, ali s obzirom kako uzbudljivu sezonu gledamo, sve je moguće.
Radi se o Odluci NS BiH o izmjenama i dopunama Pravilnika donesenoj u junu 2020.godine.
Dakle, ukoliko Široki Brijeg slavi 3:0, a Željezničar remizira 0:0, igrat će se majstorica, što bi bilo zaista nevjeroatno, ali s obzirom kako uzbudljivu sezonu gledamo, sve je moguće.
Radi se o Odluci NS BiH o izmjenama i dopunama Pravilnika donesenoj u junu 2020.godine.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Divljačko ponašanje veležovih navijača na finalu kupa.
Očekuje se adekvatna kazna.
Očekuje se adekvatna kazna.
Gdje si Damir T stari bošnjački ekstremisto.
Ti propagiraš suživot toleranciju ali samo.... al u k...
Ti propagiraš suživot toleranciju ali samo.... al u k...
Yes, glava velika od prasetine
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Igrate sa parama poreskih obveznika, država vam daje i šakom i kapom. Mislim da su to tuđe pare.NoDi80 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 18:05Hahaha pa igrate qurvo na gradskom stadionu jos vam ga htjeli za marku dati
Oh nemoj vise bgt ne ofiraj se
Bitno je da Veležovim navijačima ne upravlja predsjednik stranke. Da je Čovke rekao da ga jedni drugima obalite na tribini vi bi to uradili, ovako ste samo leđa okrenuli državnoj himni. Pretpostavljam da je pušenje po busevima bilo.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nermin Bašić se savršeno uklapa u filozofiju plavog gospodina, ukradi, otmi,.prevari, slaži, isprosi
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
najebo si sad kad ti filozof napise nistamaliboro je napisao/la: ↑22 maj 2023, 13:55**** brate ja shvatam da ti voliš filozofirati ali pridjev kljucna znaci ona posljednja gdje postoje sanse za Evropu. Cinjenica je da - da ste pobjedili Sarajevo na domacem terenu (pred teoretski punom stadionu) igrali bi Evropu. Tu je sva mudrolija. Ali eto neka bude da sam subjektivan ti nastavi biti razredna pametnica i idemo daljeBalorda je napisao/la: ↑22 maj 2023, 13:19Ova je bila sve osim najključnije. Nama je Evropa ukradena na Grbavici, a onda smo se dodatno samoubili protiv Igmana i Zrinjskog. Bez 10 igrača u kadru i loše motivacije protiv ekipe koju ima FKS mi nismo ništa mogli. Ja razumijem da si se zaletio, ali ova utakmica nam je bila daleko od najvažnije ove sezone.
Tu ocjenu da mi je nešto "krivo" ću uzeti kao proizvoljnu i subjektivnu i neću ni pokušati oboriti je. Protiv subjektivnosti se ne može.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Vama upravlja iz.
Pa nama ne smeta.
U stvari mi vas podržavamo u tome.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
nasa noc traje danima
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trebalo bi u Tuzli za vikend slomit korner zastavicu, izgubiti kljuc od svlacionice ili nesto slicno pa onda sa kojom minutom zakasnjenja polahko odigrati 

menstrual
-
- Kontakt:
Zar se treba roditi?
Ni onaj 92 nije rodjen 43ce pa je isto razmisljao. Radi se o odgoju djece. Od kolijevke se tako zadoji i uci.
Istina je jedna!
I da, oni znaju koga mrze i sta pjevaju.
Mislili smo ga zavarit na postolje, al' smo se sjetili da su iskusni u gospodarenju sekundarnim sirovinama. Da ga zabetoniramo ipak?arelinho je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:50Pa niste ludi da im dozvolite slikanje sa peharom. Šta treba da ga ukradu pa da sutra osvane na olx ili na nekoj od pijaca u Mostaru?Rigoletto je napisao/la: ↑22 maj 2023, 14:43Evo prilike pijaĆarima da vide trofej naslova prvaka uživo. Svi ste dobrodošli!HŠK Zrinjski Mostar povodom osvajanja dvostruke krune poziva sve navijače na zajedničku proslavu u utorak, 23.05. od 20 sati na platou ispred H.D. Herceg Stjepan Kosača.
Središnji dio večeri obilježit će nastup grupe Deja Vu te izlazak i obraćanje igrača i stručnog stožera HŠK Zrinjski Mostar s pročelja H.D. Herceg Stjepan Kosača.
U razdoblju od 18 do 20 sati navijačima će biti omogućeno slikanje s peharima naslova prvaka BiH i osvajača Kupa BiH, a isti će se nalaziti u posebnoj zoni ispred fontane H.D. Herceg Stjepan Kosača.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Kasnila je pet minuta utakmica u BL , pa ne vidjeh da je bas pomoglo
Elvir Baljic
Ja bih samo da repliciram “Bolje Zrinjski nego cigani.”TMmanija2012 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 16:24Dodje na ovaj forum genocidaš iz BL i prica o poštenju Borca![]()
Pitari bi vise volili da Listica ode u Evropu nego mi , 100 % . Ulozili milione da slave trece mjesto , to samo moze pitar![]()
Ovoj buraniju iz Vrapcica da nije Niksica i sda bili bi kita Mušanova![]()
Dođu ovdje i ko fol oni pošteni ,ostali svi lopovi![]()
Još samo Slobodanku poslati u cvajtu tamo se mogu qrchiti![]()
EDIT: nije ni vaše Maslo za Ramazana.. da bar ima mogućnost da ni vi ni Široki ne idete u Europu, to je najbolji scenario.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], NeSamSafetee i 6 gostiju.