FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nas najposteniji igrac kojeg se sjecam bio je Hristo Stoickov, on nikad nije simulirao, kad ga neko udari, okrene se i odmah sveze samarcinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
ma nezanima me sada da vadim sada bezzze, samo citirao sam te jer si rekao samo je jedan igracizzo je napisao/la:Pa eto kad si takav humorista onda reci ko je to osim Busquetsa glumac i dajver u timu BarceLos_Blanos2 je napisao/la:samo onizzo je napisao/la:Samo cu reci da Xavi NIKAD nije bio dajver,padavicar i glumac...niti je to u karakteru igraca Barcelone, fer plej prije svega...jedino je Busquets izrod po tom pitanju i bruka kluba svojom ocajno lošom glumom ponekad ,a i iritira nas navijace.![]()
![]()
od kad si navijac barce 2005,6
reci ko?? e ne možeš reci kad ga nema, jednostavno receno.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
I dobije crveni odmah, što je veoma inteligentnoRomariooo je napisao/la:Nas najposteniji igrac kojeg se sjecam bio je Hristo Stoickov, on nikad nije simulirao, kad ga neko udari, okrene se i odmah sveze samarcinu

Olicenje fair playa, zato i jest najveci igrac:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ima milijun povlačenja unutar 16erca, i većina ih se ne sudi. Ali ovdje nema gužve, lopta ide prema Xaviu - situacija 1vs.1, i jasno se vidi kako igrač Espanyola drži Xavia za dres, možda se Xavi prelagano bacio, možda i ne bi zabio gol, ali zašto igrač Espanyola ima čuvati protivnika za dres? glup potez igrača Espanyola.Portillo je napisao/la:Ma de ba, cijeli svijet govori da nije to penal sem vas, a vi branite neobranjivo. Isto tako je Albedlu pogodila lopta u ruku, ali u kakvoj sitauciji... dajem glavu da bi Xavi i sam priznao da ono nije penal. Opet ti kazem, kad bi se za nesto onakvo penal svirao, bilo bi najmanje 5-10 penala po utakmici, ako nista, bar si ti razuman pa skontaj.
Sjeti se npr. penal za RMCF u CL vs Rome (faul na Raulu)

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
AhaRomariooo je napisao/la:Nas najposteniji igrac kojeg se sjecam bio je Hristo Stoickov, on nikad nije simulirao, kad ga neko udari, okrene se i odmah sveze samarcinu

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Aha...izzo je napisao/la:I dobije crveni odmah, što je veoma inteligentnoRomariooo je napisao/la:Nas najposteniji igrac kojeg se sjecam bio je Hristo Stoickov, on nikad nije simulirao, kad ga neko udari, okrene se i odmah sveze samarcinu![]()
Olicenje fair playa, zato i jest najveci igrac:

Penali se sude samo kad je 90%-tna sansa za gol, i dobro kad je jaci start, kazu 6 penala protiv Celzija?! Kakvih 6, od tog je mozda "samo" 3 cista bila. To nije penal i to je svima jasno. Isto tako se i navijaci Valencije zale za onu sezonu kada smo im na slican nacin za malo uzeli titulu, kad je "bio" penal nad Raulom, isto ovako kao i nad Xavijem, a nakon tog Llorente je rekao: Niko vise nikad ne smije svirat penal u zadnjoj minuti protiv ValencijeLeader je napisao/la: Ima milijun povlačenja unutar 16erca, i većina ih se ne sudi. Ali ovdje nema gužve, lopta ide prema Xaviu - situacija 1vs.1, i jasno se vidi kako igrač Espanyola drži Xavia za dres, možda se Xavi prelagano bacio, možda i ne bi zabio gol, ali zašto igrač Espanyola ima čuvati protivnika za dres? glup potez igrača Espanyola.
Sjeti se npr. penal za RMCF u CL vs Rome (faul na Raulu)

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nadam se da će večeras Iturralde odstupiti od tog pravilaPortillo je napisao/la: a nakon tog Llorente je rekao: Niko vise nikad ne smije svirat penal u zadnjoj minuti protiv Valencije

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.eu/watch/5294 ... elona.htmlspica je napisao/la:moze link za tekmu

ili ovaj http://www.firstrowsports.eu/watch/5294 ... elona.html

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- hule_barca
- Kontakt:
dajte ba ljudi svaka ekipa ima malih simulatora,,normalno da svi rade za ekipu,,,desi se ponekad,,jedino sto znam jeste da otkad znam za barcu i real onaj undiano mallenco uvijek mora nesto srati kad svira za ova dva kluba,,,ja ga pratim od prosle sezone pa i ove,,,covjek vazda svira nesto za real,,a uvijek protiv barce,,da ne nabrajam sve njegove navlakuse
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Kakva dominacija Frankovci izgledaju kao cirkus...
Kakva dominacija Frankovci izgledaju kao cirkus...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto to psotavi na ovoj temi sviju ti?Blanco je napisao/la:Hhahahahha jes komedija
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- hule_barca
- Kontakt:
ma pise kad hoces da napises post. ovo zadnje youtube i tu kopiras link.hule_barca je napisao/la:ja ne znam kako se postavlja video![]()
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- hule_barca
- Kontakt:
Jel se zna tko počinje večeras ?
ne vjerujem da ce biti kalkulacija, sigurno ce zapoceti
pinto, alves, pike, abidal, maxwel, sergio, xavi, iniesta, pedro,vilja i messi
pinto, alves, pike, abidal, maxwel, sergio, xavi, iniesta, pedro,vilja i messi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Alineación Barça: Pinto; Dani Alves, Piqué, Abidal, Adriano; Busquets, Mascherano, Xavi; Iniesta, Messi y Villa.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pinto,alves,adriano,pique,abidal,mascherano,sergio,xavi,iniesta,messi,villa
Klupa:Mino,milito,Maxvell,Keita,pedro,afellay,Bojan
Malo me iznenadio ovom postavom Guardiola.Nesvida mi se kad sergio i mascherano igraju zajedno.
Klupa:Mino,milito,Maxvell,Keita,pedro,afellay,Bojan
Malo me iznenadio ovom postavom Guardiola.Nesvida mi se kad sergio i mascherano igraju zajedno.
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 02 mar 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.