FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2023, 12:32

Grbavac je napisao/la:
23 maj 2023, 11:52
Ne razumijem budaletine koje govore Santos muha bez glave,ne moze zabit,frajer ubija.
Takvi nas nagrdiše evo već godinama. U periodu kad niko od juniora ne može prismrditi prvoj ekipi, kad nemamo nikoga, ali nikoga za prodaju, sa neba nam padnu Santos i Amoah, ali eto neko bi kalkulisao sa njima.

Na ovakvim potezima se gradi ekipa, uradiš sve da zadržiš Santosa, dovedeš još dva igrača i već naredne sezone imaš još ozbiljniju ekipu i 2-3 igrača u izlogu. To je jedini put da za par godina budemo konkurentni za sami vrh tabele.

Mislim da smo sad na najzdravijim temeljima u posljednjih desetak godina, jer su rashodi minimalni. Ne zato jer je neko to planirao, nego jer nas je nevolja na to natjerala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 23 maj 2023, 12:44

Kako si na zdravim nogama teren se uništio treba ti milion. Poslovni prostori na Grbavici pola zjape prazni. Ne kontam majke mi odakle tebi da smo mi na zdravim nogama,al.fakat?

Posudjujes pare od saveza, Misimovica i ti dodjes kažeš na zdravim nogama klub?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 23 maj 2023, 12:59

Sigurno na puno zdravijim nego sto smo bili prije 2-3-4 godine.
Pročepit će negdje.

Joseph21
Kontakt:

Post Postao/la Joseph21 » 23 maj 2023, 13:00

Kolubara izabacena iz prve lige Srbije, ima li sanse da se Dado vrati
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 maj 2023, 13:06

Joseph21 je napisao/la:
23 maj 2023, 13:00
Kolubara izabacena iz prve lige Srbije, ima li sanse da se Dado vrati
Taman je Dado jučer zabio golčinu za Kolubaru :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2023, 13:15

MojaMalenkost je napisao/la:
23 maj 2023, 12:59
Mnogo zdravijim. Rashodi su minimalni, oko 2 miliona maraka godišnje ide na plate i primanja zaposlenih, vjerovatno najmanje u posljednjih desetak godina. Biće nekih prihoda kojima se nismo nadali, pare iz budžeta, pare od Amira će stizati u ratama, a to je ozbiljan novac, samo je potreban plasman u Evropu da se ta priča zaokruži.

Sve ovo je važno da se izbjegnu turbulencije i da se normalno funkcioniše. Daleko smo od nekog iskoraka, ali prvi preduslov za taj iskorak je da se ugase ovi požari koji već godinama vise nad glavom. Pod požari mislim na redovna primanja i tekuće obaveze.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2023, 13:19

braco je napisao/la:
23 maj 2023, 13:06
Ja bih ovog Vasilija Bakića, ako će već Kolubara krenuti u rasprodaju. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 23 maj 2023, 13:21

Kad vec nemoze Velez, onda od srca navijam za Zelju protiv slobode, da i Zeljo napokon vidi evrope ove godine nakon toliko godina odsustva.
Evropa se mora uzeti, nema price. Ako bude Bekric dovodio igrace kao zadnje prelazne rokove, onda se navijaci itekako imaju cemu nadati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 23 maj 2023, 13:27

kolubara izbačena iz lige.. hajde dado trebaš nam u evropi :kafa: :kafa:
Mi smo Željini, Željo je naš !

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 23 maj 2023, 13:37

Sine, prije 2 3 godine je sve bilo stalo. Dvije godine prihodi 0. O čemu ti pišeš? Znaš li šta se desavalo u tom periodu?

Logicno da si smanjio troškove. Stadion se raspada,prljav, ne plaćaš ljude da čiste, ne održavaju. I dodje neko da napiše da smo na zdravim nogama ljudi koji su prvi.historoji imali broj pomozi.ba. nikad neću razumijete vaše mozgove..fakat

Pola ekipe nema ugovore,mogu ići kad hoće i to je nekom da smo stabilni. Kad ti najbolji.igraci idu dzaba..svaka cast

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 23 maj 2023, 14:11

Hulahopka je napisao/la:
23 maj 2023, 13:37
Sine, prije 2 3 godine je sve bilo stalo. Dvije godine prihodi 0. O čemu ti pišeš? Znaš li šta se desavalo u tom periodu?

Logicno da si smanjio troškove. Stadion se raspada,prljav, ne plaćaš ljude da čiste, ne održavaju. I dodje neko da napiše da smo na zdravim nogama ljudi koji su prvi.historoji imali broj pomozi.ba. nikad neću razumijete vaše mozgove..fakat

Pola ekipe nema ugovore,mogu ići kad hoće i to je nekom da smo stabilni. Kad ti najbolji.igraci idu dzaba..svaka cast
Ma bravo genije,stalno nalazis ono sto nevalja
A sta to fali stadionu koji je jedan on najljepsih i koji ima najvise publike (a ti ne dolazis) kazes prljave stolice a kod VAS na kosevu nisu prljave kao.
De skontaj da su navijaci glavni sponzor i da su oni stali uz ovu upravu i ljude u klubu...i klub staje na zdrave noge,dovode se igraci u skladuu sa mogucnostima,plate su minimalme,obaveze se placaju na vrijeme,sav dug je objavit javno,a ljudi iz uprave su rekli da nemaju svoj kapital da uloze , a prozivas i za prostore na istoku,pa rekao je predsjednik da se traze sve dozvole i papiri i da to nije tako lako....
Bolan klub ti mozda 1 bod od evrope sa ovakvim budzetom i to opet pises crno sve...

Jbg ja razumijem da te frustrira kako su kod nas navijaci klub uprava svi zajedno
A kod vas lik ulaze pare i postavlja svoje ljude i boli ga ona stvar sta navijaci misle 🤣🤣 :plac: :plac:

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 23 maj 2023, 14:33

nikada u poslijeratnoj historiji nismo imali veće jedinstvo i zajednički rad svih segmenata (Uprave,navijača-Jug,igrača,simpatizera i ljudi oko kluba).
Dokaz za to je akcija navijača, posjeta (3. na Balkanu), rad FAN Shopakupovina klupskih artikala...

Za razliku od prije godinu nismo strahovali za licencu (iako su kriteriji još strožiji ove godine) jer su ljudi koji rade na tome počeli se time baviti još prije godinu dana a ne pred sam proces licenciranja.
Imamo hiljadu problema ali ne može se desiti da nam se pojavi dužnik a da taj dug mi nemamo evidentiran u poslovnim knjigama.

Koliko god likovi kao ova glupa čarapica pokušali omalovažavati nečiji rad to im ne uspjeva jer ne dolazi na stadion 11.000 ljudi ako smatraju da klub ide u pogrešnom pravcu. Iza kluba stoji ogromna armija ljudi, Jug i svi znani i neznani prijatelji a dušmani/pitari neka jedu muda od zavisti...

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 23 maj 2023, 14:42

Ljudi treba zaganjati Sadikovica jer mu je klub ispao u drugu ligu. On bi nam pao ko kec na deset…. S njim bi u Europi puno vise mogli. Dakle ne treba cekati vec mu odmah dati do znanja da ga Zeljo treba i hoce a on je nase dijete i uvijek ce za manju cijenu igrati kod nas nego li nekog drugog kluba. A raju bi zamolio da ovog Hulahopku ignorisemo a on nek pise na forumu kod svojih pitara, stvarno ga je muka vise. Bukvalno je svakom loncu poklopac i ne kontam kako mu vise ne dosadi….

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 23 maj 2023, 14:56

manijacikonjic87 je napisao/la:
23 maj 2023, 13:27
Nisam nešto gurnosi da ga ljudi iz kluba priželjkuju,daj Bože!
Brohra ribo se...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 maj 2023, 15:03

gegenpressing je napisao/la:
23 maj 2023, 14:56
manijacikonjic87 je napisao/la:
23 maj 2023, 13:27
Nisam nešto gurnosi da ga ljudi iz kluba priželjkuju,daj Bože!
Htjeli ili ne htjeli, Sadikovic je Xavi za sve ijednog veznjaka u trenotnoj ekipi Zelje.
Mora se zaganjati odmah :pray:

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 23 maj 2023, 15:04

Virtu4l je napisao/la:
23 maj 2023, 13:19
braco je napisao/la:
23 maj 2023, 13:06
Ja bih ovog Vasilija Bakića, ako će već Kolubara krenuti u rasprodaju. :mrgreen:
Mehmed Ćosić,zimus smo pregovarali.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 23 maj 2023, 15:16

DobojskiManijak je napisao/la:
23 maj 2023, 14:33
nikada u poslijeratnoj historiji nismo imali veće jedinstvo i zajednički rad svih segmenata (Uprave,navijača-Jug,igrača,simpatizera i ljudi oko kluba).
Dokaz za to je akcija navijača, posjeta (3. na Balkanu), rad FAN Shopakupovina klupskih artikala...

Za razliku od prije godinu nismo strahovali za licencu (iako su kriteriji još strožiji ove godine) jer su ljudi koji rade na tome počeli se time baviti još prije godinu dana a ne pred sam proces licenciranja.
Imamo hiljadu problema ali ne može se desiti da nam se pojavi dužnik a da taj dug mi nemamo evidentiran u poslovnim knjigama.

Koliko god likovi kao ova glupa čarapica pokušali omalovažavati nečiji rad to im ne uspjeva jer ne dolazi na stadion 11.000 ljudi ako smatraju da klub ide u pogrešnom pravcu. Iza kluba stoji ogromna armija ljudi, Jug i svi znani i neznani prijatelji a dušmani/pitari neka jedu muda od zavisti...
Sad neko kad tebe čita rekao bi ti ideš na utakmice, i tu si u klubu. A ne da si 300 kilometara od grada i uopće ne ideš a utakmice. A pišeš o drugim. Prvo trebas ti da ideš na utakmice da bi uopće imalo težinu da spominjes druge..

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 23 maj 2023, 15:21

Hulahopka je napisao/la:
23 maj 2023, 15:16
DobojskiManijak je napisao/la:
23 maj 2023, 14:33

Sad neko kad tebe čita rekao bi ti ideš na utakmice, i tu si u klubu. A ne da si 300 kilometara od grada i uopće ne ideš a utakmice. A pišeš o drugim. Prvo trebas ti da ideš na utakmice da bi uopće imalo težinu da spominjes druge..
Pa evo ja idem a udaljen sam 300 km u jednom pravcu samu....zato ti pises svaku utakmicu ovdje,nadji svrhu u zivotu

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 23 maj 2023, 16:36

Tek sad vidim koliko je zasticen evo brisu se postovi kad se napise istina za carapu
Unistili ste temu covjek je otvoreno protiv kluba..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 maj 2023, 16:46

Halo nema trebali bi nego moramo.Sa Slobodankom će bit 1-1 a Siroki će uzet 2-0 taman za Evrope.Dakle Dadu čim predje granicu u auto i Grbavica.Santosa platit kolko trazi a pare ima da se rode.Mi sa 3 nova dobra igraca ponovimo idemo u Evropu i onda lagano prema tutuli.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Paromlinac, sebalos i 56 gostiju.