Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari ozbiljno pitanje.Niste osvojili titulu nismo ni mi.Vi odoste u Evropu sa srecom vam.E sad zasto je vamo toliko stalo da mi neidemo u Evropu.Razumio bi da je titula u pitanju ali Evropa je u pitanje.Dakle jedini razlog moze bit samo Mrznja.Mrzit nekog je slabost losa osobina i cak je neukusno.Mrzit nekog radi Imena prestiza nije ukusno.Zajebancija je u redu ali mrznja nikom nije pomogla a cak je i onog koga se mrzi i ojacala.Zamisli mrzis 11.000 na stadionu samo zato sto navijaju za Zelju.Primitivno.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sta ce bolan osvojit eno ih na forumu pozivaju bogate ljude da sponzoriraju klub,ova sadasnja uprava ih na kraju sezone napusta,SDA nema vise moc na razini drzave i federacije,nema vise rapa iz budzeta Velezu 70% posto a Zelji i Sarajevu mrvice,Salem Maric im glavni vodja dan te jehbo podveleska sirovina .since1948 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 16:30Kako ce vam rodjeni suknut i osvijetlit Kosacu u Velezovim bojama cim osvoje nesto. Je da to nece bit u skorije vrijeme, ali osveta se servira hladnatutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:27''Dana je suglasnost za osvjetljenje Starog mosta u bojama HŠK Zrinjskog, po zahtjevu Hrvatske republikanske stranke (HRS)'', potvrđeno je za **** iz Gradske uprave Grada Mostara. Most može biti osvjetljen od 20.00 do 01.00 sati.
Suzivot![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Momak mislim da malo preozbiljno shvataš sve što se napiše na našem podforumu 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pravda za politiku, srce će mu puknut za Veležom.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Nije vas, onoga trenutka kad ste ga srusili prestao je biti vas, napravite sebi u medugorju ili gdje hocete, ovaj necete svojatati. Most je svih normalnih naroda, ali nije fasista, uzpovaca i svega onoga najgoreg sto vi predstavljate. Tacka!Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 16:57Most je nas koliko i vas,svih gradjana Mostara.
Vi ste srbima ukrali klub sto je gore od rusenja jedne gradjevine,ukrali ste dusu srpskog Veleza i petokrake.
Salem Maric![]()
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Smrt fašizmu, Sloboda narodunekoIzMostara je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:11Nije vas, onoga trenutka kad ste ga srusili prestao je biti vas, napravite sebi u medugorju ili gdje hocete, ovaj necete svojatati. Most je svih normalnih naroda, ali nije fasista, uzpovaca i svega onoga najgoreg sto vi predstavljate. Tacka!Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 16:57Most je nas koliko i vas,svih gradjana Mostara.
Vi ste srbima ukrali klub sto je gore od rusenja jedne gradjevine,ukrali ste dusu srpskog Veleza i petokrake.
Salem Maric![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ako je vaš, zbog čega onda veličate i slavite njegovo rušenje 

Dobro pitanje.ferroviere87 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:26Ako je vaš, zbog čega onda veličate i slavite njegovo rušenje![]()
Godinama ponosno pjevaju" Nema više Veleža, ni staroga mosta, srušile ga ustaše itd..."

Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 23 maj 2023, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
NLO
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nemaju nam sta suknut..kad osvoje duplu krunu i budu predstavljali Mostar u Europi, nek svijetli sve.since1948 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 16:30Kako ce vam rodjeni suknut i osvijetlit Kosacu u Velezovim bojama cim osvoje nesto. Je da to nece bit u skorije vrijeme, ali osveta se servira hladnatutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:27''Dana je suglasnost za osvjetljenje Starog mosta u bojama HŠK Zrinjskog, po zahtjevu Hrvatske republikanske stranke (HRS)'', potvrđeno je za **** iz Gradske uprave Grada Mostara. Most može biti osvjetljen od 20.00 do 01.00 sati.
Suzivot![]()
![]()
Svjetlice al u khurcu..
Pizdda im materna provokatorska.. to bi bilo kao da u Vukovaru onaj toranj neko trazi da se obasja srpskom trobojkom
Pizdda im materna provokatorska.. to bi bilo kao da u Vukovaru onaj toranj neko trazi da se obasja srpskom trobojkom
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sramotno..nikad necemo krenuti naprijednekoIzMostara je napisao/la: ↑23 maj 2023, 15:05Ova Odluka o osvjetljavanju Starog mosta neće biti provedena, te molim sve predstavnike građana u Mostaru, da težimo da gradimo i uspostavljamo nove odnose, temeljenje na međusobnom razumijevanju bolnih stvari i postižemo zajedničko povjerenje'', priopćio je Marić.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:27''Dana je suglasnost za osvjetljenje Starog mosta u bojama HŠK Zrinjskog, po zahtjevu Hrvatske republikanske stranke (HRS)'', potvrđeno je za **** iz Gradske uprave Grada Mostara. Most može biti osvjetljen od 20.00 do 01.00 sati.
Suzivot![]()
Suzivot![]()
![]()
Osvojili smo kup prošle godine i bili kvalifikacijama konf. Lige pa nismo osvjetlili Kosaču grbom Veleža.
Ne treba nam ni vaš grb na mostu.
Ne treba nam ni vaš grb na mostu.
Ispratite himnu aplauzom, ne vrijedjajte drzavu i ratne rane pa ce mozda i zasvjetlit.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:40Sramotno..nikad necemo krenuti naprijednekoIzMostara je napisao/la: ↑23 maj 2023, 15:05Ova Odluka o osvjetljavanju Starog mosta neće biti provedena, te molim sve predstavnike građana u Mostaru, da težimo da gradimo i uspostavljamo nove odnose, temeljenje na međusobnom razumijevanju bolnih stvari i postižemo zajedničko povjerenje'', priopćio je Marić.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 13:27''Dana je suglasnost za osvjetljenje Starog mosta u bojama HŠK Zrinjskog, po zahtjevu Hrvatske republikanske stranke (HRS)'', potvrđeno je za **** iz Gradske uprave Grada Mostara. Most može biti osvjetljen od 20.00 do 01.00 sati.
Suzivot![]()
Suzivot![]()
![]()
U vas je princip dajte mi sve a od mene nista necete dobit i sto je moje moje je a sto je tvoje zajednicko je.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Čista provokacija koja neće proći.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
fasizammostar_mo je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:43Ispratite himnu aplauzom, ne vrijedjajte drzavu i ratne rane pa ce mozda i zasvjetlit.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:40Sramotno..nikad necemo krenuti naprijednekoIzMostara je napisao/la: ↑23 maj 2023, 15:05
Ova Odluka o osvjetljavanju Starog mosta neće biti provedena, te molim sve predstavnike građana u Mostaru, da težimo da gradimo i uspostavljamo nove odnose, temeljenje na međusobnom razumijevanju bolnih stvari i postižemo zajedničko povjerenje'', priopćio je Marić.
Suzivot![]()
![]()
U vas je princip dajte mi sve a od mene nista necete dobit i sto je moje moje je a sto je tvoje zajednicko je.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Dva simbola jednog grada

Mostar je Velez

Mostar je Velez
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Prave se blesavi i provociraju.mostar_mo je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:43Ispratite himnu aplauzom, ne vrijedjajte drzavu i ratne rane pa ce mozda i zasvjetlit.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 17:40Sramotno..nikad necemo krenuti naprijednekoIzMostara je napisao/la: ↑23 maj 2023, 15:05
Ova Odluka o osvjetljavanju Starog mosta neće biti provedena, te molim sve predstavnike građana u Mostaru, da težimo da gradimo i uspostavljamo nove odnose, temeljenje na međusobnom razumijevanju bolnih stvari i postižemo zajedničko povjerenje'', priopćio je Marić.
Suzivot![]()
![]()
Ja sam uvijek za relaksaciju odnosa. Ali ne vidim ni jedan korak od strane Hrvatskog naroda u BiH da je napravljen u tom pravcu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- tutankamon1905
- Kontakt:
U sezoni gdje je veci klub u gradu bio na korak od plasmana u grupe konferencijske lige i osvojio ligu sa 30 bodova prednosti...a kako ste nas predstavljali, bolje da niste..
Znamenitosti u gradu trebaju svijetliti u bojama kluba koji u lijepom svjetlu predstavljaju grad u Europi kao mali znak zahvalnosti
Tuta opet prosipa svoj šaroliki talenat obmanjivanja javnosti. Nije da nismo navikli. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!